Novokuzneck – Viťaz 2:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – D. Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Barys – Nižnekamsk 1:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Ufa 5:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 6:2 (kon.)
Togliatti – Kazaň 1:0 (1:0 po s.n.) | Novgorod – Helsinki 5:6 (0:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – S.Moskva 3:0 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 0:3 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
CSKA Moskva
cz Pondelok 25.01.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany definitivně vše, příště na počtenou! (19:54:15)
     
    Je dobojováno, že to ale nakonec bylo pořádné drama! O osudu tohoto šlágru pondělního dne zřejmě rozhodl hloupým vyloučením Dmitrij Kalinin, jenž za zákrok loktem do Světlakovova obličeje vyfasoval trest na pět minut a do konce zápasu. Hosté dlouhou přesilovku díky slovinskému reprezentantovi Muršakovi využili a ačkoliv se Petrohradští ještě v samotném závěru zmohli na snížení, na víc už jim jednoduše nezbyl čas.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Těsně před závěrečnou sirénou vznikl před Sorokinem ještě jeden závar, domácí už to ale nestihnou!
     
    59:56
    Domácí lodivod Sergej Zubov si ještě v samém závěru vybírá oddechový čas!
    Nikita GUSEV - 2:3
     
    59:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ne tak docela! Šipačjovovu tečovanou ránu od modré totiž Sorokin dokázal vyrazit pouze k nikým nehlídanému NIKITOVI GUSEVOVI a ten se tváří v tvář poloodkryté svatyni moskevského celku nemýlil! Asistence: Vadim Šipačjov, Ilja Kovalčuk.
     
    59:40
    Z pravého kruhu teď vypálil právě všudypřítomný Ilja Kovalčuk, Sorokin ale znovu jistě zasáhl a zdá se, že je hotovo.
     
    59:04
    Kovalčuk v rohu kluziště dlouho a zbytečně předržoval puk, což potrestal Kiselevič a domácí superhvězdu o něj připravil. Tlak SKA však pokračuje!
     
    58:32
    Tak Petrohradští to nakonec zkusí v šesti, Koskinen už mastí na střídačku!
     
    57:50
    Svěřenci Sergeje Zubova se nadechují k závěrečnému tlaku, časomíra ale hraje jednoznačně v jejich neprospěch.
     
    56:58
    Domácím se čas rychle krátí, moskevská parta navíc nadále hrozí. Z levého kruhu to zkusil aktivní Ivan Telegin, Koskinen však bleskově máchl svou lapačkou a přerušil hru.
    Jan MURŠAK - 1:3
     
    56:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté dlouhou přesilovku přeci jen využili a udělali další mílový krok ke tříbodovému zisku! Zblokovaná rána Děnisova od modré se odrazila na hůl JANA MURŠAKA, jenž z ostrého úhlu poslal kotouč do poloodkryté svatyně! Asistence: Děnis Děnisov.
     
    55:15
    Do konce Kalininova menšího trestu už zbývá jen něco přes minutu, tlak hostů však postupně graduje. Až před Koskinena se teď z pravé strany natlačil Alexandr Radulov, který ale recept na finského fantoma z bezprostřední blízkosti nenašel!
     
    54:19
    Svěřencům Sergeje Zubova se sice nepodařilo osvobodit se, Platt se ale na levém kruhu komicky srazil s vlastním spoluhráčem Da Costou a hosté se o puk sami připravili.
    Český obránce Michal Kempný inkasoval minulý týden v zápase s Astanou ostrý úder od Ryspajeva! Zasloužil by si kazašský útočník dodatečný trest?

    Michal Kempný inakasoval minulý týden v zápase s Astanou hodně ostrý úder od Ryspajeva. Mladý kazašský útočník Kempného...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 25. leden 2016
     
    53:35
    Před Koskinenem vznikl další obrovský závar a už mohlo být rozhodnuto, nikdo v bílém dresu ale nedokázal dorazit touš za záda dezorientovaného domácího gólmana!
     
    52:53
    Domácím se podruhé v krátkém časovém sledu podařilo osvobodit se, to ale plány rudoarmějců vůbec nenarušuje, ba naopak.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 28. Moses, 60. Gusev (Šipačjov, Kovalčuk) – 28. Kugryšev (Děnisov, Kiselevič), 37. Ljubimov (Radulov), 57. Muršak (Děnisov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Vojnov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Jakovlev, Kutějkin, Bělov – Kovalčuk, Dadonov, Šipačjov – Koskiranta, Lindström, Moses – Kadějkin, Bučněvič, Gusev – Kablukov, Ketov, Děrgačjov.
    CSKA Moskva: Sorokin (Treťjak) – Zajcev, Kiselevič, Děnisov, Naumenkov, Panin, Sergejev, Vorobjov – Radulov, Ljubimov, Muršak – Telegin, Kugryšev, Da Costa – Korotkov, Žarkov, Stoljarov – Andronov, Platt, Makarov – Světlakov.

    Rozhodca: Gofman, Boman – Golovljov, Lazarev