Liberec – Trnava 4:3 (kon.) | Dukla Praha – Ružomberok 3:1 (kon.) | Podbrezová – L. Mikuláš 2:1 (kon.)
Liberec – Ústí n. L. 4:3 (kon.) | Senica – Šaľa 4:1 (kon.)
koniec
FK Senica
4:1 (2:1)
FK Slovan Duslo Šaľa
Utorok 26.01.2016, 15:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Priateľské stretnutie medzi Senicou a Šaľou sa nám práve skončilo. Výsledok je jasný. Domáci celok vyhral rozdielom triedy 4:1, keď v druhom polčase pridali po jednom góle Krč a Mehremovič. Víťazstvo je to určite zaslúžené a hostia sa môžu radovať, že nedostali ešte väčšiu nádielku gólov, keďže Seničania viaceré svoje príležitosti premrhali.

    To je však od nás na dnes všetko. Lúčia sa s vami Petra Beblavá a Milan Vrábeľ. Prajeme vám príjemný zvyšok dňa. Dovidenia! (16:44:19)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    86
    Ďalšie útočné snaženie Senice zabrzdil postranný rozhodca, ktorý odmával ofsajd a tak si hostia môžu aspoň na chvíľu vydýchnuť.
     
    85
    Almáši vypálil z blízka, avšak z ostrého uhla a tak jeho pokus gólman hostí v pokľaku vyboxoval.
     
    83
    Tak to je neskutočné, čo okrem štyroch gólov ešte premrhal domáci celok. Almáši poslal z pravej strany loptu na Mrázovu hlavu, ktorý nastrelil spojnicu! Loptu následne už pokryl brankár Šale.
     
    81
    Aj v závere stretnutia je druholigový celok úplne bezmocný, kým Senica je pri chuti a snaží sa aj o piaty gól v šalianskej bráne.
     
    79
    Z ihriska sa v tejto chvíli porúčal už aj jediný strelec šalianskeho gólu Mehmedy, ktorého nahradil Lang.
     
    78
    Domáci celok má loptu aj naďalej v moci. Mráz zahral rohový kop a lopta skončila v Bačíkových rukaviciach.
     
    74
    Senica teraz mala možnosť svojho súperovi pribiť klinec do rakvy! Krč centroval z pravej strany na Mráza, ktorý hlavičkoval. Brankár síce tento pokus vyrazil pred seba, avšak na kopačky Kalabišku, no tento ostrostrelec následne nakopol len tyčku.
     
    73
    Senica dala gól!


    Pred šestnástkou bol faulovaný Almáši a k rozohraniu priameho kopu sa odhodlal ADI MEHREMOVIČ. Loptu poslal ponad mú teste po brvno a už tu máme trojgólové vedenie a teda takmer istého víťaza dnešného stretnutia.
     
    65
    Chorodničenko vyskúšal pozornosť domáceho Junasa z úctyhodnej vzdialenosti. Senického brankára však tento pokus nevystrašil, keďže ho pohodlne pokryl.
     
    64
    Na domácej strane dal tréner príležitosť každému nominovanému hráčovi, kým u hostí na svoju šancu presadiť sa ešte čakajú traja hráči. Uvidíme, či sa tiež ešte predstavia.
     
    63
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Valachovič, prichádza Račkovič.
     
    61
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Sedlák, prichádza Jurík.
     
    61
    Ventúra naďalej pri streleckej chuti. Tentokrát strieľal zhranici pokutového územia, odkiaľ však pálil vysoko nad.
     
    60
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Leško, prichádza Almasi.
     
    59
    Ventúra vyslal ďalekonosnú strelu, ktorá však hosťujúcu svätyňu minula o niekoľko desiatok centimetrov.
     
    55
    Rozhodca sa ani v tomto stretnutí nevyhol kartovému trestu a rovno sa žltlo hneď dvakrát. Kastelovič a Leško si vzájomne odplácali tvrdé súboje, ktoré si už vyžadovali žlté napomenutie.
     
    53
    Aktuálna dvadsať dvojka nachádzajúca sa na ihrisku:

    Senica: Junas – Šmehýl, Hladík, Pavlík, Mehremovič, Čunta, Ventúra, Krč, Mráz ,Leško ,Kalabiška
    Šaľa: Bačík – Kastelovič, Cisár, Ďatko, Václav, Kochan, Mehmedy, Galbavý, Chorodničenko, Valachovič, Sedlák
     
    51
    Leškovi spracoval poriadne prudkú loptu na krídle, poslal center na vzdialenejšiu žrď, odkiaľ Čunta hlavičkoval tesne vedľa ľavej žrdi.
     
    48
    Senica dala gól!


    Ani viaceré striedania v úvode druhého polčasu obraz hry ani náhodou nezmenili. Nový muž na ihrisku, JAKUB KRČ, dostal veľmi dobrú prihrávku a s loptou sa ani náhodou nemaznal. Poslal poriadne štipľavú strelu na ktorú nemal nový muž v bráne, Bačík, ani najmenší nárok.
     
    48
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Pillár, prichádza Hladík.
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Kontár, prichádza Ventúra.
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Alan, prichádza Krč.
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Klec, prichádza Mráz.
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Morong, prichádza Kalabiška.
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Šulla, prichádza Junas.
     
    47
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Kubica, prichádza Bačík.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Hrošovský, prichádza Kochan.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Zachraničný, prichádza Galbavý.
     
    46
    Začal sa nám už aj druhý polčas a ako je už zvykom, tak s viacerými zmenami na oboch stranách.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase zaslúženie vedie domáci celok, ktorý mal takmer po celý prvý polčas prevahu, avšak viacerí domáci hráči premrhali svoje príležitosti na gól. O góly sa v prvom polčase na domácej strane postarali Čunta a Alan, keď po pól hodine znížil Mahmedy. O ničom ešte stále nie je rozhodnuté a tak nás určite čaká zaujímavý druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    V samotnom závere polčasu ešte vypálil Leško s predšestnástkového polkruhu. Jeho pokus Kubica pohotovo zneškodnil.
     
    44
    K rohovému kopu sa ešte ku koncu polčasu dostala Šaľa. K jeho zahraniu sa postavil Mehmedy, avšak jeho pokus s nájdením spoluhráča v pokutovom území sa nestrela s úspechom.
     
    43
    Spolupráca Leško-Klec neprebehla podľa predstáv. Klec vybojoval loptu, Leško mu ju prebral, potiahol si ju a poslal späť Klecovi pred pokutovým územím. Klec sa ešte chcel posunúť loptu vo veľkej rýchlosti ďalej, avšak už skončila v náručí hosťujúceho gólmana.
     
    40
    Leško napriahol pred šestnástkou, jeho pokus ešte tečoval hráč Senice, avšak aj napriek tomu bol Kubica rázne proti ďalšiemu inkasovanému gólu.
     
    39
    Mehremovič hľadal centrom do šestnástky svojho spoluhráča, avšak útočné snaženie prerušil rozhodca odmávaným ofsajdom.
     
    36
    Vyzerá to tak, že stretnutie bude pokračovať v starých koľajách s prevahou na domácej strane. Leško zakončoval v páde a jeho pokus hasili obrancovia hostí až z bránkovej čiary.
     
    35
    Dočkali sme sa zdramatizovania stretnutia. Uvidíme, že ako zareaguje na inkasovaný gól domáca Senica. Alebo na plné obrátky zapne Šaľa? Ukáže nám to ďalší priebeh stretnutia.
     
    34
    Šaľa dala gól!


    Keby Alan premenil svoju ponúknutý príležitosť, tak by už v prvom polčase bolo zrejme po zápase. Všetkému je však inak a opäť sa potvrdilo pravidlo nedáš-dostaneš. Pavlík v obrane stralil loptu, zmocnil sa jej KARIM MEHMEDY, ktorý obišiel domáceho brankára a bezpečne zakončil do prázdnej brány.
     
    31
    Leško s dobrým prehľadom poslal loptu na osamoteného Alana stojaceho v šestnástke. Ten však zoči voči brankárovi trestuhodne premárnil svoju príležitosť na zvýšenie skóre.
     
    27
    K zakončeniu sa opäť dostal domáci celok. Alan napriahol z hranice pokutového územia, avšak loptu poslal priamo do stredu brány, kde stál pozorný Šaliansky gólman.
     
    23
    Aj po druhom góle diktuje tempo hry domáce mužstvo. Mehremovič sa s loptou predal až do šestnástky, nahral ju lepšie stojacemu Morongovi, ktorého strelu však tentokrát pokryl Kubica.
     
    22
    Šaľa získala roh, ktorý bol zahraný nakrátko, avšak to nebolo najlepšie riešenie situácie, keďže druholigový celok následne o loptu prišiel.
     
    19
    Leško opäť v akcií. Lopta letela cez pokutové územie až sa dostala k domácemu zadákovi, ktorý však prestrelil Kubicovu bránu.
     
    17
    Dlhý nákop do útočnej polovice domáceho celku si Leško spracoval, loptu posunul na Kleca, no jeho pokus z bránkovej čiary odkopol hosťujúci obranca.
     
    16
    Senica dala gól!


    Stretnutie sa nám len rozbieha a už je to 2:0. V obrane hostí vznikol chaos, ktorý najlepšie zúžitkoval ALAN. Po získaní lopty Kubicu prekonal až na dvakrát.
     
    13
    Hosťujúcej Šali sa predsa len podarilo dostať k lopte a hneď získali aj štandardnú situáciu vo svoj prospech. Po zahraní rohového kopu mal v šestnástke prevahu Pillár, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    12
    Po strelenom góle sú domáci takmer neustále pri lopte. Svoju hernú prevahu však nevedia využiť k ďalšiemu ohrozeniu Kubicovej svätyne.
     
    6
    Senica dala gól!


    Prvým mužstvom, ktoré v stretnutí pohrozilo, bola Šaľa, avšak vedenia sa už v šiestej minúte ujíma favorit stretnutia Senica. JAKUB ČUNTA spracoval prihrávku letiacu do pokutového územia a poslal ju do hornej časti bránky.
     
    3
    K prvej zaujímavejšie akcií v stretnutí sa dostal trochu prekvapivo hosťujúci Sedlák. Z hranice pokutového územia vypálil, avšak pozorný domáci gólman sa zmocnil lopty letiacu na bránu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Šulla – Šmehýl, Pillár, Pavlík, Mehremovič, Čunta, Kontár,Alan ,Klec ,Leško ,Morong.
    Náhradníci: Junas, Mraz, Krč, Kalabiška, Hladík, Ventúra, Almasi

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kubica – Kastelovič, Cisár, Ďatko, Václav, Hrošovský, Mehmedy, Zachraničný, Chorodničenko, Valachovič, Sedlák.
    Náhradníci: Bačík, Galbavý, Lang, Krčík, Jurík, Kochan, Račkovič.
     
    Vážení futbaloví priaznivci, vítame vás pri sledovaní online prenosu z prípravného zápasu medzi FK Senica a FK Slovan Šaľa.

    Zápas sa odohrá na umelom povrchu v Senici.

    Záhoráci začali so zimnou prípravou 7.1.2016. Pre Seničanov to bude prvý prípravný zápas v zimnej príprave. Veľké zmeny sa v kádri červeno-modrých neudiali – odišla len trojica hráčov: Patrik Lukáč (brankár), Pavol Cicman a Tomáš Vengřinek (tomu skončilo hosťovanie).

    Do tímu prišli Dávid Leška (najlepší kanonier 2.ligy, na jeseň dal 16 gólov), Šimon Šmehýl (Nitra), Adam Morong (Nitra), Adi Mehremič (Frýdek Místek), Matej Draško (Petržalka) a František Plach (brankár, Dolná Ždaňa).

    Prvý prípravný duel odohrali domáci s tímom FC Hlučín, ktorý zdolali v mrazivom počasí hladko 4:0 (gólovo sa presadili Klec, Šmehýl, Pavlík a Morong).

    Hostia odohrali prvý zápas s Podbrezovou, ktorej podľahli 4:1.

    O všetkom podstatnom z dnešného duelu vás budeme informovať.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Petra Beblavá

    Milan Vrábeľ


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 6. Čunta, 16. Alan, 48. Krč, 73. Mehremovič – 34. Mehmedy

    Karty:   55. Leško (SEN) – 55. Kastelovič (SAL)


    FK Senica: Šulla – Šmehýl, Pillár, Pavlík, Mehremovič, Čunta, Kontár,Alan ,Klec ,Leško ,Morong.
    Náhradníci: Junas, Mraz, Krč, Kalabiška, Hladík, Ventúra, Almasi

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kubica – Kastelovič, Cisár, Ďatko, Václav, Hrošovský, Mehmedy, Zachraničný, Chorodničenko, Valachovič, Sedlák.
    Náhradníci: Bačík, Galbavý, Lang, Krčík, Jurík, Kochan, Račkovič