Soči – Jaroslavľ 2:5 (kon.) | Záhreb – D. Moskva 2:1 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Viťaz Moskovská oblasť
Sobota 16.01.2016, 17:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dobojované, tri body zostávajú právom v Bratislave
     
    Slovan sa dnes spoliehal na svoje kvality a bol o triedu lepší, ako jeho súper a tak nám tri body po odchode chlapcov do šatne páni rolbári pekne krásne zahladia do rodného ľadu. V tíme hostí najlepším hráčom vyhlásený Mário Kempe, v domácom tíme najlepším hráčom zápasu Cam Barker. Slovan držal taktovku hry od druhej tretiny pevne vo svojich rukách a zápas poľahky dotiahol do víťazného konca. O dva dni hostíme Dinamo Moskva a to bude súper z iného súdka, už teraz vypredaná bratislavská aréna sa má rozhodne na čo tešiť. Pekný večer všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (19:59:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Miklík dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, hostia budú dohrávať zápas s výhodou jedného muža na hracej ploche.
     
    59:43
    Hostia v plnom počte, Slovan svoju presilovku hral v pásme hostí, v gól ju však nepretavil.
     
    59:39
    Miklík vystrelil z ľavej strany spoza kruhu, Säteri puk vyrazil na druhú stranu klziska, domáci sa však k dorážke nedostali.
     
    58:02
    Slovan hral s pukom v okolí bránky Viťaza, Säteri puk vyrazil pred seba, Mihalik v dorážke puk poslal po ľade mimo priestor bránky hostí.
     
    57:43
    Abdullin po odpískaní po malej skrumáži pred Säterim vrazil do tváre Šťastnému, keď Andreja držali dvaja hráči hostí, no toto bolo maximálne unfair. Dve minúty za hrubosť.
    56:41 Alexander Kučeriavenko 4:2
     
    56:41
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Peknou akciou sa teraz blysli hostia, za chrbát domácej obrany s pukom stredom pásma zbehol ALEXANDER KUČERIAVENKO a strelou spred bránkoviska podvihol puk do vrchných partií Brustovej bránky.
    55:30 Aj dnes je Aréna Ondreja Nepelu vypredaná do posledného sedadla
     
    55:28
    Na druhej strane sa strelou z ľavého kruhu prezentoval Golovkov, Brust puk vyrazil a ten letiac oblúčikom pred jeho lapačkou skončil v jej sieťke.
     
    53:47
    Bartovič sa dostal do brejku po ľavej strane, príklepom vystrelil z ľavého kruhu, Säteri puk vyrazil späť do hry cez svoju lapačku!
     
    53:44
    Hostia v plnom počte, Buchanko už skočil na ľad pomôcť svojim spoluhráčom, Skalický s Lušňákom sa dostanú na ľad po prvom prerušení hry.
     
    52:42
    Slovan spoza vlastnej bránky zakladá svoju presilovkovú akciu, no hrá na čas, nikam vred sa s pukom na hokejkách nehrnie.
    Dmitrij Kostromitin dostal trest 4 + 20, vylúčený do konca zápasu a už si to namieril rovno do šatne
     
    51:44
    Dlhých šesť minút riešili arbitri túto situáciu. Kostromitin odkorčuľoval do šatne. Na domácej strane sedia na trestnej Skalický a Lušňák, na druhej strane Buchanko. Buchanko dve minúty za hrubosť, Kostromitin štyri minúty za opustenie hráčskej lavice + do konca zápasu, Skalický dve minúty za vrazenie na mantinel, Lušňák dve minúty za hrubosť. Slovan si tak zahrá presilovú hru v trvaní dvoch minút.
    Dlho sa veru radia rozhodcovia, komu aký trest udeliť, kapitáni oboch tímov si zatiaľ vysvetľujú každý svoju verziu konfliktu
    Dnešný duel okorenila aj malá bitka, pri ktorej mali rozhodcovia plné ruky práce

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Miklík (Surový, Bartovič), 20. Barker (Kašpar), 28. Jeglič (Šťastný), 41. Kašpar (Viedenský, Nedorost) – 10. Kostromitin (Abdullin), 57. Kučeriavenko


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta (A), Sersen (A), Mihalik, Luža, Šiška – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Tvrdoň
    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri (Saprykin) – Voronkov, Eronen, Lukin, Kostromitin, D. Ježov, Golovkov, Berďukov, Buchanko – Šitikov, Horák (A), Kempe – Soloduchin (C), Kučeriavenko, Koroľov – Makejev, Nikulin, Afinogenov (A)- Abdullin, Švec-Rogovoj, Vyglazov

    Rozhodca: Belov, Ščeňov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10.055