Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – Novgorod 1:3 (kon.)
Togliatti – Jugra Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavľ – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekaterinburg 1:2 (kon.)
Nižnekamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | S.Moskva – Záhreb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Streda 13.01.2016, 17:30 • Ľadový palác, Petrohrad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:40 BELOV - 3:2
     
    59:40
    Petrohrad dal gól!
    Tak toto je nepríjemné, Kadejkin z pravej strany poslal puk na ľavý kruh voľnému ANTONOVI BELOVOVI, ktorý si položil Garnetta na ľad a zakončil blafákom. Michael puk ešte stihol lapačkou vyraziť, na dorážku bol však už prikrátky. Asistencia: Alexander Kadejkin.
    42:48 SERSEN - 2:2
     
    42:48
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia hostí, ktorí pri hre štyroch proti štyrom vyrobili akciu ako z učebnice, Viedenský poslal na ľavej strane puk do akcie Bartovičovi, Slovan sa dostal do prečíslenia, Milan z ľavej strany poslal puk na pravú a MICHAL SERSEN puk okamžite poslal do siete domácich. Asistencie: Milan Bartovič a Marek Viedenský.
    40:28 KUNDRÁTEK - 2:1
     
    40:28
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa kontaktným gólom vracia do hry, strelu Barkera z ľavej strany dokázal Koskinen vyraziť pred seba, Kašpar puk však poslal za pravý kruh a TOMÁŠ KUNDRÁTEK nikým nestrážený poslal pozdrav do siete domácich. Asistencie: Lukáš Kašpar a Cam Barker.
    33:48 ŠIPAČOV - 2:0
     
    33:48
    Petrohrad dal gól!
    Pekná kombinačná akcia domácich slávi úspech, za modrou čiarou na ľavej strane Gusev prenechal puk Dadonovovi, ktorý ho posunul na stred za kruhy a tam svojim príklepom prestrelil Garnetta v bránke VADIM ŠIPAČOV. Asistencie: Jevgenij Dadonov a Nikita Gusev.
    07:24 DADONOV - 1:0
     
    07:24
    Petrohrad dal gól!
    SKA vyrobil bleskovú akciu a dostal sa do prečíslenia tri na dva, JEVGENIJ DADONOV sa však z pravého kruhu rozhodol vystreliť a puk poslal okolo vyrážačky Garnetta pod brvno jeho bránky. Asistencie: Vadim Šipačov a Dmitrij Judin.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 8. Dadonov (Šipačov, Judin), 34. Šipačov (Dadonov, Gusev), 60. Belov (Kadejkin) – 41. Kundrátek (Kašpar, Barker), 43. Sersen (Bartovič, Viedenský)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Belov, Chafizulin, Kutejkin, Judin, Čudinov (A), Rukavišnikov – Kovaľčuk (C), Kadejkin, Bučnevič – Moses, Koskiranta, Lindström – Gusev, Šipačov, Dadonov – Širokov, Kablukov, Ketov (A) – Dergačiov
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta (A), Sersen (A), Mihalik, Luža – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Paré

    Rozhodca: Kadyrov, Komarov – Sadovnikov, Zacharenkov

    Diváci: 11.046