Boston – Vancouver 2:4 (kon.) | NJ Devils – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Calgary 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (kon.) | Toronto – Carolina 0:1 (po pr.) | Tampa Bay – Chicago 2:1 (kon.)
Winnipeg – Nashville 1:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
LA Kings – Minnesota 0:3 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Calgary Flames
cz Piatok 22.01.2016, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:28 Sam BENNETT - 2:4
     
    54:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že o osudu utkání začíná být rozhodnuto! Ryan Russell si všiml volného SAMA BENNETTA, jenž objel columbuskou svatyni a z otočky zasunul touš za záda přesouvajícího se Korpisala! Asistence: Ryan Russell, Mikael Backlund.
    41:29 Johnny GAUDREAU - 2:3
     
    41:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ani podruhé ale Modrokabátníci vyrovnaný stav dlouho neudrželi! Mladík Korpisalo teď dostal pořádnou lekci od JOHNYHO GAUDREAUA, který vyčkával, vyčkával a z ostrého úhlu překonal opařeného strážce columbuské svatyně! Asistence: T.J. Brodie, Mark Giordano.
    37:56 Brandon DUBINSKY - 2:2
     
    37:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, začínáme opět od nuly! BRANDON DUBINSKY vyhrál buly pro Atkinsona, jenž nabil na modrou Ryanu Murraymu a jeho ránu Rämö vyrazil zpět na hůl hráče se sedmnáctkou na dresu, který bekhendem dorazil touš za čáru! Asistence: Ryan Murray, Cam Atkinson.
    24:15 Sam BENNETT - 1:2
     
    24:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hlasatel ještě ani nestihl oznámit jméno střelce vyrovnávacího gólu a Flames našli odpověď! Mladík SAM BENNETT vypálil z levého kruhu a Bobrovskij na pokus hostujícího útočníka nedosáhl. Asistence: Mark Giordano, Mikael Backlund.
    23:37 Scott HARTNELL - 1:1
     
    23:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a nepostaral se o to nikdo jiný než navrátilec do sestavy SCOTT HARNTELL! Velezkušený útočník Jackets v pokleku dorazil Jonesův projektil od modré do sítě a začínáme opět od začátku! Asistence: Seth Jones, Brandon Saad.
    19:53 Michael FROLÍK - 0:1
     
    19:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš, Flames jdou do vedení! Nenápadné nahození Dougieho Hamiltona z pravého kruhu Bobrovskij nešikovně vyrazil přímo na hůl MICHAELA FROLÍKA, který v pádu doklepl kotouč do sítě! Asistence: Dougie Hamilton.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 24. Hartnell (Jones, Saad), 38. Dubinsky (Murray, Atkinson) – 20. Frolík (Hamilton), 25. Bennett (Giordano, Backlund), 42. Gaudreau (Brodie, Giordano), 55. Bennett (Russell, Backlund)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (32. Korpisalo) – Murray, S. Jones, Johnson, Goloubef, Ťutin, Prout – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Rychel, Karlsson, Anderson – Bourque, Campbell, Hännikäinen.
    Calgary Flames: Rämö (Hiller) – Giordano, Brodie, Russell, Hamilton, Engelland, Wideman – Gaudreau, Monahan, Ferland – Bennett, Backlund, Frolík – Colborne, Granlund, Hudler – Bollig, Stajan, D. Jones.

    Rozhodca: Charron, Pochmara – Shewchyk, Sericolo

    Diváci: 12492