Nitra – Myjava 0:4 (kon.) | Brno – Ostrava 3:5 (kon.) | Wisla Kraków – Žilina 0:3 (kon.)
Slavia – Vyšehrad 5:1 (kon.) | Sparta Praha – Vlašim 0:0 (zruš.) | Plzeň – Razgrad 1:2 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
5:1 (3:0)
FC Slavoj Vyšehrad
cz Piatok 22.01.2016, 14:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Přípravný zápas mezi Slavií Praha a Slavojem Vyšehrad je u konce, končí jednoznačnou výhrou prvoligového celku. Ti v prvním poločase nastříleli hned tři branky, ve druhém poločase pak přidali dvě. Hosté ve druhé půli byli aktivní a po zásluze alespoň jednou skórovali. Ode mě je to dnes vše, děkuji za sledování a budu se těšit u dalších online přenosů. (15:39:24)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Černý centroval od rohového praporku, ve vápně se ale nikdo k balonu již nedostal. Hosté balon pouze odkopávají.
     
    89
    Probíhají již poslední minutky zápasu a u balonu je opět domácí Slavia. Přidá nakonec ještě jednu branku?
     
    88
    Brankář hostů svým rychlým odkopem z branky trefil přímo světelnou tabuli, která rázem začala ukazovat 7:3. Poté je pro jistotu raději úplně vypnuta.
     
    86
    Akce Slavie skončila prakticky jen odevzdaným balonem, hosté se tak mohou dále snažit o vstřelení druhé branky.
     
    85
    Domácí se nemohou dostat k souvislé hře s míčem, nyní v závěru je to ale asi moc netrápí. Hosté se snaží vstřelit ještě jednu branku, chvílemi od toho nejsou moc daleko.
     
    83
    Domácí se pokoušeli o rychlý přechod po levé straně, ten byl ale zastaven kousek za půlkou. Slavoj je v posledních minutkách opravdu aktivní a silný v osobních soubojích.
     
    83
    Dostali se také ke střele, na hranici malého vápna jeden z hostů vypálil, Berkovec ale ránu z blízkosti dokázal vyrazit.
     
    82
    Domácí trochu polevili ze své aktivity a hosté se toho hned snaží využít. Začínají se usazovat na polovině Slavie a snaží se ohrozit branku.
     
    81
    Další pěkný akce hostujícího Vyšehradu. Do vápna mířil pěkný nadýchaný centr, ten ale dokázal jeden z obránců před dotírajícím útočníkem odhlavičkovat.
     
    80
    Slavoj se opět dostal do zakončení, avšak i jejich akce končí střelou nad branku. Berkovec tak bude rozehrávat od své svatyně.
     
    79
    Slávisté zahrávali rohový kop, hlavičkou se prezentoval v zakončení Černý, balon ale nedokázal umístit mezi tři tyče, poslal jen nad bránu.
     
    78
    Hosté se stále více tlačí do útoku, v závěrečné fázi jim schází trocha zkušeností, aby mohli akci zakončit úspěšně.
     
    75
    Hra se začíná trochu vyrovnávat, jak domácí, tak i hosté se soustředí především na útočení, a tak vzadu zůstávají otevřená vrátka.
     
    72
    Slávisté již na hřiště poslali všechny hráče, kteří byli připraveni, zůstává jen Karel Piták. Uvidíme, jestli na tohoto matadora dojde i v dnešním mrazivém počasí.
    71. MADEJ - 5:1
     
    71
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali alespoň jednoho gólového úspěchu! Ve vápně se MADEJ po tlaku dostal k balonu a ve zmatku dokázal prostřelit Berkovce.

    Tomáš Hála

    Góly: 15. Škoda, 36. Škoda, 39. Zmrhal, 52. Hušbauer, 58. Bořil – 71. Madej

    Karty:   38. Vyšehrad (VYS)


    SK Slavia Praha: Pavlenka (46. Berkovec) – Bořil (58. Barák), Frydrych, Bílek (46. Latka), Jablonský (68. Černý) – Souček – Mihalík (46. Vukadinovič), Hušbauer (58. Mikula), Zmrhal (58. Štohanzl) – Mešanovič (68. Linhart), Škoda (46. Kuchta)
    Náhradníci: Berkovec, Mikula, Kuchta, Linhart, Štohanzl, Vukadinovič, Černý, Piták, Barák, Latka

    FC Slavoj Vyšehrad: