Nórsko – Česko 3:5 (kon.) | Slovensko – Island 11:0 (kon.)
koniec
Slovensko
11:0 (4:0, 4:0, 3:0)
Island
Štvrtok 04.02.2016, 19:30Kvalifikácia MS (muži)
    54:11 Martin KUBOVIČ - 11:0
     
    54:11
    Slovensko dalo gól!
    MARTIN KUBOVIČ to pri trestnom strieľaní urobil elegantne, obtočil sa okolo svojej osi a zakončil popri ležiacom gólmanovi. Slovensko vyhráva už jedenásťgólovým rozdielom.
    48:29 Martin SIKORJAK - 10:0
     
    48:29
    Slovensko dalo gól!
    Slováci využili situáciu dvoch proti dvom a pridávajú aj jubilejný desiaty gól! MARTIN SIKORJAK ťahal loptu po ľavej strane, ale rozhodol sa neprihrávať. Urobil dobre, pretože jeho strela skočila popod telo gólmana až do siete. Asistencia: Martin Kubovič.
    45:01 Martin KUBOVIČ - 9:0
     
    45:01
    Slovensko dalo gól!
    Slováci na palubovke potvrdili naše slová a pridávajú aj deviaty presný zásah. Postaral sa oň MARTIN KUBOVIČ, ktorý si dopredu zbehol po ľavej strane a prudkým švihom nedal islandskému gólmanovi šancu na zákrok. Asistencia: Martin Sikorjak.
    38:39 Martin JOŠČÁK - 8:0
     
    38:39
    Slovensko dalo gól!
    Domáci reprezentanti sa ihneď po góle vrátili do útoku a opäť ukázali, čo vedia. Bulko pri ľavom mantineli výborne prečítal hru súpera, krížnou prihrávkou našiel na opačnej strane úplne voľného MARTINA JOŠČÁKA a ten okamžitým švihom rozvlnil sieť. Asistencia: Marek Bulko.
    38:04 Jozef HALÁS - 7:0
     
    38:04
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci to teda skúsili po pravej strane, kde spoza obrany loptičku do najnebezpečnejšieho priestoru nahodil Komačka priamo na teč JOZEFA HALÁSA. Gólman Islandu bol bezmocný. Asistencia: Václav Komačka.
    27:54 Matin KUBOVIČ - 6:0
     
    27:54
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci súperovi skutočne nedali dýchať a pridávajú aj svoj šiesty presný zásah. Ten bol podobný predchádzajúcemu gólu, z ľavej strany bez prípravy vystrelol MATIN KUBOVIČ a trafil sa presne pod hornú žrď. Asistencia: Marek Bulko.
    26:19 Marek BULKO - 5:0
     
    26:19
    Slovensko dalo gól!
    Slováci bleskovo využívajú presilovú hru a zvyšujú svoj náskok na rozdiel piatich gólov. Postaral sa o to MAREK BULKO, ktorý veľmi tvrdo zakončil z ľavej strany od mantinelu. Asistencia: Martin Grlický.
     
    17:41
    Slovensko dalo gól!
    Domáci florbalisti vo svojej snahe nepoľavujú ani naďalej a vzápätí pridávajú aj štvrtý presný zásah! Do štatistík sa ako úspešný strelec zapisuje JÁN KOMÍNEK. Asistencia: Jakub Konečný.
    17:09 Michal DUDOVIČ - 3:0
     
    17:09
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci vedú už o tri góly! Po krížnej prihrávke popred bránku sa o to strelou z ľavej strany postaral MICHAL DUDOVIČ. Asistencia: Peter Nehila.
    06:20 Martin KUBOVIČ - 2:0
     
    06:20
    Slovensko dalo gól!
    Vedieme už o dva presné zásahy! Tentokrát sa do štatistík ako úspešný strelec zapisuje MARTIN KUBOVIČ, ktorý dostal prihrávku priamo pred bránku po tom, čo sa loptička odrazila od mantinelu za islandskou svätyňou. Kubovič pred Vignissonom absolútne nezaváhal a pohodlne zakončil. Asistencia: Ladislav Gál.
    05:00 Jakub KONEČNÝ - 1:0
     
    05:00
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci dokázali vuyžiť svoju aktivitu a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to JAKUB KONEČNÝ, ktorý z rohu inkasoval prihrávku na stred a tvrdou ranou prepálil Vignissona. Asistencia: Ján Komínek.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 5. Konečný (Komínek), 7. Kubovič (Gál), 18. Dudovič (Nehila), 18. Komínek (Konečný), 27. Bulko (Grlický), 28. Kubovič (Bulko), 39. Halás (Komačka), 39. Joščák (Bulko), 46. Kubovič (Sikorjak), 49. Sikorjak (Kubovič), 55. Kubovič (t.s.)


    Slovensko: Turek (Mazák) – Komačka, Kopčák, Bulko, Joščák, Sikorjak, Szabo – Kubovič, Kubaský, Gál – Dudovič, Grlický, Nehila – Konečný, Miške, Komínek – Řezanina (C), Halás
    Island: Vignisson (T. Stefansson) – Sveinsson, Alengard, A. Hannesson, Snorrason, Kristinsson, Thordarson, T. Hannesson – Magnusson, Marteinsson, A. Stefansson – Smedlund (C), Nilsson, Thorarinsson – Pajdak, Dahlstrom, Ingason – Sigurleifsson, Hugosson

    Rozhodca: Vilkki, Alakare