Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Winnipeg – Colorado 1:2 (kon.)
Arizona – Buffalo 1:2 (kon.) | San Jose – Ottawa 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
Winnipeg Jets
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Colorado Avalanche
cz Utorok 19.01.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Joel ARMIA - 1:2
     
    59:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přeci jen ještě zápletka! Perreault předložil kotouč před branku JOELOVI ARMIOVI, který zblízka překonal Varlamova a snižuje na 1:2. Asistence: Mathieu Perreault a Nikolaj Ehlers.
    Jarome IGINLA - 0:2
     
    39:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tohle hosté sehráli výborně! Alex Tanguay nahrál z modré čáry před branku Söderbergovi, který místo zakončení ještě hodil kotouč na levý kruh JAROMOVI IGINLOVI a zkušený forvard pálil do odkryté klece. Laviny tak 18 sekund před koncem periody zvyšují na 0:2. Asistence: Carl Söderberg a Alex Tanguay.
    Carl SÖDERBERG - 0:1
     
    21:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují při signalizovaném vyloučení na straně Tryskáčů! Z levého kruhu vypálil Comeau a Hellebuyck puk vyrazil jen před sebe. Dorážka Holdena ještě skončila jen na jeho betonu, ale CARL SÖDERBERG už volný kotouč doklepl do odkryté klece. Asistence: Nick Holden a Blake Comeau.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 60. Armia (Perreault, Ehlers) – 22. Söderberg (Holden, Comeau), 40. Iginla (Söderberg, Tanguay)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien, Trouba, Myers, Enström, Stuart (A), Chiarot – Wheeler (A), Little, Ladd (C) – Ehlers, Perreault, Armia – Halischuk, Burmistrov, Thorburn – Peluso, Copp, Lipon. Trenér: Paul Maurice
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Zadorov, Barrie, Holden, Redmond, Bigras – Duchene, MacKinnon, Tanguay – Comeau, Söderberg, Landeskog (C) – Iginla (A), Wagner, Martinsen – Skille, Mitchell, McLeod (A). Trenér: Patrick Roy

    Rozhodca: Lee, O'Halloran – Driscoll, Wheler

    Diváci: 15294