Motor ČB – Havířov 4:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
AZ Havířov
cz Nedeľa 10.01.2016, 17:00 • Budvar Arena • Chance Liga (CZ) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Lukáš Květoň netrefil prázdnou branku!
     
    59:10
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    58:41
    HC AZ Havířov 2010 si bere oddechový čas!
    56:54 Josef MIKYSKA - 4:2
     
    56:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla nádhera v podání domácího mužstva! Žálčík rozehrál akci z vlastního obranného pásma na Babku, který zatáhl kotouč po pravém mantinelu do pásma a uvolnil na ose JOSEFA MIKYSKU. Jednadvacetiletý forvard zamířil a poslal polovysokou střelu na Laca, jemuž výhled výborně zakryl Žálčík. Asistence: Jakub Babka, Lukáš Žálčík.
     
    55:01
    Petr Kanko měl na holi vyrovnání! Dostal přihrávku za obránce do samostatného úniku, ale jeho pokus poslat puk brankáři mezi nohy Bláha přečetl.
     
    54:11
    Obránce Roman Vráblík (CEB) se provinil proti pravidlům a odsedí si menší trest za držení. To bude pro Havířov velká šance na vyrovnání!
     
    Dnešní utkání sleduje v Budvar Areně 5837 diváků!
     
    53:02
    Velká příležitost Motoru brankou neskončila! Lukáš Květoň poslal perfektní přihrávku do mezikruží na Petra Kolmanna, jehož střela z první ale nebyla přesná.
    50:12 Tomáš MATĚJEK - 3:2
     
    50:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet se nakonec ze svého tlaku prosazuje a dostává se zpět do zápasu! Bahounkova rána byla zblokovaná, a tak se puk odrazil k TOMÁŠI MATĚJKOVI. Ten se nerozpakoval, poslal puk na branku, a Bláhovi, jenž měl zakrytý výhled, prolétl puk do sítě. Asistence: David Bahounek, Antonín Pechanec.
     
    50:01
    Vyložená šance Havířova neskončila v brance! Petr Kanko se hned dvakrát dostal do zakončení do odkryté klece, ale poprvé střelu zastavil obránce Lukáš Zíb, podruhé dokonce tyčka!
    48:21 Jakub SUCHÁNEK - 3:1
     
    48:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou již o dvě branky! Strakovu přihrávku před bránou nezpracoval Kuchejda, kotouč si tak vzal JAKUB SUCHÁNEK a od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Laco měl pravděpodobně zakrytý výhled. Asistence: Josef Straka, David Kuchejda.
     
    46:08
    Antonín Pechanec (HAV) obdržel menší trest za podražení a České Budějovice budou hrát další přesilovku.
     
    42:10
    Podruhé v dnešním mači je vyloučen Petr Kolmann (CEB). Obránce Motoru kopl do ležící hole na ledě a dostává dvě minuty za kopnutí hole.
     
    39:04
    Přesilovku budou pro změnu hrát domácí. Za držení se poroučí na trestnou lavici Lukáš Bednář (HAV).
     
    34:03
    Petr Kolmann (CEB) dostává dvojnásobný menší trest za hru vysokou holí! Havířov bude hrát čtyři minuty ve výhodě o jednoho muže.
     
    33:16
    Tak teď to bylo opravdu divoké. Motor měl obrovský tlak na brankovišti a za záda dezorientovaného Laca mohl zakončit Bohunický. Ten však nešel k puku dostatečně důrazně, strhnout hrou se nechal i druhým domácí obránce, a hosté díky tomu šli do situace dva na nikoho. Petr Kanko zakončil únik samostatně, ale Bláha jej vychytal.
     
    29:27
    Luboš Rob se dostal do vynikající šance, ale jeho rána z mezikruží se zastavila o tyč Lacovy branky.
     
    27:56
    Vyloučen hostující Zdeněk Okál (HAV) za podražení. České Budějovice budou moci v přesilovce navýšit své vedení.
    25:26 Josef MIKYSKA - 2:1
     
    25:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nově složená třetí formace Motoru se prosazuje a domácí jdou do vedení! Babka dostal přesnou nahrávku do pravého křídla, stáhl si puk na střed a tvrdě vypálil. Laco jeho pokus vyrazil jen vedle sebe a rychlejší reakci než obránci AZetu prokázal JOSEF MIKYSKA, který tak ke 14 asistencím přidává teprve druhou sezonní branku. Asistence: Jakub Babka.
     
    16:00
    Od levého mantinelu poslal Michal Chovan přesný křizný pas na Petra Kolmanna, kterému však dlouho trvalo, než si zpracoval puk, a poté jeho pokus vyrazil Laco ramenem do ochranné sítě.
     
    14:19
    David Bahounek (HAV) je prvním potrestaným hráčem na straně Havířova. Po jeho vyloučení za držení protihráče si poprvé početní výhodu vyzkouší také České Budějovice.
     
    10:03
    Marek Kalus mohl vrátit vedení hostům! Ocitl se před Bláhou ve velké šanci a mohl uklidit puk za jeho záda, to se mu ale nepovedlo. Na poslední chvíli se v dráze puku opět objevil Bláha.
    08:12 Ladislav MAREK - 1:1
     
    08:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vynikající forčeking domácího týmu vedl k vyrovnávací brance! Švihálek skvěle udržel na poslední chvíli pásmo a postrčil puk po mantinelu Gumanovi, který přes obránce přihrál na střed LADISLAVU MARKOVI. Jednadvacetiletý útočník se trefil po ledě k pravé tyči Marka Laca. Asistence: Tomáš Guman, Michal Švihálek.
    05:35 Antonín PECHANEC - 0:1
     
    05:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo po zásluze otevírá skóre krátce po konci početní výhody. Z velkého tlaku se prosadil ANTONÍN PECHANEC, jenž využil pomalého Kolmannova vstávání z ledu, a uklidil do odkryté branky výbornou nabídku Štumfa. Asistence: Daniel Štumpf.
     
    03:27
    Menší trest za faul vysokou holí dostává Tomáš Nouza (CEB) a Havířovští tak budou mít příležitost svou aktivitu využít brankově.
     
    00:24
    Hned na úvod obrovská šance Havířova! Pechanec využil špatného postavení Bláhy a okamžitě po obkroužení branky přihrál puk přímo před ni na hůl Romana Maliníka. Ten pálil do odkryté klece, ale Bláha na poslední chvíli zasáhl betonem!

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 9. Marek (Guman, Švihálek), 26. Mikyska (Babka), 49. Suchánek (Straka, Kuchejda), 57. Mikyska (Babka, Žálčík) – 6. Pechanec (Štumpf), 51. Matějek (Bahounek, Pechanec)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kůdela) – Kříž, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Zíb, Klinecký – Květoň, Rob, Chovan – Nouza, Straka, Kuchejda – Žálčík, Mikyska, Babka – Marek, Guman, Švihálek
    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Krisl, Lenďák, Bahounek, Mazanec, Graca, Punčochář, Stuchlík – Miliník, Pechanec, Štumpf – Okál, Hudeček, Kanko – Kalus, Sedláček, Kotala – Gřeš, Bednář, Matějek

    Rozhodca: Petružálek – Kokrment, Malý

    Diváci: 5837