Novokuzneck – Viťaz 2:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – D. Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Barys – Nižnekamsk 1:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Ufa 5:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 6:2 (kon.)
Togliatti – Kazaň 1:0 (1:0 po s.n.) | Novgorod – Helsinki 5:6 (0:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – S.Moskva 3:0 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 0:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Dinamo Minsk
cz Pondelok 25.01.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    38:45 Andrej ŠTĚPANOV - 0:3
     
    38:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak toto je hořká pilulka pro domácí, kteří už možná věřili, že mohou trochu zamíchat kartami, ale přichází další rána. Linglet totiž táhl další akci po křídle a předložil puk před prázdnou bránu, kde ANDREJ ŠTĚPANOV asi nohou docpal míč za bezmocného Štěpánka a nakonec sudí gól po poradě s video-rozhodčím uznávají. Asistence: Charles Linglet.
    21:32 Oleg GOROŠKO - 0:2
     
    21:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    No a přišla jedna akce hostů a rázem to je o dvě branky! Opět to byl gól, po kterém Sedláček asi nebude mít úplně klidné spaní, byť to asi nebyla úplně jeho chyba. Každopádně po střele od modré čáry si najel před bránu Jonathan Cheechoo, který možná lehkou tečí zmátl domácího gólmana a procedil puk mezi jeho betony! Nakonec je ale gól připsán střílejícímu OLEGU GOROŠKOVI, tak uvidíme, jestli se to změní. Asistence: Charles Linglet.
    13:02 Ryan GUNDERSON - 0:1
     
    13:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak teď už to gólem končí a řekl bych, že domácí gólman Sedláček nemůže mít úplně čisté svědomí! Do sítě mu totiž spadla střela od modré, kterou po hezké kombinaci vyslal RYAN GUNDERSON a která nebyla nikým tečována. Těžko říci, jestli měl český brankář zakrytý výhled, ale každopádně jeho tým prohrává. Asistence: Matt Ellison, Paul Sczcechura.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 14. Gunderson (Ellison, Sczcechura), 22. Goroško (Linglet), 39. Štěpanov (Linglet)


    HC Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Ševčenko, Galvinš, Sotnieks (C), Kristapš, Jerofejevs, Jass, Cibulskis, Seigo – Darzinš, Džerinš, Indrašis – Skvorcovs, Bičevskis, Saulietis – Redlihs (A), Berzinš, Pavlovs – Razgalš, Galoha, Kulda
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Lisovec, Goroško, Filičkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Szczechura, Štěpanov – Linglet, Ellison, Cheechoo (A) – Meleško, Drozd, Komarov – Michajlov, Pavlovič, Kolcov (A)

    Rozhodca: Bukin, Kadyrov – Metalnikov, Sirotkin