Chorvátsko – Rusko 2:2 (kon.) | Česko – Taliansko 0:7 (kon.)
koniec
Česko
0:7 (0:2)
Taliansko
cz Nedeľa 07.02.2016, 21:00 • Bělehrad, Srbsko • Majstrovstvá Európy • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    39:22
    Leggiero touží po tom, aby se také zapsal do bohaté střelecké listiny! Proti je ale Ondřej Vahala, který jeho přízemní střelu vyškrábl na rohový kop!
    36:42 Rešetár odmítl vstřelil čestný a poslední gól na EURO.
     
    36:42
    Hodně slušnou příležitost měl na noze Lukáš Rešetár, bohužel s ní nenaložil úplně ideálně! Po pasu Radima Záruby měl před sebou český kapitán poloprázdnou branku, jenže se mu nepodařilo dobře zasáhnout míč, a tak prostor mezi třemi tyčemi netrefil!
     
    36:28
    Tři a půl minuty před koncem přichází akumulovaný faul číslo pět a také žlutá karta pro Radima Zárubu.
     
    34:39
    Snížit na rozdíl šest branek mohl Jiří Novotný, prudkou ranou ale nechal vyniknout pouze připraveného Miarelliho!
     
    34:17
    Gabriel Lima se mohl opět zapsat do střeleckých statistik, na pravé straně nikým nehlídaný přehodil Ondřeje Vahalu a měl velkou smůlu, že českého gólmana zastoupil na brankové čáře stojící Michal Kovács!
    32:59 Alessandro PATIAS - 0:7
     
    32:59
    Itálie právě vstřelila branku!
    A po úvodním zákroku Ondřeje Vahaly přichází bohužel i první inkasovaná branka. Gabriel Lima parádní centrem našel neobsazeného ALESSANDRA PATIASE, jenž výstavní patičkou poslal míč naprosto mimo dosah českého brankáře – 0:7!
     
    31:54
    Také na české straně dochází ke změně mezi tyčemi, v Srbsku se ukáže také gólman pražské Slavii – Ondřej Vahala!
     
    29:36
    Michal Seidler zastavil postup Italů nedovoleně a taktéž si do svých statistik vysloužil žlutý kartónek.
     
    28:03
    Italský trenér dává možnost náhradníkům, Mammarellu nahradil na hrací ploše Michele Miarelli.
     
    26:13
    S nedovolenými zákroky se nám roztrhl pytel, za podkopnutí Cupáka dostal žlutou kartu Leggiero.
     
    25:46
    Radim Záruba se hodně šikovně protáhl po pravé postranní čáře a sympaticky vypálil. Italská jednička musela po dlouhé době předvést kvalitní zákrok, díky kterému udržela čisté konto!
    23:48 HONORINO - 0:6
     
    23:48
    Itálie právě vstřelila branku!
    Současný výsledek začíná zavánět velkým průšvihem. Čeští futsalisté inkasují ve druhé půli již počtvrté poté, co Italové znovu přesně rozkombinovali naši defenzívu. HONORINO si narazil s Leggierem a následně neomylně uklidil balon za Gerčáka – 0:6!
    21:26 Tomáš KOUDELKA - 0:5
     
    21:26
    Itálie právě vstřelila branku!
    Hororový vstup české reprezentace do druhého poločasu pokračuje! Děravá obrana naší reprezentace propustila Ercolessiho, který svůj postup zakončil obstřelením Gerčáka, za nímž si balon do vlastní sítě srazil skluzující TOMÁŠ KOUDELKA (vlastní) – 0:5!
    21:09 FORTINO - 0:4
     
    21:09
    Itálie právě vstřelila branku!
    Obhájci titulu opět ukázali svoje kvality. FORTINO byl sám před brankářem Gerčákem, neunáhlil se a zkušeně ještě vyměnil balon s Ercolessim a zakončil pohodlně do prázdné branky – 0:4!
    20:40 Alex MERLIM - 0:3
     
    20:40
    Itálie právě vstřelila branku!
    Ani vstup do druhého poločasu českému celku nevyšel. Do střelecké listiny se zapisuje také ALEX MERLIM, který se našel místo mezi Seidlerem a Kovácsem a přesnou ranou prostřelil Gerčáka potřetí – 0:3!
    16:21 Českého brankáře Libora Gerčáka zachránila levá tyč.
     
    16:21
    Vzápětí již Patias mnohem nebezpečně ohrozil českou branku, Liboru Gerčákovi pomohla po prudké ráně po zemi tyčka!
     
    12:49
    Česká defenzíva má velké potíže s italskou dvojicí Fortino – Gabriel Lima! Druhý jmenovaný se dostal do další velké příležitosti, nakonec volil razanci před technikou a těsně přestřelil branku střeženou Liborem Gerčákem!
    10:29 Gabriel LIMA - 0:2
     
    10:29
    Itálie právě vstřelila branku!
    Český tlak přichází vniveč poté, co si naši zadáci nedokázali pohlídat rychlou italskou kombinaci. Autoři úvodní trefy si tentokrát vyměnili role, Fortino připravil balon pro GABRIELA LIMU, který z voleje uklidil míč za záda Libora Gerčáka – 0:2!
     
    09:26
    Marcel Rodek vlétl do souboje s Itálií opravdu nabuzeně a v polovině desáté minuty měl na noze vyrovnání! Po chybě italské defenzívy se ocitl sám před brankářem Mammarellou, pokus o přehození však zkušený italský gólman zneškodnil!
     
    07:41
    Český tlak začíná růst! Velkou šanci si proti obhájcům titulu vytvořil Michal Holý, který prudkou střelou protáhl gólmana Itálie!
     
    07:24
    Průnik Tomáše Koudelky zastaven nedovoleně Giassonem, který dostal od sudího žlutou kartu. Mnohem více nás ale zajímá následná standardka českého týmu.
    00:26 FORTINO - 0:1
     
    00:26
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu rychlý, ale z české strany smutný, začátek rozhodujícího střetnutí. Po Rešetárově útočné akci přišla italská smrtící odpověď, Gabriel Lima posunul míč na FORTINA, jenž ukončil celou akci přesnou gólovou střelou – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Góly: 1. Fortino (Gabriel Lima), 11. Gabriel Lima (Fortino), 21. Alex Merlim, 22. Fortino (Ercolessi), 22. Koudelka (Ercolessi) (vla.), 24. Honorino (Leggiero), 33. Patias (Gabriel Lima)

    Karty:   30. Seidler (CZE), 37. Záruba (CZE) – 8. Giasson (ITA), 27. Leggiero (ITA)


    Česko: Gerčák (32. Vahala) – Holý, Koudelka, Rešetár (C), Slováček – Cupák, Novotný, Hrubý, Kovács, Janovský, Záruba, Seidler, Rodek.
    Taliansko: Mammarella (28. Miarelli) – Ercolessi, Gabriel Lima (C), Alex Merlim, Fortino – Romano, Leggiero, Giasson, Murilo, Honorio, De Luca, Patias, Canal.

    Rozhodca: Onatsu (Finsko), Šabanov (Rusko) – Ivanov (Ukrajina)