Sarre Union – Lorient 0:4 (kon.) | Troyes – Saint-Étienne 1:2 (po pr.) | Bordeaux – Nantes 3:4 (po pr.)
Paríž – Lyon 3:0 (kon.)
koniec po predl.
Girondins Bordeaux
3:4 (1:1)
FC Nantes
cz Streda 10.02.2016, 19:00 • Stade Bordeaux-Atlantique, Bordeaux • Francúzsky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    120
    Žlutou kartu dostává Audel (FC Nantes).
    118. Alejandro BEDOYA - 3:4
     
    118
    Nantes právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Nantes během tří minut otáčí průběh dnešního utkání, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Před brankou se odrazil míč do míst, kde se nacházel ALEJANDRO BEDOYA, který poslal míč do sítě! Brankář Prior již nedokázal míč vyrazit!
    115. Johan AUDEL - 3:3
     
    115
    Nantes právě vstřelili branku!
    Nantes i tentokrát vyrovnává, a zřejmě se dočkáme pokutových kopů! Hostující celek rozehrával z pravé strany standardní situaci, kterou Moimbe rozehrál na Ilokiho, jehož následnou střelu Prior vyrazil pouze do míst, kde se nacházel JOHAN AUDEL, který neměl problém poslat míč do prázdné branky!
     
    114
    Na hranici vápna se uvilnil středopolař Thomasson, který si připravil míč na střelu. Jehgo následný pokus však dokázal zablokovat Ambrose!
     
    107
    Nantes mělo velkou šanci na vyrovnání, nicméně ta gólem neskončila! Celou akci táhl po pravé straně Sala, který našel před brankou Audela, nicméně jeho zakončení dokázal Priot lapit!
     
    105+1
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Diego Rolan, přichází Jaroslav Plašil.
     
    104
    Domácí celek následně postupoval do rychlého protiútoku, a do velké šance se dostal Rolan. Jeho zakončení sice mířilo do branky, nicméně míč vykopl Cana!
     
    102
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Kolbeinn Sigthorsson, přichází Sala.
    98. MALCOM - 3:2
     
    98
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Bordeaux nebylo v prodloužení příliš aktivní, nicméně teď se dostává do vedení, a přibližuje se postupu! Střídající Haj posunul míč na pravou stranu, kde se nacházel MALCOM, a jeho tečovaná rána skončila v síti!
     
    88
    Velká šance Bordeaux! Domácí celek postupoval do útoku, a na levé straně dostal hodně prostoru střídající Malcom. Jeho technická rána však mířila těsně vedle!
     
    82
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Ounas, přichází Malcom.
    78. Velká šance Nantes
     
    78
    Hostující Nantes mohlo dokonat obrat, a mohlo se dostat do vedení! Ve vápně se odrazil míč k Audelovi, jehož střela byla zablokovaná, a následně pálil Sigthorsson. Jeho rána však mířila mimo branku!
     
    77
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Enzo Crivelli, přichází Haj.
     
    76
    Amrbose málem udělal další velkou chybu, když podklouzl před vápnem. Domácí stoper se však stihl velmi rychle postavit, a míč odkopl přes Sigthorssonem.
     
    72
    Další žlutá karta! Domácí Thomas Touré předvedl hodně ostrý zákrok ve středu hřiště v souboji s Ilokim, a zcela zaslouženě dostal žlutou kartu.
     
    70
    Po pravé straně se pokoušel proniknout Ounas, kterého však nedovoleným zákrokem zastavil Moimbe. Frank Schneider neváhal, a hostujícímu hráči udělil žlutou kartu!
    65. Kolbeinn SIGTHORSSON - 2:2
     
    65
    Nantes právě vstřelili branku!
    A hostující celek srovnává na 2:2! Stoper Ambrose byl při rozehrávce hodně ostře napadán Audelem, a o míč přišel. Hostující hráč následně míč předal KOLBEINNU SIGTHORSSONOVI, který měl situaci před prázdnou brankou jednoduchou!
    51. Andre Biyogo POKO - 2:1
     
    51
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Domácím vyšel vstup do druhého poločasu, a již po šesti minutách se dostávají do vedení! ANDRE BIYOGO POKO poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Ounas, ten mu míč pohotově vrátil. Následně se gabonský obránce opřel do míče, a mířil přesně!
    37. Velká šance Crivelliho
     
    37
    Obrovská šance domácího celku! Nantes chybovalo při rozehrávce, a po krásné narážečce s Rolanem se dostal do velké šance Crivelli. Jeho ránu nejprve brankář Dupe vyrazil, a následná dorážka se odrazila od tyče do zámezí!
     
    25
    Nantes se po delší době dostali do blízkosti domácího vápna, a hned z toho byla nebezpečná situace! Moimbe našel ve vápně Audela, jehož následnou střelu však zablokoval jeden z domácích hráčů!
    22. Enzo CRIVELLI - 1:1
     
    22
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Domácím se zatím v dnešním zápase vůbec nedaří, nicméně nyní srovnávají na 1:1! Vada se ujal zajímavé standardní situace, a svým centrem našel za obranou zcela volného ENZA CRIVELLIHO, který míč lehce tečoval, a ten skončil v brance!
    6. Yacine BAMMOU - 0:1
     
    6
    Nantes právě vstřelili branku!
    A hostující celek se dostává již v šesté minutě do vedení! Do vápna dostal povedenou přihrávku YACINE BAMMOU, jehož ránu domácí brankář nedokázal lapit!

    Jan Havlovic

    Góly: 22. Crivelli, 51. Biyogo Poko, 98. Malcom – 6. Bammou, 65. Sigthorsson, 115. Audel, 118. Bedoya

    Karty:   72. Touré (BOR) – 70. Moimbe (NAT), 120. Audel (NAT)


    Girondins Bordeaux: Prior – Biyogo Poko, Ambvrose, Sane, Poundje – Ounas (82. Malcom), Traoré, Vada, Touré – Crivelli (77. Haj), Rolan (105+1. Plašil)
    Náhradníci: Arambarri, Bernardoni, Haj, Plašil, Malcom, Traoré, Yambere

    FC Nantes: Dupe – Dubois, Vizcarrondo, Cana, Moimbe – Thomasson (105. Gomis), Touré, Iloki, Bammou (105. Bedoya) – Audel, Sigthorsson (102. Sala)
    Náhradníci: Bedoya, Gomis, Lenjani, Adryan, Riou, Sabaly, Sala

    Rozhodca: Frank Schneider – Zitouni, Gaillar (vš. Francie)