Lisabon – Rio Ave 0:0 (kon.) | Braga – Praia 2:0 (kon.)
koniec
Sporting Braga
2:0 (0:0)
GD Estoril Praia
cz Pondelok 08.02.2016, 22:00 • Estádio AXA, Braga • Primeira Liga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Mattheus, přichází Chaparro.
    83. Ahmed Hassan Koka - 2:0
     
    83
    Braga právě vstřelila branku!
    Uběhla jen chvilka a je tu druhá branka domácích! AHMED HASSAN KOKA dostal překrásný pas za obranou, kde již čelil sám přímo brankáři, kterého překonal střelou na vzdálenější tyč.
    80. Rui FONTE - 1:0
     
    80
    Braga právě vstřelila branku!
    Po téměř osmdesáti minutách jsme se dočkali úvodní branky! Ze standardky se snesl balon do vápna, kde si vyskočil RUI FONTE, který jej hlavou uklidil přímo do branky, Kieszek byl bez šance.
     
    78
    Další veliká šance domácích! Fonte v souboji s brankářem vybojoval míč pro Alana, který se snažil trefit prázdnou bránu, obránce ale míč jemně tečoval, a ten tak skončil těsně vedle brány!
     
    77
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Rafa Silva, přichází Santos.
    74. Kokova střela a zákrok Kieszeka
     
    74
    Tak to byl mazec! Domácí se dostali s balone do vápna, kde si ho vyměňovali jako horkou bramboru, až se k němu dostal Koka a krásnou střelou chtěl skórovat, radost mu ale překazil brankář Kieszek fantastickým zákrokem!
     
    72
    Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Dieguinho, přichází Matheuzinho.
     
    71
    Alan z pravé strany centroval před bránu, těsně před ní ale jeden z obránců míč nešikovně tečoval a málem si dal vlastní gól, Kieszek ho na poslední chvíli vyrazil.
     
    66
    Po centru do vápna se dostal k odraženému balonu Mauro, který ho z první poslal placírkou k tyči, tam ho ale skvělým zákrokem vytáhl polský brankář Kieszek, nádherný zákrok!
     
    63
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Stojiljković, přichází Koka.
     
    62
    Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Marion, přichází Michael.
     
    60
    Nyní už ale rozhodčí žlutou kartu vytahuje, vidí ji Dieguinho (ETR), dnes sám tolikrát faulovaný.
     
    59
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Josué, přichází Alan.
     
    56
    Rychlý přechod do útoku se Estorilu povedl, přihrávku do běhu dostal Dieguinho a měl před sebou prázdný prostor. Než se ale k něčemu odhodlal, tak ho obránce skluzem o míč připravil.
     
    51
    To byla šance! Stojiljković se v rohu vápna dostal k balonu, obtočil se kolem obránce a po pár krocích vypálil, branku ale jen o kousíček minul.
    40. Silva branku netrefil
     
    40
    Z pravé strany přišel centr do vápna, který si Rafa Silva perfektně jediným dotykem zpracoval. Pokoušel se zakroucenou střelou dopravit míč ke vzdálenější tyči, branku ale o kousíček minul!
     
    37
    Žlutou kartu dostává Josué (SC Braga).
     
    24
    Krásná útočná akce Estorilu nekončí brankou! Na hraně ofsajdu se po levé straně prořítili kupředu, Dieguinho dostal pas do běhu na ose hřiště, zamotal se mu ale mezi nohy, a tak se mu nakonec nepodařilo pořádně zakončit.
    22.
     
    22
    Rychlá akce domácích po pravé straně, kde se k míči za obranou dostal Fonte. Do balonu se následně opřel, poslal ho ale jen do boční sítě.
     
    17
    Alfons Taira (ETR) si v souboji s Fontem pomohl zatažením protivníka za dres, čímž se dostal snadno k balonu. Rozhodčí ale tento zákrok ocenil žlutou kartou.
    4. Hlavička domácího celku
     
    4
    Domácí se poté z rohového kopu dostali ve vápně k hlavičce, ta sice vypadala nadějně, nakonec ale balon doputoval přímo na brankáře Kieszeka, který ho vyrazil a následně polapil.
     
    3
    První akce hostů a hned zahrozili! Marion dostal pěknou přihrávku prakticky za obranu, než si ale dokázal balon zpracovat, tak se k němu stáhl obránce.

    Tomáš Hála

    Góly: 80. Fonte, 83. Koka

    Karty:   37. Josué (BRG) – 17. Taira (ETR), 60. Dieguinho (ETR)


    Sporting Braga: Matheus – Pinto, Baiano, Ferreira, Goiano, Carlos, Josué (59. Alan), Mauro, Silva (77. Santos), Fonte, Stojilković (63. Koka)
    Náhradníci: Santos, Koka, Vukčević, Eduardo, Alan, Marafona, Arghus

    GD Estoril Praia: Kieszek – Luis, Tavares, Carlos, Amado, Taira, Mattheus (84. Chaparro), Fernandes, Dieguinho (72. Matheuzinho), Bonatini, Marion (62. Michael)
    Náhradníci: Michael, Farias, Matheuzinho, Georgemy, Diakhite, Esiti, Chaparro

    Rozhodca: Luis Godinho – José Braga, Valter Rufo