Boston – Buffalo 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
St. Louis – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – San Jose 6:2 (kon.) | Dallas – Chicago 1:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 2:4 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Edmonton 8:1 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
Toronto Maple Leafs
cz Nedeľa 07.02.2016, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Pokračuje se ve hře a budeme svědky ještě jedné přesilové hry. Po podražení v podání Romana Poláka (TOR) si ji zahrají domácí.
     
    50:50
    První vyloučení ve třetí třetině znamená přesilovou hru pro Senátory. Za sekání je potrestán Pierre-Alexandre Parenteau (TOR).
     
    28:40
    Jenže hru čtyři na čtyři ukončuje faul Kylea Turrise (OTT). Domácí centr se provinil držením protihráče a Toronto má velkou šanci na snížení!
     
    27:38
    V hledáčku hostujících raubířů je dnes jednoznačně Mika Zibanejad. Opět to byl švédský hráč, kterého musel bránit Chris Neil (OTT), jenž dostává dvě trestné minuty za hrubost. Stejný trest inkasuje i Pierre-Alexandre Parenteau (TOR).
     
    24:14
    Krátkou přesilovou hru čtyř proti třem si zahraje Ottawa. Hosté jsou totiž vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    22:24
    Nakonec dochází i k vyloučení na obou stranách. Dvě trestné minuty za nesportovní chování dostává Erik Karlsson (OTT), za stejný prohřešek je potrestán Frank Corrado (TOR).
     
    17:04
    Každopádně je ale Mark Stone (OTT) potrestán dvěma minutami za podražení. Trest odsedí Ryan Dzingel.
     
    11:00
    Druhá přesilová hra ve prospěch Toronta. Mika Zibanejad (OTT) se snažil tělem trefit Bozaka, ale místo toho ho jen zasáhl loktem a jsou z toho dvě trestné minuty. Následný "hon" na Zibanejada naštěstí podchytili rozhodčí.
     
    02:13
    Příliš důrazný Jean-Gabriel Pageau (OTT) za bránou Reimera sroloval Phaneufa a dostává tak dvě trestné minuty za vražení na hrazení.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 1. Smith (Methot, Stone), 5. Zibanejad (Pageau, Karlsson), 8. Ryan (Wideman, Anderson), 28. Lazar (Karlsson, Dzingel), 41. Stone (Karlsson, Smith), 43. Lazar (Chiasson, Karlsson) – 44. Parenteau (Winnik, Phaneuf)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Wideman, Borowiecki – Ryan, Turris, Hoffman – Stone, Pageau, Smith – Chiasson, Zibanejad, Prince – Neil, Lazar, Dzingel
    Toronto Maple Leafs: Reimer (od 8. Bernier) – Rielly, Hunwick, Corrado, Phaneuf, Polák, Gardiner – Komarov, Kadri, Grabner – Parenteau, Bozak, Winnik – Lupul, Spaling, Matthias – Boyes, Froese, Holland

    Rozhodca: Tom Kowal, Dan O'Rourke – Brian Murphy, Scott Driscoll

    Diváci: 19.379