B. Bystrica – Poprad 8:2 (kon.) | Košice – Piešťany 6:2 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:3 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Nitra – Martin 2:1 (kon.)
koniec
HC Košice
6:2 (0:1, 4:0, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
Piatok 22.01.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítam pri priamom prenose zo 41. kola Tipsport ligy, v ktorom na seba narazia HC Košice a ŠHK 37 Piešťany.

    20. september 2015. Práve to je dátum, kedy sa v Steel aréne podarilo naposledy zvíťaziť inému tímu, ako domácemu HC Košice. Domáci majster tak ťahá viac než štvormesačnú šnúru víťazstiev na domácej pôde, pričom to boli práve Piešťany, ktoré sa ako posledný hosťujúci celok tešili z výhry v metropole východu.

    HC Košice prežil hororový úvod sezóny. Jeho hráči sa ale dokázali pozviechať, dôsledkom čoho je v súčasnosti 1. priečka tabuľky, ktorú Košice okupujú so ziskom 89 bodov za 23 výhier v riadnej hracej dobe, 8 po predĺžení, respektíve samostatných nájazdoch a v 4 prípadoch sa Košice tešili aspoň z bodu. Ich skóre činí pomer 124:71 gólov.

    ŠHK 37 Piešťany bojovali na začiatku sezóny s vážnymi existenčnými problémami, pričom sa vravelo dokonca o konci klubu z tohto kúpeľného mesta. Všetko je to ale minulosťou a hostia si stále držia postupové nájde, keď sa zubami-nechtami držia 8. priečky, ktorá by im zaručovala postup do play-off. Piešťany majú na svojom konte 56 bodov za 15 víťazstiev po riadnej hracej dobe, 4 po predĺžení a 3 prehry po predĺžení. Ich skóre činí nepriaznivý pomer 110:125 gólov.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Riečický (Halász) – Deyl, Dudáš, Mikuš, Chovan, Šedivý, Macejko, Cebák – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Varga, Češík, Lelkeš – Bortňák, Boltun, Milý – Hrnka

    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan – Gipters, S. Hudec, Hluch, Filip, Trefný, Svetlík, Pokorný – Tibenský, Tomčák, Hrehorčák – Saliji, Holovič, J. Ručkay – Kučera, Brancis, Šimíček – Petráš. Kolena, Mikula

    Rozhodca: Lokšík – Gajan, Bednár.
    Pohľad na rozkorčuľovanie exkluzívne zo striedačky
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás pozdravujem z košickej Steel arény. Na jej hlavnej ľadovej ploche sa už o malý moment začne hokejové zápolenie medzi domácim HC Košice a ŠHK 37 Piešťany. Zatiaľ čo Košice dnes nastúpia v modrých dresoch, hostia z kúpeľného mesta si do metropoly východu priniesli žltú sadu dresov. Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na modrých čiarach, my si ešte počkáme na hymnu Slovenskej republiky, po ktorej už vhodeniu úvodného buly nebude nič brániť.
    Hráči oboch celkov počas hymny Slovenskej republiky
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Úvodné buly bolo vhodené. Puk okamžite poputoval na hokejky domácich hokejistov, ktorí sa s ním stiahli za modrú čiaru. Košičania sa pokúsia o založenie prvej útočnej akcie zápasu.
     
    00:15
    Suja našiel v rohu klziska Bartánusa, ten bol ale dobre pokrytý dvomi obrancami, preto jeho úmysel pretlačiť sa s pukom pred tri žrde vytúžený výsledok nepriniesol.
     
    01:10
    Na opačnej strane rýchle prenesenie hry pred Riečického, hostia tam rozostavili lichobežník, prihrávka od modrej čiary ale napokon smerovala len na zadný mantinel, ktorý si Košice dobre pokryli.
     
    02:01
    Aktívny Varga na Češíka, ten začal kombináciu v útočnej tretine, tentokrát to ale bola prevaha tiel v žltom, ktorá sa poľahky zmocnila puku.
     
    03:08
    Najnovšia akvizícia v tíme majstra, mladý reprezentant Milý sa dobre natlačil k pravej žrdi, kam napokon smerovala aj presná prihrávka, následná strela našla dobre postaveného Košarišťana.
     
    03:45
    Košičania sú do tejto chvíle smerom dopredu aktívnejší. Piešťany šetria sily a ich hráči odchádzajú často na striedačku. Deje sa tak zväčša po nahodeniach puku na zadný mantinel, ktoré domáci zvládajú.
     
    04:20
    Hluch signalizoval spoločne s Košarišťanom zakázané uvoľnenie domácich, postranný arbiter ale videl celú situáciu inak, preto sa obranca v žltom bude musieť ponáhľať za pukom.
     
    05:28
    Videli sme jednu z hluchších pasáži hry, o slovo sa v útoku hlásili Piešťany, tí ale pokračujú v hre, kde prevládajú nahadzované puky na mantinel. Riečický chcel rozohrať, tečovaný puk skončil na ochrannej sieti.
     
    05:50
    Suja sa s pukom pohral v strednom pásme, následne ho poslal na Bartánusa, ktorý mu prihrávku opätoval. Útočník majstra sa ocitlo v dobrej pozícii, keď pálil z otočky, pozorný Košarišťan bol ale na mieste.
     
    06:50
    Košice ešte následne ostali v útočnej tretine, hralo sa v rohu klziska, kde o puk bojoval Bortňák v spolupráci s Milým, ani jeden z menovaných ho ale do svojej moci nezískal.
     
    07:20
    Prihrávka Jenčíka na Spilara mala oči. skúsený útočník schoval svoju strelu za obrancu, Košarišťan tak bol nútený v rýchlosti puk aspoň vykopnúť pred seba – avšak len na Jenčíka, ktorý skúšal blafák, gólman hostí betónom dobre zasiahol.
     
    08:30
    Košice si teraz dokázali vypracovať viacero zaujímavých šancí. Medzi nimi tiež protiútok Češíka a Vargu, po ktorom sme videli len nepresnú prihrávku na niekdajšieho kapitána Martina.
     
    08:36
    Saliji (PIE) – 2 minúty – podrazenie.
     
    08:55
    Bicek drží puk na svojej hokejke Košice sú v útočnom pásme.
     
    09:20
    Do tejto chvíle Košice svojmu súperovi nedovolili puk vyhodiť, naopak po prihrávke smerujúcej na Suju v medzikruží sme videli zaujímavú strelu, ktorá len tesne minula priestor troch žrdí.
     
    09:50
    Piešťany svojho súpera dobre vytláčali do rohu klziska, čím mu znemožňoval priamu streľbu a zbierajú tak cenné sekundy v hre vo štvorici.
     
    10:20
    Puk letí pred bránku domácich, hráči v modrom sa poň budú ponáhľať.
     
    10:35
    Sledujeme rýchlu hru zo strany na stranu, Košice sa za niekoľko sekúnd presunuli pred Košarišťana, následne ale puk skončil na striedačke hostí.
     
    11:00
    Medzičasom pokračujeme v hre štyroch proti štyrom. Puk prebral na svoju hokejku okamžite Saliji, ktorý chce hru upokojiť v obrannej tretine.
     
    11:40
    Zásluhou Boltuna sa Košice dostali do útočného pásma, z rohu klziska ale prišla napokon len nedôrazná finálna prihrávka, ktorú Piešťany nemali problém odvrátiť.
     
    12:35
    Tvrdá rana od modrej čiary priamo do hrude Košarišťana. Pred bránku sa ešte skúsene natlačil Bartánus, ktorý už ale nestihol zmeniť trajektóriu puku.
     
    12:50
    Mikuš chcel využiť chybičku v rozohrávke súpera, keď sa puk na okamih ocitol v medzikruží bez hokejky na ľade, zo stredného pásma to mal ale príliš ďaleko, preto si poň nestihol prikorčuľovať.
     
    13:54
    Sledujeme viacero nepresností na oboch stranách, o založenie ďalšej útočnej akcie sa pokúsia Košice.
     
    14:15
    A tie to nemysleli vôbec zle. V zlomku sekundy sa puk z rohu klziska dostal až pred Košarišťana, kde sa snažil zakončiť Milý aj Varga, skúsený gólman ale zmenu skóre nepripustil.
     
    15:03
    Vylúčenie na strane Košíc. Na trestnú lavicu sa poberá Varga – 2 + 2 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    15:20
    Piešťany majú teraz veľkú šancu na strelenie úvodného gólu, budeme zvedaví, ako sa jej hráči z kúpeľného mesta chopia.
     
    15:50
    Hokejisti v žltom síce na malý moment svojho súpera zovreli pred Riečickým, všetko to ale bolo bez jediného streleckého pokusu, preto gól padnúť nemohol.
     
    16:20
    Piešťany stále kombinujú v útočnej tretine. Domáci ale svojím aktívnym napádaním znemožňujú súperovi akúkoľvek prihrávku do výhodnej pozície. Úvodné sekundy oslabenia zvládajú domáci skutočne bravúrne.
     
    16:50
    Až teraz sme videli strelecký pokus od modrej čiary, po tom, čo sa puk odrazil od zadného mantinelu k domácim, poputuje ku Košarišťanovi.
     
    17:20
    Obrovská šanca Košíc! Kapitán domácich Bartánus prebral puk v strednom pásme a vydal sa na samostatný výpad, ktorý chcel ukončiť strelou pomedzi betóny Košarišťana, ten ich ale včas sklopil.
     
    17:52
    Piešťanom nevychádza táto presilová hra vôbec podľa ich predstáv, vhadzovať sa bude po ľavici ich gólmana.
     
    18:20
    Košičania tu zbierajú cenné sekundy, hosťom sa prechod stredným pásmom absolútne nedarí a o puk rýchlo prichádzajú.
     
    18:45
    Riečický sa ale teraz pri strele z pravej strany musel mať na pozore. Puk smeroval k žrdi, kam sa domáci brankár včas presunul a ukryl vo na svojom tele.
     
    19:06
    Piešťany dali gól!
    Varga sa medzičasom vrátil na ľadovú plochu, Piešťany sa ale aj napriek tomu ujali vedenia. Postaral sa o to SAMIR SALIJI. Asistencia: Richard Filip.
    Samir SALIJI - 0:1
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina zápasu, po ktorej Piešťany vedú pomerom 1:0. Gól padol 54 sekúnd pred koncom úvodnej časti hry, keď sa presadil Saliji.

    Pomer striel po prvej tretine: 12:6

    Druhá tretina sa začne približne o 18:15.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Úvod prostrednej časti hry začal v podobnom duchu, ako tomu bolo v prípade prvej tretiny. Buly teda v prospech Košíc, budeme zvedaví, čo s ním smerom dopredu vymyslia.
     
    20:25
    Sympatická snaha domácich o vyrovnanie, Dudáš chcel súpera prekvapiť svojím útočným výpadom,. puk mal ale ďaleko od tela, preto oň po krátkom súboji prišiel.
     
    21:20
    Piešťany sa zmohli len na jednoduché vyhodenie puku von z obrannej tretiny. Aj preto sa Košice pred Košarišťana rýchlo vrátili, strela spoza kruhov do stredu bránky ale skúsenému brankárovi problém narobiť nemohla.
     
    22:20
    Šimíček chcel puk preniesť do útočnej tretiny, v tomto snažení ho ale prerušil hvizd arbitra, ktorý videl hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    22:50
    Opatrný vstup do druhej tretiny z oboch strán, predovšetkým Piešťany si uvedomujú, že v Steel aréne môžu o jednogólové vedenie veľmi rýchlo prísť.
     
    23:30
    Obaja gólmani pomerne často korčuľujú von zo svojej bránky, vďaka tomu sa hra zbytočne neprerušuje a my môžeme sledovať jej svižné tempo.
     
    23:55
    Zároveň sledujeme aj veľké množstvo nepresností. V útočnej tretine boli Košice, ich nahodenie na zadný mantinel úspech neprinieslo. Iné to nebolo ani pri protiútoku hostí.
     
    24:30
    Chovan teraz s pukom prešiel pozdĺž celého klziska, následne obkorčuľoval okolo bránky, puk poslal na modrú čiaru, odkiaľ prišlo zaujímavé strelecké zakončenie, Košarišťan hruďou vyrazil.
     
    25:10
    Jenčík si nerozumel so Spilarom, prihrávka na rýchlonohého korčuliara smerovala len ďaleko od jeho čepele, preto sa puku opäť zmocnia Piešťany.
     
    26:01
    Pokorný (PIE) – 2 minúty – držanie.
     
    26:08
    Košičania síce buly zvládli, následne ale puk smeroval na modrú čiaru len do priestoru, kde ho už nestihol zachytiť nik v modrom.
     
    26:36
    Domáci celok sa ale rýchlo vrátil do pásma, kde zafúkal poriadne silný presilovkový „vetrík“. Košarišťan teraz nevedel, kde má puk, na jeho šťastie sa prerušovalo.
     
    26:54
    Košice naďalej kombinujú pred bránkou súpera, v tejto chvíli je to bez presnejšieho zakončenia.
     
    27:20
    Ťažká prihrávka k bočnému mantinelu Košice vyhnala z pásma. Piešťany môžu striedať, tento fakt využije aj domáci celok.
     
    28:00
    Po úvodnom zaváhaní počas hry vo štvorici sa už Piešťany dobre bránia, puk často letí až k Riečickému, Pokorný sa tak bude môcť vrátiť na ľadovú plochu.
     
    28:35
    Pokračujeme v hre 5 proti 5. Tomčák sa tlačil do zaujímavej pozície, na poslednú chvíľu ho ale dobre pribrzdil Macejko, ktorý nechal puk ujsť až k Riečickému. Ten ho poľahky prikryl.
     
    29:00
    Dudáš sa s pukom obtočil okolo bránky, následne skúsil šťastie strelou z veľkého uhlu a hoci puk smeroval medzi tri žrde, do siete neprešiel. Postaral sa o to Košarišťan.
     
    29:16
    Pokorný (PIE) – 2 minúty – hákovanie.
     
    29:44
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané! Košice využili výhodu presilovej hry, keď si dokázali dobre rozostaviť obranu svojho súpera a strelecky sa tak mohol presadiť MATEJ ČEŠÍK. Asistencie: Radek Deyl, Jiří Bicek.
    Matej ČEŠÍK - 1:1
     
    31:47
    Košice dali gól!
    Košice boli aj po úvodnom góle naďalej veľmi aktívne, preto musel Košarišťan loviť zo svojej siete ďalší puk. Dnes po druhýkrát sa presadil MATEJ ČEŠÍK. Asistencie: Tibor Varga, Richard Lelkeš.
    Matej ČEŠÍK - 2:1
     
    32:54
    Košice dali gól!
    Tak sa na to pozrite! Košice zavelili k tak dokonalému obratu, že domáci fanúšikovia ani len nestíhajú počítať góly! Steel arénou znie pieseň „Macejko“, presadil sa totiž práve MIROSLAV MACEJKO. Asistencie: Gabriel Spilar, Richard Jenčík.
    Miroslav MACEJKO - 3:1
     
    33:35
    Košarišťan teraz len neveriacky krúti svojou hlavou. Jeho spoluhráči dovolili svojmu súperovi príliš veľa a doplatili na to najhorším možným spôsobom.
     
    34:06
    Hostia sa na vyše budú brániť vo štvorici. Na lavicu hanby usadá Trefný – 2 minúty – držanie.
     
    34:20
    Piešťany sa ani nestihli spamätať a už museli čeliť prvej vážnej situácii, puk sa teraz síce do siete neodstal, na tribúnach to ale len tak zahučalo.
     
    34:37
    Košice dali gól!
    Dokonalá akcia Košíc azda nepotrebuje ani komentár. Nacvičený signál, ktorý priniesol finálnu prihrávku na ľavú stranu, kde stál nikým nepokrytý MAREK BARTÁNUS. Kapitán domácich už nemal problém skórovať. Asistencie: Matej Češík, Jiří Bicek.
    Marek BARTÁNUS - 4:1
     
    34:55
    Richard Jenčík teraz dostal pukom do tváre, zapadol mu priamo pod plexisklo a na ľade vidíme aj krv. Nepríjemný moment.
     
    35:02
    Po krátkom očistení ľadovej plochy domácimi technikmi budeme v hre pokračovať. Uvidíme, ako veľmi vážne bude zranenie Richarda Jenčíka.
     
    36:02
    Košice v ďalšej veľkej šanci na skórovanie, pred Košarišťanom sa v tejto chvíli ocitli v dvojici, piaty gól ale nepridali, pretože Milého prihrávka na Bortňáka bola prisilná.
     
    36:50
    K útočnému snaženiu sa nadýchli aj Piešťany, tie donútili Riečického puk ukryť vo výstroji, vhadzovať sa tak bude po pravici domáceho gólmana.
     
    37:34
    Bicek v dobrej šanci, technický útočník sa s pukom ocitol v medzikruží, z tohto priestoru ale Košarišťana prestreliť neodkázal.
     
    38:30
    Saliji skúsene nahadzoval do bránkoviska, puk smerujúci spoza bránky ale Riečického neprekvapil a celú situáciu si postrážil.
     
    39:00
    Mikuš s Vargom puk vyhodili z obrannej tretiny, následne za ním chcel korčuľovať dvojgólový Češík, ten bol ale dobre pritlačený o ľavý mantinel.
     
    39:40
    Sledujeme záverečné sekundy druhej tretiny, v nej sa už zrejme neudeje nič podstatné.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou druhú tretinu zápasu, ktorá priniesla 4 góly Košíc. K dokonalému obratu zavelil Češík, na ktorého dva góly nadviazal Macejko aj kapitán Bartánus. Po dvoch tretinách je tu tak vedenie Košíc v pomere 4:1.

    Pomer striel po druhej tretine: 27:9

    Tretia tretina sa začne približne o 19:07.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Úvod tretej tretiny nepriniesol žiadne dramatické zmeny v dianí na klzisku. Puku sa opäť chopili Košice, ktoré by nepochybne chceli pridať aj svoj piaty gól.
     
    40:40
    Napokon to ale boli práve domáci, kto sa ako prvý musel poberať do obrany. Jednoduché zavezenie puku za útočnú modrú čiaru nemohlo robiť skúsenému celku žiaden problém.
     
    41:00
    Bartošovi puk prekĺzol popod čepeľ, domáci hokejisti sa chceli vydať na útočný výpad, puk ale napokon dokĺzal až za bránku ich súpera.
     
    41:41
    Tvrdá rana Lelkeša z ľavého kruhu na vhadzovanie, lapačka Košarišťana teraz len tak vyletela do vzduchu, napokon potrebná nebola. Puk presvišťal mimo.
     
    42:17
    Teraz bol už ale Košarišťan v správny čas na správnom mieste, nebezpečne vyzerajúca strela smerovala priamo do siete, na scénu ale prišla pozorná lapačka hosťujúceho gólmana.
     
    42:50
    Ten teraz musí čeliť viacerým streleckým pokusom. Strelu si pripíše aj Milý, ktorý to skúšal propagačne akýmsi nahodením, no ani to brankár z rúk radšej nepustil.
     
    43:10
    Bartánus v šanci na strelenie dnes svojho 2. presného zásahu, na ľavej strane unikol obrancom a počkal si na prihrávku, ktorú z prvej posielal len do pripraveného Košarišťana.
     
    43:44
    Jakub Ručkay (PIE) – 2 minúty – hákovanie.
     
    45:29
    Košice dali gól!
    Gól si pripísal JIŘÍ BICEK. Bicekova rana si presný zásah priam žiadala. Utešená strela z kruhu na vhadzovanie nedala Košarišťanovi šancu na úspešný zákrok. Asistencia: Radek Deyl.
    Jiří BICEK - 5:1
     
    46:20
    Nuž, nechcel by som byť v koži hosťujúceho gólmana. Ten dnes robí čo môže, no pri strelách súpera nemá nárok. Skóre sa mohlo okamžite opätovne meniť, Piešťany so šťastím odolali.
     
    47:00
    Lelkeš vymyslel zaujímavú prihrávku, tá ale bola ešte tečovana a puk nebezpečne padal do bránky hostí, ktorú napokon len tesne preletel!
     
    47:55
    Piešťany sa oslobodzujú jednoduchým spôsobom, a síce vyhadzovaním puku do bezpečnej zóny. Hostia teraz skutočne nemajú situáciu pod kontrolou.
     
    48:25
    V úniku Suja, ten bol síce z ľavej strany prikrytý, napriek tomu ale dokázal namieriť k lapačke Košarišťana a donútiť ho k dobrému zákroku.
     
    49:10
    Déjà vu v Steel aréne, zopakovala sa situácia z prvej tretiny, kedy sa Bartánus dostal do úniku a v nájazde na Košarišťana zlyhal. Rovnako tomu bolo aj pri šanci Boltuna.
     
    50:25
    Lelkešovo zaujímavé zakončenie, domáci si teraz so súperom robia čo chcú, strela po ľade zastavila na čepeli Košarišťanovej korčule, ktorý ju mal prilepenú o ľavú žrď.
     
    51:40
    Mikula puk smutne preberá v obrannej tretiny svojho celku, na ľade ale chýbajú jeho spoluhráči, ktorí odišli striedať.
     
    52:10
    Obrovská šanca Šedivého! Ten si z pozície obrancu nakorčuľoval medzi kruhy, kde sa poriadne oprel do puky, jeho ranu Košarišťan vytesnil.
     
    52:28
    Milý (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    52:50
    Oslabenie Košíc mohlo priniesť zavŕšenie hetriku Mateja Češíka, ten chcel strelou z útočnej tretiny využiť zaváhanie súpera, nebezpečný pokus Košarišťan lapačkou zbrzdil!
     
    53:30
    Košice sa dobre bráni a svojho súpera vytláčajú do stredného pásma.
     
    54:00
    Napokon si zahral aj Košarišťan,ktorý zbieral puk smerujúci medzi svoje tri žrde. Domáci celok sa bezchybne bráni.
     
    54:24
    Piešťany dali gól!
    Napriek tomu dokázali hostia nájsť recept na obranu svojho súpera a pridávajú druhý gól v zápase. Strelecky sa presadil EDGARS BRANCIS. Asistencie: Samuel Petráš, Ondrej Mikula.
    Edgars BRANCIS - 5:2
     
    55:10
    Bartoš puk zaviezol do útočnej tretiny, kde ho pristavil pre Spilara, jeho prihrávka z otočky ale našla len korčule súpera.
     
    55:55
    Košarišťan teraz na malý moment hral bez hokejky, keď mu po jednom zo zákrokov vypadla z rukavice, ochotne mu ju ale opäť podal jeho spoluhráč.
     
    56:17
    Bortňák osamotený na ľavej strane, jeho ranu z prvej Košarišťan vytesnil mimo priestor troch žrdí!
     
    57:35
    Zápas sa pomaly chýli k svojmu koncu, Košice zbierajú cenné sekundy v útočnej tretine, zdá sa, že dnes sa už nič podstatné neudeje.
     
    58:04
    Košice dali gól!
    Prakticky okamžite sa ale Košice rozhodli znegovať moje slová a pridávajú aj šiesty gól do siete súpera. TIBOR VARGA opäť rozjasal domáce tribúny. Asistencia: Richard Lelkeš.
    Tibor VARGA - 6:2
     
    58:43
    Aj domáci miláčik Peter Bartoš by ešte chcel skórovať a ďaleko od toho veru nemal, Košarišťan ale puk dobre zrazil na ochrannú sieť za svojou bránkou.
     
    59:30
    Beží posledných 30 sekúnd stretnutia, Košice kontrolujú puk, pomaly môžeme začať odpočítavať do absolútneho záveru.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak ani Piešťany nedokázali zastaviť rozbehnutý košický stroj. Majstrovský celok si na svoje konto pripísal už 12. výhru v rade. Zároveň pokračuje jeho neuveriteľná šnúra víťazných zápasov na domácom ľade, neporaziteľnosť Košíc trvá už viac ako 4 mesiace.

    Konečný výsledok: 6:2

    Pomer striel v dnešnom zápase: 44:14

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:35:39)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 30. Češík (Deyl, Bicek), 32. Češík (Varga, Lelkeš), 33. Macejko (Spilar, Jenčík), 35. Bartánus (Češík, Bicek), 46. Bicek (Deyl), 59. Varga (Lelkeš) – 20. Saliji (Filip), 55. Brancis (Petráš, Mikula)


    HC Košice: Riečický (Halász) – Deyl, Dudáš, Mikuš, Chovan, Šedivý, Macejko, Cebák – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Varga, Češík, Lelkeš – Bortňák, Boltun, Milý – Hrnka
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan – Gipters, S. Hudec, Hluch, Filip, Trefný, Svetlík, Pokorný – Tibenský, Tomčák, Hrehorčák – Saliji, Holovič, J. Ručkay – Kučera, Brancis, Šimíček – Petráš. Kolena, Mikula

    Rozhodca: Lokšík – Gajan, Bednár