Dinamo Minsk – Helsinki 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Dinamo Minsk
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Jokerit Helsinki
cz Nedeľa 07.02.2016, 15:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dinamo Minsk.
    Autorem vítězné branky je MELEŠKO.
    56:46 SZCZECHURA - 2:2
     
    56:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na stadionu, je znovu vyrovnáno! PAUL SZCZECHURA dělovkou od modré překonává Karlssona! Asistence: Matt Ellison.
    47:46 REGIN - 1:2
     
    47:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    I další přesilovou hru hosté proměňují a jdou do vedení! PETER REGIN potvrdil má slova, že je ve třetí třetině opravdu k nezastavení a po křižné přihrávce od Pelletiera posílá z voleje kotouč do sítě! Asistence: Pascal Pelletier, Brandon Kozun.
    30:36 LARSEN - 1:1
     
    30:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlá odpověď! PHILIP LARSEN dostal přihrávku na modrou a dělovkou využívá početní výhodu svého týmu! Asistence: Peter Regin.
    28:16 KALJUŽNYJ - 1:0
     
    28:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Na stadionu propukla radost, domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Výborně sehraná přesilová hra, ALEXEJ KALJUŽNYJ stál osamocen před bránou a Ellison mu poslal na milimetr přesnou přihrávku a kapitán Minsku už neměl se zakončením problém! Asistence: Matt Ellison, Ryan Gunderson.

    Tomáš Teplý

    Góly a asistencie: 29. Kaljužnyj (Ellison, Gunderson), 57. Szczechura (Ellison), rozh. náj. Meleško – 31. Larsen (Regin), 48. Regin (Pelletier, Kozun)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Kapanen (JOK)
    0:0   Cheechoo (MIN)
    2. séria:
    0:0   Kozun (JOK)
    0:0   Ellison (MIN)
    3. séria:
    0:0   Sallinen (JOK)
    1:0   Meleško (MIN)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Milchakov) – Gunderson, Znacharenko, Nogačjov, Lisovec, Filičkin, Ustiněnko – Kaljužnyj (C), Ellison, Cheechoo (A) – Pavlovič, Szczechura, Kulakov – Meleško, Drozd, Komarov – Ambrožejčik, Kolcov (A), Michajlov
    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Todd, Lajunen (A), Kulda – Kozun, Regin (A), Joensuu – Aaltonen, Sallinen, Kennedy – Rita, Kapanen (C), Pelletier – Gymer, Mäki, A. Mäkinen – M. Mäkinen.

    Rozhodca: Olenin, Oskirko – Zacharenkov, Sadovnikov