Pardubice – Chodov 6:10 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 3:6 (kon.) | Tatran – Bohemians 4:3 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
3:6 (1:0, 1:2, 1:4)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 17.01.2016, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    56:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Do první šance se dostal Pluhař, který si položil brankáře a měl před sebou poloodkrytou bránu, jenže trefil tyč. K balónku se ovšem ještě dokázal dostat TOMÁŠ KADLEC, který jej doklepl za bezmocného brankáře. Asistence: Josef Pluhař.
     
    54:41
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Pořád je o co hrát. Sice ve čtyřech mužích na hřišti, ovšem přesto se domácí prosazují. Volný úder z poloviny hřiště rozehrál Bauer takovým nahozením na zadní tyč, kam si naběhl RADEK KRAJCIGR a ze vzduchu zametl balónek do brány. Asistence: Jiří Bauer.
     
    50:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle je dost možná rozhodující chvíle dnešního zápasu. Krátce po brance Natova totiž hosté vyrazili do dalšího rychlého protiútoku, který zakončil střelou do odkryté klece PETR SALÁT. Asistence: Pavel Bouška.
     
    49:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky. JAN NATOV dostal míček na florbalku u vlastní brány, odkud s ním podnikl dlouho cestu až ke svatyni Kejíka a vystřelil přesně pod břevno. Asistence: Jiří Curney.
     
    42:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    43. minuta a obrat je dokonán. jako nůž máslem prošel obranou domácích Novák. Ten sice ještě gólmana nepropálil, jenže k míčku se ještě dostal JOSEF PLUHAŘ a rozvlnil síť za Kejíkem. Bez asistence.
     
    33:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A začínáme znovu od začátku. Boleslav byla od svého kontaktního gólu lepším týmem a nyní svůj tlak také zužitkovala. Krzyžanek našel zpoza brány TOMÁŠE CHROUSTA, jenž si nadvakrát zpracoval míček a poté ho poslal ke vzdálenější tyči. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    30:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na tuto ránu už ale domácí gólman nestačil. Curney na polovině dlouho hledal, komu přihraje, až našel osamoceného JANA JELÍNKA a ten z úhlu skóroval. Asistence: Jiří Curney.
     
    20:22
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    To je pro Brno ideální start do druhé třetiny. Krajcigr na polovině hřiště vybojoval míček, který posunul do běhu JIŘÍMU BAUEROVI a ten zamířil přesně do horní části branky. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    14:53
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    V čase 14:53 jde domácí tým do vedení. Po rychlé akci na jeden dotek doputoval míček až na florbalku JAKUBA MENDREKA, který stál přesně na hranici velkého brankoviště a propálil Rytycha mezi nohama. Asistence: David Coufal.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 15. Mendrek (Coufal), 21. Bauer (Krajcigr), 55. Krajcigr (Bauer) – 31. Jelínek (Curney), 34. Tomáš Chroust (Krzyžanek), 43. Pluhař, 50. Natov (Curney), 51. Salát (P. Bouška), 57. Kadlec (Pluhař)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Hauser, Brom, Kadlec, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Voltner, Ondráček, Mendrek, Sládeček, Bauer, Kladivo, Černoch, Krajcigr, Žižka, Jakůbek (C)

    Trenéři: Rostislav Kohút, Jan Kadlec

    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Hrůza, Bína, Novák, P. Bouška, Salát, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, J. Bouška, Gwuzdž, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek (C), Curney, Krzyžanek, Natov, Fojta

    Trenér: Jan Pazdera

    Rozhodca: Kamil Sojka, Tomáš Sojka