Motor ČB – Havířov 4:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
AZ Havířov
cz Nedeľa 10.01.2016, 17:00 • Budvar Arena • Chance Liga (CZ) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:54 Josef MIKYSKA - 4:2
     
    56:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla nádhera v podání domácího mužstva! Žálčík rozehrál akci z vlastního obranného pásma na Babku, který zatáhl kotouč po pravém mantinelu do pásma a uvolnil na ose JOSEFA MIKYSKU. Jednadvacetiletý forvard zamířil a poslal polovysokou střelu na Laca, jemuž výhled výborně zakryl Žálčík. Asistence: Jakub Babka, Lukáš Žálčík.
    50:12 Tomáš MATĚJEK - 3:2
     
    50:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet se nakonec ze svého tlaku prosazuje a dostává se zpět do zápasu! Bahounkova rána byla zblokovaná, a tak se puk odrazil k TOMÁŠI MATĚJKOVI. Ten se nerozpakoval, poslal puk na branku, a Bláhovi, jenž měl zakrytý výhled, prolétl puk do sítě. Asistence: David Bahounek, Antonín Pechanec.
    48:21 Jakub SUCHÁNEK - 3:1
     
    48:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou již o dvě branky! Strakovu přihrávku před bránou nezpracoval Kuchejda, kotouč si tak vzal JAKUB SUCHÁNEK a od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Laco měl pravděpodobně zakrytý výhled. Asistence: Josef Straka, David Kuchejda.
    25:26 Josef MIKYSKA - 2:1
     
    25:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nově složená třetí formace Motoru se prosazuje a domácí jdou do vedení! Babka dostal přesnou nahrávku do pravého křídla, stáhl si puk na střed a tvrdě vypálil. Laco jeho pokus vyrazil jen vedle sebe a rychlejší reakci než obránci AZetu prokázal JOSEF MIKYSKA, který tak ke 14 asistencím přidává teprve druhou sezonní branku. Asistence: Jakub Babka.
    08:12 Ladislav MAREK - 1:1
     
    08:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vynikající forčeking domácího týmu vedl k vyrovnávací brance! Švihálek skvěle udržel na poslední chvíli pásmo a postrčil puk po mantinelu Gumanovi, který přes obránce přihrál na střed LADISLAVU MARKOVI. Jednadvacetiletý útočník se trefil po ledě k pravé tyči Marka Laca. Asistence: Tomáš Guman, Michal Švihálek.
    05:35 Antonín PECHANEC - 0:1
     
    05:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo po zásluze otevírá skóre krátce po konci početní výhody. Z velkého tlaku se prosadil ANTONÍN PECHANEC, jenž využil pomalého Kolmannova vstávání z ledu, a uklidil do odkryté branky výbornou nabídku Štumfa. Asistence: Daniel Štumpf.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 9. Marek (Guman, Švihálek), 26. Mikyska (Babka), 49. Suchánek (Straka, Kuchejda), 57. Mikyska (Babka, Žálčík) – 6. Pechanec (Štumpf), 51. Matějek (Bahounek, Pechanec)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kůdela) – Kříž, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Zíb, Klinecký – Květoň, Rob, Chovan – Nouza, Straka, Kuchejda – Žálčík, Mikyska, Babka – Marek, Guman, Švihálek
    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Krisl, Lenďák, Bahounek, Mazanec, Graca, Punčochář, Stuchlík – Miliník, Pechanec, Štumpf – Okál, Hudeček, Kanko – Kalus, Sedláček, Kotala – Gřeš, Bednář, Matějek

    Rozhodca: Petružálek – Kokrment, Malý

    Diváci: 5837