Soči – Jaroslavľ 2:5 (kon.) | Záhreb – D. Moskva 2:1 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Dynamo Moskva
cz Sobota 16.01.2016, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Mou poslední informací k tomuto zápasu je fakt, že dnešní utkání sledovalo 6500 diváků. Tímto se tedy s vámi loučím a budu se těšit u dalších on-line přenosů. Nashledanou! (20:04:35)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Medveščak Záhřeb

    Milan Jurčina 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:18
    Tomáš Mertl 0+1, 1 střela, čas na ledě 21:06
    Radek Smoleňák 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:42

    Dinamo Moskva

    Na soupisce týmu nefiguruje ani jeden český či slovenský hokejista.
     
    Po závěrečném hvizdu se ještě strhla menší šarvátka, neboť hosté neunesli prohru, ale nic většího z toho nakonec nebylo. Tři body si tedy připisují domácí hráči Medveščaku Záhřeb, kteří se do rozhodujícího vedení dostali v 58. minutě zásluhou Gilberta Brulého. Hvězdou zápasu je ale dle mého názoru brankář Danny Taylor, jenž pokryl 28 střel moskevského týmu a několika skvělými zákroky dovedl Záhřeb k vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Velký tlak moskevského celku byl zakončen parádní střelou zpoza obránce, ale Danny Taylor si našel kotouč a pravým ramenem ho vytáhl mimo tři tyče.
     
    59:11
    Teď už jsou hosté v šesti a hrají s převahou dvou hráčů. Střeleckému pokusu ale Taylor zatím nečelil.
     
    59:00
    Alexander Lazušin míří na střídačku a Dinamo to zkouší v powerplay!
     
    58:38
    Hraje se ve čtyřech a Medveščak šetří cenné vteřiny pobytem za vlastní bránou. Dinamo musí zvýšit napadání, neboť prohrává o jednu branku a moc času hostům nezbývá.
     
    57:53
    Tuukka Mäntylä dorážel na Karpova a ten se poroučel k ledu. Finský obránce jde na trestnou lavici, ale domácím fanouškům se to vůbec nelíbí. Přestupkem je nakonec sekání.
    57:32 Gilbert BRULÉ - 2:1
     
    57:32
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím podařilo využít přesilovou hru a krátce před koncem jde Záhřeb do vedení! Po vhazování v útočném pásmu si vyměnili kotouč obránci a poté puk doputoval ke GILBERTU BRULÉMU, jenž nic nevymýšlel a parádní tvrdou ranou z kruhu poslal puk pod břevno! Asistence: Simon Gysbergs, Mark Katic
     
    57:25
    Tvrdá rána Gysbergse od modré čáry letěla hodně nízko a Lazušin si připsal docela pohodový zákrok.
     
    56:52
    Pětiminutová přesilová hra se domácím vůbec nedaří. Hosté znovu vyhazují kotouč přes celé hřiště až k Taylorovi.
     
    56:35
    Vyhození jednoho z hostujících hráčů vyletělo mezi diváky. Podle rozhodčích to ale bylo s tečí mantinelu a vylučovat se tak nebude.
     
    56:08
    Nyní je navíc pískán ofsajd Medveščaku a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    55:39
    Přesilovková kombinace Záhřebu je zatím zcela bez nápadu a Dinamo se naprosto v pohodě brání.
     
    55:02
    Dinamo sice vyhodilo kotouč do střendího pásma, ale teď už jsou domácí nastěhováni před Lazušinem.
     
    54:11
    A domácí dostávají velkou šanci ke strhnutí vítězství na svou stranu. Jämtin byl zasažen holí do obličeje a Vladimir Brjuvkin (DMS) dostává trest na pětiminutový trest + trest do konce utkání.
     
    53:38
    S každou akcí Záhřebu se v hlediště navyšuje hlasitost povzbuzování. Případný gól by totiž znamenal přiblížení se k tříbodovému zisku.
     
    52:52
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    51:56
    Hosté přesunuli hru do pásma Medveščaku a Taylor musel zasahovat. Větší šanci si moskevský tým nevypracoval.
     
    51:03
    Přihrávka jednoho z domácích mířila do brankoviště před Lazušinem, kde byl velký provoz, ale puk si nakonec našli defenzivní hráči Dinama, kteří zažehnali nebezpečí.
     
    50:52
    Edwin Hedberg (ZAG) je vyloučen za hrubost, Ansel Galimov (DMS) dostává totožný trest.
     
    50:52
    Hedberg se dral za volným kotoučem, ale Lazušin měl k němu přeci jenom o pár centimetrů blíže. Glumace pak v brankovišti zcela zbytečně povalil obránci Dinama a byla z toho strkanice, po které se bude vylučovat.
     
    50:29
    Hosté zmatkovali v defenzívě a byla z toho slibná šance domácích. Odražený kotouč se dostal k modré čáře, kam si sjel Mäntylä, jenž ale poslal dělovku jen do Lazušina.
     
    49:53
    Osipov dostal trochu prostoru a toho využil k rychlé střele. Puk však hostující útočník namířil jen do hrudníku Taylora.
     
    49:33
    Bleskový protiútok Záhřebu skončil nepřesnou přihrávkou na hráče dojíždějícího z druhé vlny. Hosté rychle obrací hru.
     
    48:21
    Neuvěřitelné! Hosté se dožadovali přerušení, ale kotouč se nakonec z brankoviště dostal na hůl Brulého, který okamžitě střílel, avšak ležící Lazušin se fantasticky vrátil do pozice a zlikvidoval gólovku domácího útočníka!
     
    47:45
    Domácí jsou už několik desítek vteřin v útočném pásmu, ale výsledkem zatím byla jen sražená střela Simona Gysbergse.
     
    46:51
    Domácí v plném počtu.
     
    46:23
    Alexej Těreščenko se po střele z pravého kruhu dostal k dorážce, avšak Taylor bleskově zareagoval a po ráně Kokareva zlikvidoval i tuto dorážku.
     
    45:42
    Hosté se sice drží v útočném pásmu, ale zatím je tato přesilová hra bez střelby, která je k překonání soupeřova brankáře opravdu nutná.
     
    44:51
    Po Medveščaku si přesilovou hru v této třetině zahraje také Dinamo. Na trestnou lavici totiž vinou podražení zamířil Alexandre Bolduc (ZAG).
     
    44:31
    Hosté v plném počtu.
     
    44:15
    Před Lazušinem se s kotoučem zjevil zcela volný Stefano Giliati, ale ten po rychlém manévru trefil jen natažený pravý beton hostujícího brankáře.
     
    43:32
    Kokarev našetřil prúnikem několik cenných vteřin v útočném pásmu a následně se ztráty kotouče dopustil Radek Smoleňák. Tohle není zrovna ideální přesilová hra.
     
    42:53
    Domácí se sice okamžitě usadili v útočném pásmu, ale záhy přišli o kotouč a Dinamo se osvobozuje vyhozením touše do středního pásma.
     
    42:31
    Máme tady první vyloučení třetí třetiny. Na trestnou lavici už míří Hleb Korjagin (DMS), jenž se dopustil podražení.
     
    41:31
    Atak domácího celku zastavil těsný ofsajd. Hra je tak znovu přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    41:04
    Kotouč pomalu doputoval až do brankoviště Dannyho Taylora a ten raději přerušil hru, neboť se k němu blížili napadající útočníci hostujícího týmu.
     
    40:36
    Radek Smoleňák se v první minutě třetí části pokusil uvolnit, avšak proti dvěma obráncům Dinama neměl šanci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:20.
     
    I druhá část dnešního zápasu je minulostí a i po ní jdou týmy do kabin za vyrovnaného stavu. Na gól jsme si díky skvělým gólmanům museli počkat až do 38. minuty, kdy se trefil Ilja Šipov, ale v závěru jsme poté nakonec viděli ještě jeden gól a v čase 39:17 vyrovnal Tuukka Mäntylä. Ve třetí části je tedy vše otevřené.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Domácí se ještě v závěru pokusili otočit skóre, ale další střely si už Lazušin pohlídal a tato třetina skončí za stavu 1:1.
    39:17 Tuukka MÄNTYLÄ - 1:1
     
    39:17
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Teď už je ale vyrovnáno a domácí fanoušci se radují! Pěkná přesilovková kombinace se od mantinelu dostala přes Saarinena dostala až na modrou čáru a TUUKKA MÄNTYLÄ prostřelil svižným pokusem vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jesse Saarinen, Tomáš Mertl
     
    38:44
    Colby Genoway už zvedl ruce nad hlavu, ale jeho tečovaná střela nakonec skončila někde mezi Lazušinovýmim betony, který si ale nebyl vůbec jistý a už se otáčel za sebe.
     
    38:00
    Šance na vyrovnání. Za nedovolené bránění je vyloučen Alexander Osipov (DMS).
    37:29 Ilja ŠIPOV - 0:1
     
    37:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A nakonec jdou hosté do vedení. Na pravé straně útočného pásma měl opravdu hodně prostoru Igumnov, který posílal puk do předbrankového prostoru a tam si sjel ILJA ŠIPOV, jenž kotouč jemně tečoval a zaznamenal svou první branku sezóny! Asistence: Ivan Igumnov, Alexander Osipov
     
    37:04
    Maxim Solovjov takovým jemným nahozením minul bránu, ale poté ještě dokázal udržet útočné pásmo a Dinamo může pokračovat v tlaku.
     
    35:54
    Pomalu se nám blíží samotný závěr druhé třetiny a stav utkání je stále bezbrankový. Metál by zasloužili především brankáři, kteří předvedli několik výborných zákroků.
     
    35:23
    Přenesení hry na Genowaye se domácím hráčům povedlo a následně se ke střele dostal Smoleňák. Tvrdý projektil českého hráče však zastavil Lazušin, který puk dobře viděl.
     
    34:41
    Radek Smoleňák šel na druhé straně za kotoučem jako rozjetá mašina a to si nenechal líbit Sinicyn, jenž ho okamžitě zpracoval a poslal k ledu.
     
    34:35
    Gorovikov z mezikruží nestřílel, ale ještě hledal rozjetého Kokareva, který bleskově zakončoval. Danny Taylor se dokázal fantasticky přesunout a drží tak čisté konto.
     
    33:52
    Díky zvýšené aktivitě se Záhřeb dostal ke kotouči v útočném pásmu, ale beci Dinama se rychle srovnali a zlikvidovali potenciální šanci domácích.
     
    33:08
    Ruskému celku se nepodařil přechod přes střední pásmo a puk se dostává znovu na hokejky domácích hráčů. Na rychlý protiútok to ale nevypadá.
     
    32:39
    Hostující brankář čelil ráně Simona Gysbergse, avšak i jeho pokus letěl jen doprostřed brány. Následný konflikt mezi Cvetkovem a Bolducem vyřešili rozhodčí.
     
    32:21
    Dinamo je znovu v útočném pásmu. Poslední střela od modré čáry letěla mimo tři tyče a domácí se snaží rychle osvobodit.
     
    31:35
    Hosté ale přebírají aktivitu a v posledních minutách jsou nebezpečnějším týmem. Tentokrát si puk našel Kokarev, který však mířil také jen do připraveného gólmana Záhřebu.
     
    30:31
    Přihrávka zpoza brány doputovala ke zcela volnému hráči Dinama, avšak ten bleskovým zakončením trefil jen beton stojícího Taylora! To byla obrovská šance.
     
    30:18
    Teď už sice domácí brankář zasahoval, avšak znovu se nejednalo o nikterak složitější zákrok. Při přerušení je na střídačce ošetřován Andreas Jämtin, který narazil tváří do mantinelu.
     
    29:54
    Dinamo kombinuje v útočném pásmu, ale puk si hostující hráči pouze posouvají podél mantinelu. Taylor je nyní mimo ohrožení.
     
    29:05
    Také Danny Taylor si dokázal najít prostor, ve kterém viděl ránu od modré čáry a jednoduchým zákrokem přerušil hru.
     
    28:55
    Hosté v plném počtu.
     
    28:42
    Alexander Lazušin zkrotil plachtící střelu od modré čáry a vyloučený Solovjov se za pár vteřin vrátí na led.
     
    28:16
    Znovu je kotouč až za domácím brankářem. Druhá část přesilové hry je opět méně povedená než ta první.
     
    27:46
    Po nepřesné teči Smoleňáka se vhazovalo ve středním pásmu a Dinamo si vyhraným vhazováním zajistilo zisk kotouče a následné vyhození touše za Taylora.
     
    27:22
    Domácí celek se drží v útočném pásmu, ale počet střeleckých pokusů v této přesilové hře se zatím rovná nule.
     
    26:55
    Nyní už se ale bude vylučovat a na lavici hanby míří Maxim Solovjov (DMS). Dvě trestné minuty za podražení Edwina Hedberga.
     
    26:16
    Hra je přerušena a je tady první komerční přestávka druhé periody. Domácí trenér sjednal rychlou schůzi u střídačky a udílí svým svěřencům nějaké nové pokyny.
     
    25:39
    Po předchozím zákroku se v hledišti zvedla vlna emocí, avšak k vyloučení Sinicyna správně nedošlo. Momentálně se hraje ve středním pásmu.
     
    25:21
    Do velké šance se po sražené střele hostujícího celku dostával Stefano GIliati. Útočník Záhřebu ale mezi kruhy narazil na důrazného beka Dinama, který ho tělem poslal k ledu.
     
    24:45
    Kombinace hostujícího celku zaskřípala ve středním pásmu a kotouč doskákal k brankáři Medveščaku, který následně přerušil hru.
     
    23:58
    Opět musel dávat pozor Taylor, který čelil svižné střele zpoza domácího obránce. Puk skončil mimo svatyni Záhřebu.
     
    23:06
    Jeden z hostů se rychle po levé straně dostal do útočného pásma, objel bránu, ale Danny Taylor se skvěle vrátil a beton zacelil prostor u své levé tyče.
     
    22:21
    Domácí rozjíždí kolotoč v útočném pásmu. Přesnější střela na Lazušina však ne a ne přijít.
     
    21:39
    Dinamo rozehrává až z vlastního pásma. Z pohledu moskevského celku je začátek druhé třetiny poněkud opatrný.
     
    20:41
    Naopak na druhé straně mohlo být veselo! Gilbert Brulé šel trochu ze strany na Lazušina, avšak střelou zblízka bránu minul!
     
    20:23
    Dinamo okamžitě přechází do útoku. Do střelecké pozice se ale hosté zatím nedostali.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:30.
     
    První třetina, která byla plná vyloučení, je za námi a stav utkání je 0:0. Hosté sice do zápasu vstoupili lépe, ale postupem času získal převahu domácí Medveščak, který si však nedokázal připravit větší šanci. V závěru se před odkrytou bránou zjevil hostující Kokarev, avšak ani ten úvodní gól zápasu nevstřelil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Nepřesná přihrávka na modrou čáru končí ve středním pásmu a v této části už se tak ničeho zajímavějšího nedočkáme.
     
    19:32
    V poslední minutě první třetiny hraje Dinamo ve vlastním pásmu. Napadající hráči domácího celku soupeři nic moc nedovolují.
     
    18:48
    Denis Kokarev se zničehonic zjevil před odkrytou polovinou brány Dannyho Taylora, avšak puk ve velké šanci trefit nedokázal!
     
    18:02
    Rychlý protiútok Dinama vypadal na přečíslení dvou na jednoho. Nakonec ale Karpov musel zakončovat sám a puk mu v rozhodujícím momentě sjel z čepele.
     
    17:45
    Naopak v útočném pásmu se už několik vteřin drží Medveščak. Výsledkem zatím byla jen sražená střela od modré čáry.
     
    16:57
    Zvýšená aktivita zatím nevede k zisku kotouče. Dinamo je ale aktuálně v útlumu a má problém s přechodem do útočného pásma.
     
    16:21
    Radek Smoleňák si našel kotouč za bránou Aleandera Lazušina, ale poté se neprezentoval zrovna nejpřesnější přihrávkou. Puk mizí ve středním pásmu.
     
    15:57
    Zmatky v obraně Dinama ukončila až Lazušin, který přikryl puk, jež se k němu nevědomky odrazil od Cvetkova. Následuje komerční přestávka.
     
    15:27
    Ani jeden z týmů se nyní ne a ne udržet v útočném pásmu. Snaha domácích byla důrazně zastavena u mantinelu.
     
    14:40
    Danny taylor si po delší době připsal úspěšný zákrok. Denis Kokarev místo střely hledal hůl jednoho ze spoluhráčů, avšak celou akci nakonec zakončila jen střela od beka moskevského celku.
     
    13:57
    Hosté v plném počtu.
     
    13:52
    Kotouč je až za bránou Dannyho Taylora. Druhá část přesilové hry se domácímu vůbec nedaří a vyloučený Gorovikov se za chvíli vrátí.
     
    13:26
    Hosté se osvobodili vyhozením kotouče do středního pásma. Dinamo rychle střídá.
     
    12:38
    Alexander Lazušin vyrazil střelu z pravé strany jen k volnému Mäntylämu, avšak ten tvrdou ranou přestřelil bránu i mantinel. Vhazování ve středním pásmu.
     
    12:23
    Po střele od modré čáry a zákroku Lazušina se provokatér Smoleňák postavil opravdu těsně před hostujícího brankáře a samozřejmě z toho byla menší strkanice. Tentokrát se vylučovat nebude.
     
    11:57
    Hodně nebezpečný zákrok Konstantina Gorovikova (DMS) nezůstal bez povšimnutí a ruský hráč dostává dvě trestné minuty za faul kolenem.
     
    11:52
    Lazušin teď vůbec nevěděl, kde má kotouč, ale nakonec ho po Smoleňákově ráně našel někde mezi betony.
     
    10:17
    Andreas Jämtin (ZAG) dostává desetiminutový trest. Pokračuje se tak v pěti na obou stranách.
     
    10:17
    Domácí už hrají v plném počtu, ale po buly a následném zákroku Taylora jsme viděli první náznak bitky. Jämtin se chytl s Cvetkovem, který byl na vhazování hodně důrazný a vše museli řešit rozhodčí.
     
    10:13
    Pouhou vteřinu před návratem druhého vyloučeného hráče Záhřebu je hra přerušena a už několik vteřin se nehraje. Na led totiž přistály nějaké předměty diváků, kteří však od začátku zápasu vytrvale skandují.
     
    09:29
    Vyloučený Genoway je na ledě a domácí už jsou aspoň ve čtyřech. Tahle nevyužitá přesilovka hosty může mrzet.
     
    09:17
    Na Taylora lítá jedna střela za druhou! Gólman Medveščaku Záhřeb se zatím předvádí ve skvělém světle!
     
    08:53
    Fantastický Danny Taylor! Rychlá kombinaci soupeře zakončoval jeden z moskevských hráčů, který před sebou měl prázdnou bránu, ale rychlý zakončením trefil jen přesunujícího se brankáře Záhřebu.
     
    08:28
    Dinamo se okamžitě usazuje v útočném pásmu a svírá defenzivní trio Medvečšaku.
     
    08:14
    Další rána pro Medveščak a domácí budou hrát ve třech! I přes protesty domácího trenéra jde na trestnou lavici Mike Glumac (ZAG), který vyhodil puk mezi diváky.
     
    07:49
    Andrej Mironov měl hodně prostoru na modré čáře a okamžitě poslal puk na Taylora. I přes clonu Brjuvkina si domácí brankář poradil.
     
    07:29
    Záhy po ubránění dvouminutového oslabení jdou domácí opět do čtyř. Vyloučený hráčem je Colby Genoway (ZAG), jenž se dopustil krosčeku.
     
    07:15
    Domácí v plném počtu.
     
    07:04
    Domácí zahrozili ve vlastním oslabení! Po přihrávce od spoluhráče se před Lazušinem zjevil Glumac, avšak tomu situaci zkomplikovalo špatné zpracování.
     
    06:31
    Až teď hosté rozjeli pořádnou přesilovkovou kombinaci. Střela od modré čáry šla vedle, ale Dinamo se i přesto drží poblíž Taylorovy svatyně.
     
    05:54
    Medveščak se brání ve velkém stylu a nyní dokonce napadá rozehrávku hostujícího celku, který se doteď neusadil v útočném pásmu.
     
    05:15
    Máme tady první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedá Andreas Jämtin (ZAG), který se dopustil držení hole.
     
    04:58
    Dinamo se po buly ve vlastním pásmu ujalo kotouče, ale dále než k červené čáře touš hosté nedostali. Domácí hráči rychle vrací puk za bránu Alexandera Lazušina.
     
    04:30
    Do nadějné pozice se dostal Brulé, avšak jeho zakončení bylo sraženo a následný protiútok Dinama skončil ofsajdem.
     
    03:57
    Patrick Bjorkstrand zavezl puk přes střední pásmo do toho útočného a Záhřeb se opět usazuje před Lazušinem.
     
    03:02
    Medveščak se dostal až před brankoviště soupeře, ale tam se k puku nikdo z domácích neprodral. Následný střelecký pokus letěl z hole obránce jen do blokujícího hráče hostů.
     
    01:41
    Alexander Lazušin si připisuje první úspěšný zákrok zápasu. Tečovaná střela od modré čáry ztratila razanci a hostující brankář si na letícím kotouči pošmákl.
     
    01:18
    Zakončení jednoho z hostujících hráčů šlo po teči do ochranné sítě. Následuje další buly v blízkosti anglického brankáře Záhřebu.
     
    00:51
    Medveščak se ne a ne dostat ke kotouči. První atak hostujícího celku zastavil Danny Taylor a puk letí do středního pásma, kde však hrají opět hráči moskevského Dinama.
     
    00:20
    Domácí vyhráli úvodní buly střetnutí, ale do útočného pásma se během prvních dvaceti vteřin nedostali. Puk šel přes plexisklo mezi diváky a vhazovat se bude u Taylora.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledě už máme oba týmy. Po ruské státní hymně právě doznívá i ta chorvatská. Začátek dnešního střetnutí je na spadnutí.
     
    Domácí hráči už nastoupili na hrací plochu. Čeká se tak na příchod hostujícího celku, který už se rovná v chodbě.
     
    Příjemný sobotní podvečer. Kontinentální hokejová liga pokračuje dalšími zápasy a my se spolu můžeme těšit na utkání mezi Medveščakem Záhřeb a Dinamem Moskva. V dresu domácích se představí dva Češi a jeden Slovák, a především proto se z českého pohledu jedná o velmi atraktivní zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    Medveščak Záhřeb: Taylor (Grošelj) – Parlett, Morrisonn, Mäntylä, Gysbergs, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák, Mertl – Brulé, Hedberg, Bjorkstrand – Gilitati, Bolduc, Saarinen – Glumac, Jämtin

    Dinamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Osipov, Korjagin, Hietanen, Sinicyn, Barancev, Mironov, Solovjov – Kokarev, Těreščenko, Brjuvkin – Gorovikov, Galimov, Pestuško – Cvetkov, Babenko, Fjodorov – Filatov, Igumnov, Karpov – Šipov

    Rozhodčí: Michajl Buturlin, Viktor Gašilov – Hleb Lazarev, Roman Šichanov.
     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Medveščak Záhřeb

    Milan Jurčina
    Tomáš Mertl
    Radek Smoleňák

    Dinamo Moskva

    Na soupisce týmu nefiguruje ani jeden český či slovenský hokejista.
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    8.9.2015 Dinamo Msk. – Záhřeb 2:1
    15.1.2015 Záhřeb – Dinamo Msk. 3:4 pp.
    3.12.2014 Dinamo Msk. – Záhřeb 2:3 sn.
    27.12.2013 Záhřeb – Dinamo Msk. 0:5
    19.10.2013 Dinamo Msk. – Záhřeb 4:3
     
    DINAMO MOSKVA

    Výsledky moskevského Dinama jsou zatím daleko za očekáváním a jeden s favoritů celé KHL se nachází jen na sedmé příčce Východní konference. Největší síla celku se skrývá v ofenzívě, která nastřílela už 133 branek a to ji řadí mezi nejlepší ofenzívy celé ligy. Aktuálně Dinamo drží sérii čtyř vítězství v řadě a dnes tak bude hodně těžkým soupeřem.

    Posledních pět zápasů

    12.1.2016 Dinamo Msk. – Jokerit 3:2
    10.1.2016 Dinamo Msk. – Riga 2:1
    8.1.2016 Jokerit – Dinamo Msk. 2:3 sn.
    4.1.2016 Dinamo Msk. – Petrohrad 5:1
    28.12.2015 Magnitogorsk – Dinamo Msk. 2:1

    Tři nejproduktivnější hráči

    Mat Robinson 34 (13+21)
    Alexej Cvetkov 30 (6+24)
    Denis Kokarev 25 (13+12)
     
    MEDVEŠČAK ZÁHŘEB

    Jediný chorvatský zástupce v Kontinentální hokejové lize si zatím nevede vůbec špatně a od míst zaručujících playoff ho dělí jen dva body. Po 52 zápasech je Medveščak se 71 body na devátém místě Východní konference, avšak v počtu inkasovaných branek je spolu s Viťazem nejhorším celkem konference.

    Posledních pět zápasů

    13.1.2016 Spartak Msk. – Záhřeb 1:4
    11.1.2016 Petrohrad – Záhřeb 5:3
    8.1.2016 Záhřeb – Spartak Msk. 1:2
    6.1.2016 Riga – Záhřeb 2:5
    4.1.2016 Záhřeb – Jokerit 2:4

    Tři nejproduktivnější hráči

    Radek Smoleňák 30 (14+16)
    Tomáš Mertl 30 (11+19)
    Jesse Saarinen 22 (7+15)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy, ve kterém Medveščak Záhřeb přivítá Dinamo Moskva. Utkání začíná v 17:30.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 40. Mäntylä (Saarinen, Mertl), 58. Brulé (Gysbergs, Katic) – 38. Šipov (Igumnov, Osipov)


    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (Grošelj) – Parlett, Morrisonn, Mäntylä, Gysbergs, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák, Mertl – Brulé, Hedberg, Bjorkstrand – Gilitati, Bolduc, Saarinen – Glumac, Jämtin
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Osipov, Korjagin, Hietanen, Sinicyn, Barancev, Mironov, Solovjov – Kokarev, Těreščenko, Brjuvkin – Gorovikov, Galimov, Pestuško – Cvetkov, Babenko, Fjodorov – Filatov, Igumnov, Karpov – Šipov

    Rozhodca: Michajl Buturlin, Viktor Gašilov – Hleb Lazarev, Roman Šichanov

    Diváci: 6.500