Omsk – Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Togliatti – Dinamo Minsk 2:3 (po pr.) | Nižnekamsk – Jekaterinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Helsinki 2:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Neftechimik Nižnekamsk
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Pondelok 01.02.2016, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Petr KOUKAL - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avtomobilist Jekatěrinburg.
    Ze zisku bonusového bodu se nakonec raduje hostující celek, neboť o vítězství v samostatných nájezdech rozhodl PETR KOUKAL!
     
    26:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Gólové hody v dnešním utkání pokračují, a domácí celek z rychlého protiútoku srovnává na 3:3! Před vlastní brankou se odrazil kotouč na hůl MICHAILA ŽUKOVA, který nabruslil po levé straně do útočného pásma, a střelou z ostrého úhlu překonal Ustinského, který si tuto branku jistě za rámeček nedá! Asistence: Ryan Stoa.
     
    22:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg pokračuje v dobrém vstupu do druhé třetiny, a otáčí skóre dnešního utkání! Za brankou Neftěchimiku vybojoval kotouč Golyšev, který následně s trochou štěstí našel EERA ELA, jehož pokus Lisutin nedokázal zastavit! Bez asistence.
    20:44 Petr KOUKAL - 2:2
     
    20:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A Jekatěrinburg hned na začátku druhé třetiny srovnává na 2:2! Druhý útok se dokázal usadit v útočném pásmu, a po přihrávce Golyševa vypálil z hranice levého kruhu PETR KOUKAL, jehož rána mířila přesně k tyči, a Lisutin byl bez šance! Asistence: Anatolij Golyšev.
    18:50 Michail ŽUKOV - 2:1
     
    18:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik si však bere své ztracené vedení bleskově zpět, a v boji o důležité body se dostává opět do vedení! Marek Kvapil hledal před brankou Stou, nicméně tomu se nepodařilo kotouč ideálně zpracovat. Pohotově však zareagoval MICHAIL ŽUKOV, který následně dostal puk za záda Ustinského! Asistence: Ryan Stoa, Marek Kvapil.
    17:44 Tommi KIVISTÖ - 1:1
     
    17:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist zahájil přesilovou hru velmi dobře, a rychle ji využívá! V rohu kluziště bojoval o kotouč Garejev, který svou následnou přihrávku poslal do prostoru, kde se nacházel TOMMI KIVISTÖ. Finský obránce nakonec mířil přesně! Asistence: Alexander Torčenjuk, Andrej Sergejev.
    16:09 Igor VOLKOV - 1:0
     
    16:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A teď už se domácí celek dostává konečně do vedení! Mezi kruhy dostal přihrávku Andrej Sergejev, jehož následnou střelu se pokoušel tečovat IGOR VOLKOV, a kotouč skončil za zády Ustinského! Asistence: Andrej Sergejev, Jevgenij Rjasenskij,

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 17. Volkov (Sergejev, Rjasenskij), 19. Žukov (Stoa, Kvapil), 27. Žukov (Stoa) – 18. Kivistö (Torčenjuk, Sergejev), 21. Koukal (Golyšev), 23. Elo, rozh. náj. Koukal

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Kvapil (NIZ)
    0:0   Alexejev (JEK)
    2. séria:
    0:0   Grigorenko (NIZ)
    0:0   Elo (JEK)
    3. séria:
    0:0   Sexton (NIZ)
    0:0   Koukal (JEK)
    4. séria:
    0:0   Alexejev (JEK)
    0:0   Sergejev (NIZ)
    5. séria:
    0:0   Golyšev (JEK)
    0:0   Sexton (NIZ)
    6. séria:
    0:0   Popov (JEK)
    0:0   Sexton (NIZ)
    7. séria:
    0:1   Koukal (JEK)
    0:1   Žukov (NIZ)


    Neftechimik Nižnekamsk: Lisutin (23. Sudnicin) – Rjasenskij, Sergejev, Ljamin, Jevsejenkov (A), Ščitov, Bondarev, Bryncev – Volkov, Milovzorov, Poljagalov (A) – Žukov, Stoa, Kvapil – Jakimov, Grigorenko, Sexton – Zdunov, Kulikov, Kitarov – Porjadin
    Avtomobilist Jekaterinburg: Ustinskij (Drobyševskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Voropajev – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Alexejev, Popov, Simakov – Knjazev, Veličkin, Pankov – Jemelin

    Rozhodca: Gofman, Ravodin – Sadovnikov, Šeljanin

    Diváci: 5500