Sarre Union – Lorient 0:4 (kon.) | Troyes – Saint-Étienne 1:2 (po pr.) | Bordeaux – Nantes 3:4 (po pr.)
Paríž – Lyon 3:0 (kon.)
koniec po predl.
Girondins Bordeaux
3:4 (1:1)
FC Nantes
cz Streda 10.02.2016, 19:00 • Stade Bordeaux-Atlantique, Bordeaux • Francúzsky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní krásné utkání je u konce! Girondins Bordeaux se za svůj dnešní výkon vůbec nemusí stydět, nicméně dnes prohrálo s FC Nantes 3:4, a ve Francouzském poháru končí!

    Po základní hrací době svítil na tabulky stav 2:2, a šlo se do prodloužení. Domácí poslal v 98. minutě do vedení Malcom, a zdálo se, že Girondins už své vedení nepustí. Nantes však stav góly Johana Audela a Alejandra Bedoya otočilo, a vyhrálo 4:3!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (21:38:05)
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    120
    Žlutou kartu dostává Audel (FC Nantes).
    118. Alejandro BEDOYA - 3:4
     
    118
    Nantes právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Nantes během tří minut otáčí průběh dnešního utkání, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Před brankou se odrazil míč do míst, kde se nacházel ALEJANDRO BEDOYA, který poslal míč do sítě! Brankář Prior již nedokázal míč vyrazit!
     
    117
    Bordeaux vybojovalo standardní situaci, které se ujal Vada. Centr domácího středopolaře však skončil v rukavicích brankář Dupeho!
    115. Johan AUDEL - 3:3
     
    115
    Nantes právě vstřelili branku!
    Nantes i tentokrát vyrovnává, a zřejmě se dočkáme pokutových kopů! Hostující celek rozehrával z pravé strany standardní situaci, kterou Moimbe rozehrál na Ilokiho, jehož následnou střelu Prior vyrazil pouze do míst, kde se nacházel JOHAN AUDEL, který neměl problém poslat míč do prázdné branky!
     
    114
    Na hranici vápna se uvilnil středopolař Thomasson, který si připravil míč na střelu. Jehgo následný pokus však dokázal zablokovat Ambrose!
     
    113
    Z pravé strany poslal do vápna centr Dubois, jehož centr však dokázal brankář Prior vyboxovat za vápno!
     
    111
    Z levé strany odcentroval Bammou, jehož centr našel Moimbeho. Hostující obránce následně spadl po souboji s Tourém, avšak penalta se pískat nebude!
     
    110
    Nantes drží míč na vlastní polovině, a pomalu se přesouvá na polovinu svého soupeře. Do konce prodloužení zbývá deset minut!
     
    108
    Nantes vstoupilo do druhého poločasu prodloužení pochopitelně aktivněji, neboť má již něco málo přes deset minut na to, aby vyrovnalo!
     
    107
    Nantes mělo velkou šanci na vyrovnání, nicméně ta gólem neskončila! Celou akci táhl po pravé straně Sala, který našel před brankou Audela, nicméně jeho zakončení dokázal Priot lapit!
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    Domácí celek zvládl první poločas prodloužení lépe než hostující tým. V 98 minutě se zásluhou Malcoma dostal do vedení, a to zatím drží o poločase!
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    105+1
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Diego Rolan, přichází Jaroslav Plašil.
     
    104
    Domácí celek následně postupoval do rychlého protiútoku, a do velké šance se dostal Rolan. Jeho zakončení sice mířilo do branky, nicméně míč vykopl Cana!
     
    103
    Nantes vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Thomasson. Jeho následný centr však povedený nebyl, a míč odvrátil na přední tyči Poundje!
     
    102
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Kolbeinn Sigthorsson, přichází Sala.
     
    100
    Nantes tak v dnešním zápase opět prohrává, a uvidíme, jak si s tímto stavem dokáže poradit.
    98. MALCOM - 3:2
     
    98
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Bordeaux nebylo v prodloužení příliš aktivní, nicméně teď se dostává do vedení, a přibližuje se postupu! Střídající Haj posunul míč na pravou stranu, kde se nacházel MALCOM, a jeho tečovaná rána skončila v síti!
     
    97
    Domácí celek následně chyboval, a dopředu mohlo jít Nantes. Sigthorsson s Audelem však situaci nevyřešili ideálně, a míč mají opět domácí!
     
    96
    Bordeaux momentálně kombinuje na útočné polovině, a pokouší se najít nějakou uličku v obraně svého soupeře.
     
    94
    V prvním poločase prodloužení je zatím aktivnější hostující celek, který se však nemůže terefit mezi tři tyče.
     
    93
    K první střele v prodloužení se dostal útočník Audel, který natáhl z pravé strany. Jeho střelecký pokus však směřoval mimo ...
     
    91
    První poločas prodloužení právě začal! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté Bordeaux, kteří se tak dostávají do úvodního útoku.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Oba týmy jsou již připraveny na trávníku, a za malou chvíli začínáme!
     
    Devadesát minut dnešního zápasu o vítězi nerozhodlo, a na řadu tak přichází prodloužení! Pokud ani to nerozhodne, budou následovat penalty!
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    90+2
    Nantes ještě mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal Iloki. Jeho centr však příliš přesný nebyl, a míč skončil v zámezí.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby, a vše nasvěčuje tomu, že nás čeká prodloužení!
     
    88
    Velká šance Bordeaux! Domácí celek postupoval do útoku, a na levé straně dostal hodně prostoru střídající Malcom. Jeho technická rána však mířila těsně vedle!
     
    87
    Domácí celek následně rozehrával rohový kop, kterého se ujal Touré. Jeho centr však nebyl ideální, a míč dokázala obrana Nantes odhlavičkovat.
     
    86
    Útočnou akci Bordeaux táhl po pravé straně Vada, jehož následná přihrávka našla ve vápně Rolana. Jeho postup však zablokoval Iloki!
     
    85
    Domácí celek se ještě pokouší rozhodnout dnešní utkání v základní hrací době, a míří na útočnou polovinu.
     
    83
    Domácí celek velmi dobře zakombinoval ve středu hřiště, a následně se dostal ke střele z levé strany Poundje, jehož střela však mířila nad branku!
     
    82
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Ounas, přichází Malcom.
     
    80
    Nantes je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se dostat ještě v základní hrací době do vedení.
    78. Velká šance Nantes
     
    78
    Hostující Nantes mohlo dokonat obrat, a mohlo se dostat do vedení! Ve vápně se odrazil míč k Audelovi, jehož střela byla zablokovaná, a následně pálil Sigthorsson. Jeho rána však mířila mimo branku!
     
    77
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Enzo Crivelli, přichází Haj.
     
    76
    Amrbose málem udělal další velkou chybu, když podklouzl před vápnem. Domácí stoper se však stihl velmi rychle postavit, a míč odkopl přes Sigthorssonem.
    Radost domácích trvala pouhých čtrnáct minut, poté se trefil Sigthorsson

     
    75
    Domácí celek se probojoval k zajímavé standardní situaci, které se ujal Vada. Domácí středopolař však poslal míč vysoko nad branku!
     
    74
    Nantes vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Touré. JEho následný centr hledal ve vápně Sigthorssona, nicméně islandský útočník se ke střele dostat nedokázal.
     
    72
    Další žlutá karta! Domácí Thomas Touré předvedl hodně ostrý zákrok ve středu hřiště v souboji s Ilokim, a zcela zaslouženě dostal žlutou kartu.
     
    71
    Následné exekuce standardní situace se ujal Vada, který se pokoušel domácího brankáře překvapit střelou na přední tyč. Dupe však jeho úmysl dobře přečetl, a míč v pohodě lapil.
     
    70
    Po pravé straně se pokoušel proniknout Ounas, kterého však nedovoleným zákrokem zastavil Moimbe. Frank Schneider neváhal, a hostujícímu hráči udělil žlutou kartu!
     
    68
    Exekuce standardní situace se ujal právě Vada, kterému se však rozehrávka vůbec nepovedla, a míč skončil vysoko nad brankou.
     
    67
    Bordeaux se dostávalo do zajímavého protiútoku, a středem hřiště postupoval Vada. Domácího záložníka poslal k zemi Cana, a domácí budou mít k dispozici standardní situaci.
    65. Kolbeinn SIGTHORSSON - 2:2
     
    65
    Nantes právě vstřelili branku!
    A hostující celek srovnává na 2:2! Stoper Ambrose byl při rozehrávce hodně ostře napadán Audelem, a o míč přišel. Hostující hráč následně míč předal KOLBEINNU SIGTHORSSONOVI, který měl situaci před prázdnou brankou jednoduchou!
     
    63
    Exekuce následné standardní situace se ujal Vada, jehož centr se nebezpečně kroutil do vápna. Nantes si však následně dokázalo poradit, a centr odvrátilo.
     
    62
    Bordeaux je v kombinaci na útočné polovině daleko nebezpečnější než hostující celek. Tentokrát byl však faulovaný Vada, a Girondins budou mít k dispozici standardní situaci.
     
    61
    Nantes se pokoušel kombinovat na útočné polovině, nicméně spolupráce mezi Ilokim a Tourém nebyla ideální, a u míče je tak domácí celek.
    Střelec zatím rozdílové branky dnešního utkání

     
    59
    Na levé straně si opět udělal prostor obránce Moimbe, který následným centrem hledal Sigthorssona. Před islandského útočníka se však dokázal dostat brankář Prior, který míč lapil do rukavic.
     
    58
    Nantes je po obdržené brance pochopitelně aktivnější, nicméně zatím se nemůže dostat do nějaké větší příležitosti.
     
    56
    Exekuce rohového kopu se ujal opět záložník Thomasson, jehož centr však opět dokázala domácí obrana odvrátit!
     
    55
    Obránce Moimbe se dokázal po narážečce s Ilokim uvolnit na levé straně, a následně chtěl odcentrovat. Po souboji s Biyogem Pokem z toho bude jen rohový kop.
     
    53
    Hostující celek také hned vybojoval rohový kop, kterého se ujal Thomasson. Jeho centr však nebyl povedený, a míč dokázala domácí obrana odhlavičkovat.
     
    52
    Nantes má nyní před sebou složitý úkol v podobě vyrovnání, a musí být o poznání aktivnější!
    51. Andre Biyogo POKO - 2:1
     
    51
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Domácím vyšel vstup do druhého poločasu, a již po šesti minutách se dostávají do vedení! ANDRE BIYOGO POKO poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Ounas, ten mu míč pohotově vrátil. Následně se gabonský obránce opřel do míče, a mířil přesně!
     
    48
    Bordeaux se dokázalo dostat do kombinace poblíž vápna, a z pravé strany se pokoušel odcentrovat Poko, jehož následný pokus však zablokoval Moimbe.
     
    47
    Enzo Crivelli svedl ve středu hřiště těžký souboj s hostujícím Tourém, kterého následně poslal k zemi. Hlavní rozhodčí odpískal nedovolený zákrok, a u míče zůstane Nantes.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas začal lépe pro hostující tým, který se dostal již v šesté minutě do vedení zásluhou přesné trefy Yacine Bammoua! Bordeaux bylo však po obdržené brance aktivní, a domácím se podařilo vyrovnat zásluhou trefy Enza Crivelliho! Ten samý hráč měl ještě šanci ve 37. minutě, nicméně prosadit se nedokázal.

    Druhý poločas začne přibližně v 20:01!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastauvuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    Nantes momentálně kombinuje na vlastní polovině, a pokouší se najít ideální uličku obranou Bordeaux. Domácí celek však zatím brání velmi dobře ...
     
    42
    Bordeaux je v závěru poločasu velmi aktivní, a pokouší se dostat před odchodem do šaten do vedení. Momentálně je však u míče hostující celek.
    Do Bordeaux přicestovala i početná skupinka hostujících fanoušků

     
    41
    Dubois dokázal odcentrovat z pravé strany, a hledal Audela. Brankář Prior míč nezasáhl, nicméně ten následně dokázal odhlavičkovat Ambrose!
     
    40
    Po delší době se dostali do útoku také hráči hostující Nantes. Na levé straně si udělal prostor pro centr Moimbe, který však ve vápně žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    38
    Girondins se hnali do dalšího protiútoku, který táhl po levé straně Rolan. Jeho následný centr hledal ve vápně Crivelliho, nicméně ten byl obsazený.
    37. Velká šance Crivelliho
     
    37
    Obrovská šance domácího celku! Nantes chybovalo při rozehrávce, a po krásné narážečce s Rolanem se dostal do velké šance Crivelli. Jeho ránu nejprve brankář Dupe vyrazil, a následná dorážka se odrazila od tyče do zámezí!
     
    36
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit Vada, který obešel dva protihráče, a následně vystřelil. Jeho ránu však Dupe v pohodě lapil!
     
    35
    Bordeaux se dokázalo usadit na útočné polovině, a nebezpečně kombinovali. Hráči Nantes však skvěle přustupují, a domácí celek se zatím nedokázal dostat do zakončení.
     
    33
    Ve středu hřiště předvedl hodně ostrý zákrok Bammou, který poslal k zemi domácího Vadu. Hlavní rozhodčí hru přerušil, avšak žlutou v tomto případě neudělil.
    Momentka z vyrovnávací branky domácího celku

     
    32
    Aktivní Vada dokázal dostat míč na pravé křídlo, kde se uvolnil Biyogo Poko. Jeho následný centr mířil před branku, nicméně brankář Dupe dokázal míč vyboxovat!
     
    31
    Domácí celek momentálně kombinuje na vlastní polovině, a svému soupeři míč příliš často nedává. Nantes se však pokouší vysoko napadat!
     
    29
    Bordeaux se po vstřelené brance probudilo, a v posledních minutách svého soupeře přehrává.
     
    28
    Hostující útočník Audel dostal přihrávku na levou stranu, a dostával se do šance. Velmi dobrou práci však odvedl obránce Poundje, který byl následně faulovaný, a u míče bude Boreaux!
     
    27
    Domácí celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal opět záložník Vada. Jeho nadýchaný centr se snesl do středu vápna, nicméně obrana Nates dokázala míč odhlavičkovat.
     
    25
    Nantes se po delší době dostali do blízkosti domácího vápna, a hned z toho byla nebezpečná situace! Moimbe našel ve vápně Audela, jehož následnou střelu však zablokoval jeden z domácích hráčů!
    22. Enzo CRIVELLI - 1:1
     
    22
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Domácím se zatím v dnešním zápase vůbec nedaří, nicméně nyní srovnávají na 1:1! Vada se ujal zajímavé standardní situace, a svým centrem našel za obranou zcela volného ENZA CRIVELLIHO, který míč lehce tečoval, a ten skončil v brance!
     
    21
    Bordeaux zatím hraje v dnešním utkání opravdu hodně pasivně, a z tribun se začíná ozvýat pískot domácích fanoušků!
     
    20
    Pravý obránce Dubouis postupoval na útočný výlet po pravé straně. Následně se pokoušel dostat míč do středu pro Ilokiho, ten však balon nedokázal zpracovat.
     
    19
    Nantes je zatím v dnešním zápase velmi aktivní, a momentálně kombinuje na vlastní polovině.
     
    18
    Exekuce následné standardní situace se ujal Vada, jehož centr zablokovala zeď Nantes na rohový kop. Argentinský středopolař se ujal i následného rohového kopu, nicméně jeho centr nikoho z jeho spoluhráčů nenašel.
     
    16
    Domácí Ounas postupoval po pravé straně vpřed, nicméně byl nedovoleným způsobem faulovaný Thomassonem, a Bordeaux bude mít k dispozici standardní situaci.
     
    15
    Islandský útočník Sigthorsson předvedl ve středním pásmu krásnou kličku, a následně uvolnil Audela, který může postupovat vpřed.
     
    13
    Hostující celek tentokrát zahrozil z levé straně, kde se dostával k centru Yacine Bammou. Střelec úvodní branky dnešního zápasu hledal Audela, nicméně míč odhlavičkoval Poko!
     
    12
    Domácí Touré se pokoušel projít na levé straně přes dvojici protihráčů, nicméně byl nakonec faulován, a Bordeaux zůstane u míče!
     
    11
    Domácí celek je zatím poměrně zaskočený hrou hostujícího celku, a nemůže se dostat do pořádné kombinace na útočné polovině.
    6. Yacine BAMMOU - 0:1
     
    6
    Nantes právě vstřelili branku!
    A hostující celek se dostává již v šesté minutě do vedení! Do vápna dostal povedenou přihrávku YACINE BAMMOU, jehož ránu domácí brankář nedokázal lapit!
     
    5
    Po pravé straně postupoval vpřed domácí Crivelli, kterého však nedovoleným zákrokem zastavil Moimbe!
     
    1
    Úvodní výkop dnešního utkání měli k dispozici domácí fotbalisté, kteří se tak dostávají do útoku!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný středeční večer u Coupe de France.
    Osmifinále již bylo rozehráno a už jsou známý někteří postupující, ale dnes jsme tu proto, abychom Vás provedl zápas mezi Girondins Bordeaux a FC Nantes!
    Domácí tým v předchozí fázi turnaje dokázal postoupit přes silné Angers se skóre 2:1. Zato hosté z Nantes postoupil pouze díky jednomu golu, který na půdě Mantes vstřelil Bedoya.
    Dnešní zápas by se neměl řadit mezi ty průměrné a měl by nabídnout zajímavou podívanou.

    Rozhodně si nenechte tento duel ujít a buďte u onlajn přenosu včas!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Jan Havlovic

    Góly: 22. Crivelli, 51. Biyogo Poko, 98. Malcom – 6. Bammou, 65. Sigthorsson, 115. Audel, 118. Bedoya

    Karty:   72. Touré (BOR) – 70. Moimbe (NAT), 120. Audel (NAT)


    Girondins Bordeaux: Prior – Biyogo Poko, Ambvrose, Sane, Poundje – Ounas (82. Malcom), Traoré, Vada, Touré – Crivelli (77. Haj), Rolan (105+1. Plašil)
    Náhradníci: Arambarri, Bernardoni, Haj, Plašil, Malcom, Traoré, Yambere

    FC Nantes: Dupe – Dubois, Vizcarrondo, Cana, Moimbe – Thomasson (105. Gomis), Touré, Iloki, Bammou (105. Bedoya) – Audel, Sigthorsson (102. Sala)
    Náhradníci: Bedoya, Gomis, Lenjani, Adryan, Riou, Sabaly, Sala

    Rozhodca: Frank Schneider – Zitouni, Gaillar (vš. Francie)