Udinese – Bergamo 2:1 (kon.) | Chievo – AS Rím 3:3 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Lazio – Carpi FC 0:0 (kon.) | AC Miláno – Bologna 0:1 (kon.) | Palermo – Fiorentina 1:3 (kon.)
Sassuolo – Frosinone 2:2 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Neapol – Turín 2:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
2:2 (1:2)
Frosinone Calcio
cz Streda 06.01.2016, 15:00 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • Talianska Seria A • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Naopak na druhé straně dostává druhou žlutou kartu středopolař Pellegrini, který hodně tvrdým skluzem dohrál Paganiniho. Sassuolo tak bude poslední minutu dohrávat v oslabení!
    90+3. Obrovská šance Vrsaljka gólem neskončila
     
    90+3
    Stoprocentní šance domácího celku! Ve středu hřiště se dostal k míči Magnanelli, který přesně načasovaným centrem našel ve vápně zcela volného Šimone Vrsaljka. Chorvatský obránce však nedokázal míč nasměrovat do branky!
    84. Nebezpečná rána Domenica Berardiho
     
    84
    Do pokutového území dostal přihrávku Diego Falcinelli, který následně poslal míč pod sebe pro Domenica Berardiho, který se opřel do míče. Jeho rána však vylétla nad branku Lealiho!
     
    81
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Daniel Ciofani, přichází Samuele Longo.
     
    79
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Antonio Floro Flores, přichází Nicola Sansone.
     
    79
    Hostující středopolař Pavlovic hodně tvrdě zajel do Domenica Berardiho, který skončil na trávníku. Hostující útočník dostává od hlavího rozhodčího zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    76
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Raman Chibsah, přichází Alessandro Frara.
    75. Diego FALCINELLI - 2:2
     
    75
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo se patnáct minut před koncem dočkává vyrovnávací branky, a má ještě hodně času na vstřelení další branky! Z pravé strany poslal do pokutového území centr Vrsaljko, který našel Florese, od toho se míč odrazil na nohu Duncana. Střídající hráč si všiml lépe postaveného DIEGA FALCINELLIHO, který tvrdou ranou nedal Lealimu šanci!
     
    73
    Následně měl odkopávat od vlastní branky Leali, nicméně si dával příliš na čas. Lucu Pairettovi došla trpělivost, a italskému brankáři udělil žlutou kartu!
     
    71
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Diego Falcinelli.
     
    69
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Federico Dionisi, přichází Luca Paganini.
    64. Velká šance střídajícího Duncana
     
    64
    Další velká šance Sassuola, která je však opět nevyužitá! Domenico Berardi si udělal prostor na pravé straně, a svůj nadýchaný centr poslal na hlavu Duncana. Hlavička střídajícího hráče však mířila mimo!
     
    60
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Karim Laribi, přichází Alfred Duncan.
    53. Berardiho střela mířila mimo
     
    53
    Sassuolo se však dokáže dostat do šancí, zatím však žádnou neproměnilo! Gregoire Defrel dostal míč do pravé části vápna pro Berardiho, který svou následnou střelu mířil na vzdálenější tyč, avšak branku minul!
    50. Nebezpečná střela Pelusa
     
    50
    Sassuolo se usadilo na útočné polovině, a následně se do středu míč odrazil pro Pelusa, který se opřel do míče. Rána domácího obránce pořádně vystrašila hostující fanoušky, nicméně Leali dokázal zasáhnout!
    45. Arlind AJETI - 1:2
     
    45
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Frosinone se v závěru poločasu prosazuje, a dostává se opět do vedneí! To je pro domácí borce studená sprcha! Hostující celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Pavlovic. Jeho centr našel ve vápně ARLINDA AJETIHO, který se dokázal dostat k hlavičce, a mířil přesně!
     
    44
    Na druhé straně hřiště však fauloval také domácí Peluso, který poslal tvrdým skluzem k zemi středopolaře Guchera. Za "odměnu" dostává žlutou kartu!
     
    32
    První žlutou kartu musel hlavní rozhodčí udělit domácímu Pellegrinimu, který se prezentoval ve středu hřiště ostrým faulem v souboji s Pavlovicem!
    22. Grégoire DEFREL - 1:1
     
    22
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek je za svou aktivitu odměněn, a velmi rychle srovnává na 1:1! Před pokutovým územím bojoval o míč Pellegrini, který jej následně přiťuknul do míst, kde se nacházel GREGORIE DEFREL. Následná střela francouzského útočníka byla tečovaná Ajetim, a míč skončil v síti!
    20. Velká šance Florese
     
    20
    To je velká škoda pro domácí celek! Centr Vrsaljka došel ve vápně na nohu Flora Florese, který neváhal, a opřel se do míče. Jeho střelu však zablokoval vlastní spoluhráč, který se navíc nacházel v ofsajdu!
    16. Federico DIONISI - 0:1
     
    16
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Nováček italské nejvyšší soutěže jde na hřišti Sassuola překvapivě do vedení! Frosinone vhazovalo aut na levé straně, a k míči se dostal FEDERICO DIONISI, který se obtočil kolem obránce, a vystřelil. Jeho rána letěla do rukavic Consigliho, ten však míč neudržel, a srazil si ho do branky! Velká chyba italského brankáře ...
     
    14
    Frosinone se však nadále dokázalo udržet v kombinaci, a zajímavou přihrávku do vápna dostal Sammarco. Italský záložník však spadl po souboji s Acerbi, to na penaltu však rozhodně nebylo!
     
    3
    Do zajímavého protiútoku se dostal hostující celek! Na hranici vápna dostal přihrávku útočník Ciofani, který se pokoušel prokličkovat až do vápna. Obrana Sassuola ho však dokázala čistým způsobem zastavit!

    Jan Havlovic

    Góly: 22. Defrel, 75. Falcinelli (Duncan) – 16. Dionisi, 45. Ar. Ajeti (Pavlovic)

    Karty:   32. Pellegrini (SAS), 44. Peluso (SAS) – 73. Leali (FRS), 79. Pavlovic (FRS)   90+3. Pellegrini (SAS)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 15:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:21.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Laribi (60. Duncan), Magnanelli, Pellegrini – D. Berardi, Defrel (71. Falcinelli), Floro Flores (79. N. Sansone).
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Antei, Biondini, Falcinelli, Politano, N. Sansone, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan.

    Frosinone Calcio: Leali – Ciofani, Diakité, Ar. Ajeti, Pavlovic – Chibsah (76. Frara), Gucher, Sammarco – Tonev – Ciofani (81. S. Longo), Dionisi (69. Paganini).
    Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Gori, Blanchard, Frara, S. Longo, Paganini, Bertoncini.

    Rozhodca: Luca Pairetto – Stallone, De Pinto (vš. Itálie)