Udinese – Bergamo 2:1 (kon.) | Chievo – AS Rím 3:3 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Lazio – Carpi FC 0:0 (kon.) | AC Miláno – Bologna 0:1 (kon.) | Palermo – Fiorentina 1:3 (kon.)
Sassuolo – Frosinone 2:2 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Neapol – Turín 2:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
2:2 (1:2)
Frosinone Calcio
cz Streda 06.01.2016, 15:00 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • Talianska Seria A • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    FROSINONE CALCIO
    Nováček letošní sezóně Serie A se zatím nachází na osmnácté příčce ligové tabulky, a na svém kontě má pouze čtrnáct bodů. Tento italský celek však nadále živí šanci na udržení v nejvyšší soutěži, neboť na sedmnáctý Janov ztrácí pouhé dva body!

    V posledních zápasech však Frosinone nepředvádí dobré výkony! Na plný bodový zisk čeká tento klub již tři zápasy. V posledních zápasech navíc svěřenci trenéra Stelloneho vždy schytali debakl. Nejprve na hřišti Palerma v poměru 1:4, a následně v domácím prostředí v zápase s AC Milán 2:4! Dočká se Frosinone nějakého bodu v dnešním zápase?
     
    US SASSUOLO CALCIO
    Sassuolo podávalo velmi dobré výkony v loňské sezóně, a široká veřejnost mluvila o tom, zdali dokáže tento klub udržet výkonost i v další sezóně. Tento italský celek zatím jasně ukazuje, že loňská sezóna nebyla náhodná! Momentálně se nachází na sedmém místě se ziskem 27 bodů, a tajně pokukuje i po příčkách zajištující pohárovou Evropu.

    V posledních zápasech to však s výkony Sassuola není příliš optimální. Fanoušky jistě mrzela domácí prohra s druholigovým Cagliari, a následný konec v italském poháru. Svěřenci trenéra Di Francesca však vše vynahradili, když dokázali vyhrál na půdě Sampdorie Janov 3:1! V posledním ligovém utkání však Sassuolo získalo pouze bod za remízu 1:1 s Hellasem Verona. Do dnešního utkání však vstupuje Sassuolo v pozici favorita, a proti nováčkovi by mělo získat tři body!
     
    Příjemné středeční odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A má v tomto týdnu na programu vložené 18. kolo. My se společně zaměříme na souboj US Sassuola Calcio s Frosinone Calcio. Úvodní výkop je naplánován v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Úvodní sestavy:

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Laribi, Magnanelli, Pellegrini – D. Berardi, Defrel, Floro Flores.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Antei, Biondini, Falcinelli, Politano, N. Sansone, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan.

    Frosinone Calcio: Leali – Ciofani, Diakité, Ar. Ajeti, Pavlovic – Chibsah, Gucher, Sammarco – Tonev – Ciofani, Dionisi.
    Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Gori, Blanchard, Frara, S. Longo, Paganini, Bertoncini..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop dnešního utkání měl k dispozici domácí celek, který momentálně kombinuje na vlastní polovině!
     
    3
    Do zajímavého protiútoku se dostal hostující celek! Na hranici vápna dostal přihrávku útočník Ciofani, který se pokoušel prokličkovat až do vápna. Obrana Sassuola ho však dokázala čistým způsobem zastavit!
     
    5
    Domácí celek zatím ovládá dnešní utkání, a momentálně kombinuje na útočné polovině. Frosinone sice dobře napadá, avšak se stále nemůže dostat k míči.
     
    6
    Na pravém křídle si udělal prostor obránce Šimone Vrsaljko, který odcentroval přes Ciofaniho, a centrem našel ve vápně Defrela. Domácí útočník si však míč zpracoval rukou!
     
    7
    Sassuolo se následně opět dostalo velmi rychle k míči. Domenico Berardi následně zaúřadoval ve středu hřiště, a talentovaný útočník se dokonce dostal ke střele. Jeho pokus však mířil nad branku!
    Pohled do šatny hostujícího celku

     
    9
    Na druhé polovině hřiště postupoval vpřed hostující Chibsah, na kterého si však počíhal domácí Magnanelli, který ghanského útočníka lehce přistrčil, a je odpískán faul!
     
    10
    Obrana Frosinone si před vápnem nepohlídala útočníka Defrela, který si zpracoval přihrávku, a pohotově vystřelil. Jeho rána však byla zblokovaná na rohový kop!
     
    11
    Exekuce úvodního rohového kopu dnešního utkání se ujal Floro Flores, který svým mířeným centrem našel na hranici vápna Laribiho, jehož rána z voleje však letěla mimo!
     
    13
    Na trávníku tentokrát zůstal ležet hostující útočník Ciofani, který vrazil do Cannavara, avšak si sám v souboji ublížil. Nemělo by se však jednat o nic vážného!
     
    14
    Frosinone se však nadále dokázalo udržet v kombinaci, a zajímavou přihrávku do vápna dostal Sammarco. Italský záložník však spadl po souboji s Acerbi, to na penaltu však rozhodně nebylo!
     
    16
    Do zajímavého protiútoku se na druhé straně hnal Dionisi, který postupoval po levé straně. Jeho následný centr hledal před brankou naběhlého Dionisiho, před ním však míč odklidil Acerbi!
     
    16
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Nováček italské nejvyšší soutěže jde na hřišti Sassuola překvapivě do vedení! Frosinone vhazovalo aut na levé straně, a k míči se dostal FEDERICO DIONISI, který se obtočil kolem obránce, a vystřelil. Jeho rána letěla do rukavic Consigliho, ten však míč neudržel, a srazil si ho do branky! Velká chyba italského brankáře ...
    16. Federico DIONISI - 0:1
     
    18
    Sassuolo se pokoušelo velmi rychle odpovědět, a na útočné polovině se dostal k míči Vrsaljko, jehož nebezpečný centr hledal Berardiho. Ajeti však míč odhlavičkoval!
     
    19
    Tlak domácího týmu pokračoval i nadále, tentokrát centroval z levé strany Peluso. Jeho centr však nepatřil k těm povedeným, a míč skončil v zámezí!
     
    20
    To je velká škoda pro domácí celek! Centr Vrsaljka došel ve vápně na nohu Flora Florese, který neváhal, a opřel se do míče. Jeho střelu však zablokoval vlastní spoluhráč, který se navíc nacházel v ofsajdu!
    20. Velká šance Florese
     
    22
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek je za svou aktivitu odměněn, a velmi rychle srovnává na 1:1! Před pokutovým územím bojoval o míč Pellegrini, který jej následně přiťuknul do míst, kde se nacházel GREGORIE DEFREL. Následná střela francouzského útočníka byla tečovaná Ajetim, a míč skončil v síti!
    22. Grégoire DEFREL - 1:1
     
    24
    Sassuolo pokračovalo v aktivní hře, a kombinovalo na útočné polovině. Poté však míč ztratil Vrsaljko, a dopředu se hnal Tonev. Chybu chorvatského brankáře musel napravit Cannavaro!
     
    25
    Domácí celek se dostal opět velmi rychle na útočnou polovinu, a z pravé strany nebezpečně centroval Domenico Berardi. Jeho centr vyboxoval Leali přímo na nohu Laribiho, jehož rána však letěla vysoko nad branku!
     
    26
    Útok domácích je u konce, neboť Domenico Berardi fauloval na pravé straně obránce Ciofaniho, což viděl pozorný hlavní rozhodčí!
     
    28
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit aktivní Floro Flores, který se zbavil protihráče, a natáhl ke střele. Pokus italského útočník nevypadal špatně, nicméně skončil nad brankou Lealiho!
     
    29
    Hostující Sammarco se pokoušel dlouhým nákopem najít na za obranou Sassuola útočníka Dionisiho. Před něj se však dostal zkušený Cannavaro, který zkontroloval, aby míč došel do zámezí!
     
    30
    Domácí celek momentálně kombinuje na útočné polovině, a pokouší se najít ideální cestu k brance Lealiho!
    Autor zatím jediného domácího gólů, Gregoire Defrel

     
    32
    Na pravé straně se dostal k míči Šimone Vrsaljko, který se dostal k centru, nicméně jeho pokus skončil pouze v náruči hostujícího brankáře!
     
    32
    První žlutou kartu musel hlavní rozhodčí udělit domácímu Pellegrinimu, který se prezentoval ve středu hřiště ostrým faulem v souboji s Pavlovicem!
     
    34
    Domácí celek je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se vstřelit vedoucí branka. Frosinone však brání velmi zodpovědně, a do žádných větší šancí svého soupeře nepouští!
     
    35
    Domácí obránce Peluso se pokoušel projít do šance přes levou stranu, kde však narazil na Ciofaniho. Obránce Frosinone předvedl čistý obranný skluz, a hosté mohou postupovat vpřed!
     
    36
    V posledních minutách se ze hry vytratil fotbal, a daleko více jsou vidět nedovolené zákroky! Jeden takový teď předvedl Magnanelli na pravé straně v souboji s Tonevem.
     
    37
    O pár sekund později navázal na domácího hráče útočník Ciofani, který si neodpustil nedovolený zákroke v souboji s Cannavarem!
     
    38
    Teď už jsme konečně viděli pěknou fotbalovou akci! Cannavaro vysunul na pravém křídle Šimone Vrsaljka, který měl před sebou otevřený prostor. Chorvatský obránce měl na centr dost času, avšak ten se mu nepovedl!
     
    39
    O individuální akci na pravé straně se pokoušel domácí Šimone Vrsaljko, který prošel až k rohovému praporku, následně ho však o míč obral dobře bránící Ciofani!
    Při první brance Frosinone hodně pomohl domácí brankář Consigli

     
    41
    V posledních minutách se hra lehce vyrovnala, a do útoku se dostává i Frosinone. Hostujícím hráčům se však nedaří ve finální fázi, a většinou se nedostanou ani do zakončení!
     
    42
    Domácí Sassuolo momentálně kombinuje na vlastní polovině, a pokouší se najít cestu na útočnou polovinu. Hráči hostujícího celku však velmi dobře napadají!
     
    43
    Na útočnou polovinu si to namířil aktivní Šimone Vrsaljko, který se dostal přes Ciofaniho k centru, a hledal dvojici Flores – Defrel. Ve vzduchu však kraloval brankář Leali, který si pro míč došel!
     
    44
    Frosinone se po delší době dostalo do kombinace na útočné polovině, a pokoušelo se dostat do zakončení. Sammarco však následně míč ztratil, a fauloval Magnanelliho!
     
    44
    Na druhé straně hřiště však fauloval také domácí Peluso, který poslal tvrdým skluzem k zemi středopolaře Guchera. Za "odměnu" dostává žlutou kartu!
     
    45
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Frosinone se v závěru poločasu prosazuje, a dostává se opět do vedneí! To je pro domácí borce studená sprcha! Hostující celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Pavlovic. Jeho centr našel ve vápně ARLINDA AJETIHO, který se dokázal dostat k hlavičce, a mířil přesně!
    45. Arlind AJETI - 1:2
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas nabídl zajímavou podívanou, a hned tři branky! V šestnácté minutě se do vedení dostalo překvapivě Frosinone, když obrovskou hrubku předvedl gólman Cosigli, a gól byl připsán Federicu Dionisimu. Domácí celek se však velmi rychle oklepal, a jíž po šesti minutách bylo vyrovnáno zásluhou Gregorie Defrela! Poločas se již pomalu chýlil ke svému konci, avšak v poslední minutě se prosadil hostující celek, který se zásluhou Arlinda Ajetiho dostal zpět do vedení!

    Druhý poločas začne přibližně v 16:01!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, kteří zřejmě dostali do svého trenéra v poločasové přestávce hodně vynadáno!
     
    48
    Sassuolo teď dokonce vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Magnanelli. Italský středopolař rozehrál míč po čáře pro Pellegriniho, který zakroutil svůj následný centr do vápna. Pro míč si však došel Leali!
     
    50
    Sassuolo se usadilo na útočné polovině, a následně se do středu míč odrazil pro Pelusa, který se opřel do míče. Rána domácího obránce pořádně vystrašila hostující fanoušky, nicméně Leali dokázal zasáhnout!
    50. Nebezpečná střela Pelusa
     
    51
    Domácí celek se hnal do další šance! Celou akci táhl středem hřiště Pellegrini, který následně roztáhl hru na levou stranu, kam si nabíhal Peluso. Přihrávka však na něj byla příliš dlouhá ...
     
    52
    Sassuolo je zatím ve druhém poločase daleko aktivnější, a má své šance. Frosinone se naopak zatáhlo, a pokouší se současný stav ubránit!
     
    53
    Sassuolo se však dokáže dostat do šancí, zatím však žádnou neproměnilo! Gregoire Defrel dostal míč do pravé části vápna pro Berardiho, který svou následnou střelu mířil na vzdálenější tyč, avšak branku minul!
    53. Berardiho střela mířila mimo
     
    55
    Domácí celek měl k dispozici nebezpečnou standardní situaci, které se ujal Magnanelli. Jeho centrovaný míč hledal ve vápně Cannavara. Zkušený italský stoper se však k hlavičce nedostal!
     
    56
    Na druhé straně se poprvé ve druhém poločase dostalo Frosinone do kombinace na útočné polovině. Ciofani hledal naběhnutého Chibsaha, ten se však nacházel v ofsajdu!
     
    58
    Do další šance domácího celku se dostal útočník Defrel, kterého nechala obrana Frosinone osamoceného v pravé části vápna. Rána francouzského forvarda však mířila pouze do boční sítě!
     
    59
    Aktivní Sassuolo vybojovalo další rohový kop. Exekuce se ujal Magnanelli, jehož centr se snášel na hranici malého vápna. Brankář Leali však šel z branky, a pro míč si došel!
     
    60
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Karim Laribi, přichází Alfred Duncan.
     
    62
    Frosinone se opět pokoušelo dostat do rychlého protiútoku, a z něj případně udeřit. Sammarco našel na útočné polovině Ciofaniho, který si chtěl vybojoval faul po souboji s Cannavarem. Pádu však hodně přidal, a hlavní rozhodčí nechal hru plynout!
     
    63
    Frosinone se tentokrát pokoušel zahrozit z levé strany, odkud odcentroval Floro Flores. Jeho přízemní centr propadl až za vápno, kam si naběhl střídající Duncan. Jeho střelu však zablokoval bránící hráč!
     
    64
    Další velká šance Sassuola, která je však opět nevyužitá! Domenico Berardi si udělal prostor na pravé straně, a svůj nadýchaný centr poslal na hlavu Duncana. Hlavička střídajícího hráče však mířila mimo!
    64. Velká šance střídajícího Duncana
     
    66
    Sassuolo zabojovalo na pravé straně hřiště, a dokázalo zásluhou Flora Florese vybojovat míč. Zanedlouhou o něj však Magnanelli přišel, a do protiútoku může zamířit Frosinone.
     
    66
    Do protiútoku se hnal útočník Dionisi, na kterého si však dal pozor Cannavaro. Italský stoper svůj skluz velmi dobře načasoval, a dostal míč alespoň do zámezí!
     
    68
    Ve středu hřiště dostal prostor Floro Flores, jehož střela však mířila vysoko nad branku. Leali si dává při rozehrávce hodně načas!
     
    69
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Federico Dionisi, přichází Luca Paganini.
    Nováček nejvyšší italské soutěže zatím překvapivě vede na hřišti Sassuola

     
    70
    Sassuolo navyšuje svůj tlak, nicméně v posledních minutách Frosinone velmi dobře brání, a svého soupeře do větších šancí nepouští!
     
    71
    Frosinone se teď navíc dostalo do postupného útoku, který táhl středem hřiště Sammarco. O italského středopolaře se postaral Magnanelli, který musel faulovat!
     
    71
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Diego Falcinelli.
     
    72
    Střídající Duncan svedl na levé straně těžký souboj s obráncem Diakitém, po kterém skončil míč v zámezí. Hlavní rozhodčí však ukazuje na odkop od branky!
     
    73
    Následně měl odkopávat od vlastní branky Leali, nicméně si dával příliš na čas. Lucu Pairettovi došla trpělivost, a italskému brankáři udělil žlutou kartu!
     
    74
    Sassuolo se opět velmi rychle přesunulo na útočnou polovinu, a pokouší se dostat na dostřel branky hostujícího brankáře!
     
    75
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo se patnáct minut před koncem dočkává vyrovnávací branky, a má ještě hodně času na vstřelení další branky! Z pravé strany poslal do pokutového území centr Vrsaljko, který našel Florese, od toho se míč odrazil na nohu Duncana. Střídající hráč si všiml lépe postaveného DIEGA FALCINELLIHO, který tvrdou ranou nedal Lealimu šanci!
    75. Diego FALCINELLI - 2:2
     
    76
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Raman Chibsah, přichází Alessandro Frara.
     
    77
    Sassuolo pokračuje v útočné aktivitě! Na levé křídlo dostal přihrávku Peluso, kterému se však následný centr příliš nepovedl, a míč skončil na opačné straně.
     
    79
    Hostující středopolař Pavlovic hodně tvrdě zajel do Domenica Berardiho, který skončil na trávníku. Hostující útočník dostává od hlavího rozhodčího zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    79
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Antonio Floro Flores, přichází Nicola Sansone.
     
    81
    Za hranicí pokutového územi se dostal k míči Pellegrini, který si narazil s Duncanem, a pokoušel se ohrozit branku Lealiho. Jeho rána však mířila nad branku!
     
    81
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Daniel Ciofani, přichází Samuele Longo.
     
    82
    Domácí tým vybojoval rohový kop, kterého se ujal střídající Sansone. Jeho centr však neměl ideální parametry, a obrana Frosinone si bez větší problémů dokázala poradit!
     
    83
    Hráči hostujícího týmu se naopak dostali k míči, a vyrazili do protiútoku. Po pravé straně postupoval Tonev, který následně dokázal odcentrovat přes obránce. Jeho centr však domácí obrana odklidila!
     
    84
    Do pokutového území dostal přihrávku Diego Falcinelli, který následně poslal míč pod sebe pro Domenica Berardiho, který se opřel do míče. Jeho rána však vylétla nad branku Lealiho!
    84. Nebezpečná rána Domenica Berardiho
     
    85
    O další střelecký pokus domácího celku se postaral Magnanelli, který natáhl ke střele za vápno. Jeho pokus však letěl vysoko nad branku!
     
    86
    Svěřenci trenéra Di Francesca i nadále obléhají pokutové území Frosinone, a pokoušejí se dostal do ideálně palebné pozice. Hostující obrana však pracuje velmi dobře!
     
    87
    Teď však obránci Frosinone zaváhali, a Duncan poslal průnikovou přihrávku pro Pelusa. Jeho následnou střelu však včas zablokoval obránce Ciofani. Z následného rohového kopu se Sassuolo prosadit nedokázalo!
     
    87
    Domenico Berardi zabojoval ve středu hřiště, a dokázal získat míč v soouboji se Sammarcem. Italský záložník se však se ztrátou míče nesmířil, a tak následně fauloval!
     
    88
    Kmenový hráč Juventusu, Domenico Berardi, se následně přesunul na útočnou polovinu, a nadýchaným centrem se pokoušel vybídnout k zakončení Pelusa, ten však na míč nedosáhl!
    O vyrovnání se postaral Diego Falcinelli. Dokáže Sassuolo ještě vstřelit rozhodující branku?

     
    90
    Sassuolo vybojovalo v poslední minutě základní hrací doby rohový kop. Rozehrávky se zhostil Magnanelli, který svým centrem našel ve vápně Berardiho, jeho rána však byla zablokovaná!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Hned v první nastavené minutě se dostal do zakončení Pellegrini, který natáhl z velké dálky. Jeho rána však prolétla nad brankou Lealiho!
     
    90+2
    Hostující stoper Diakité svedl hodně tvrdý souboj s Falcinellim, po kterém zůstal ležet na zemi domácí borec. Hlavní rozhodčí stál poblíž, a nedovolený zákrok neodpískal, což se domácím pochopitelně nelíbilo!
     
    90+3
    Stoprocentní šance domácího celku! Ve středu hřiště se dostal k míči Magnanelli, který přesně načasovaným centrem našel ve vápně zcela volného Šimone Vrsaljka. Chorvatský obránce však nedokázal míč nasměrovat do branky!
    90+3. Obrovská šance Vrsaljka gólem neskončila
     
    90+3
    Naopak na druhé straně dostává druhou žlutou kartu středopolař Pellegrini, který hodně tvrdým skluzem dohrál Paganiniho. Sassuolo tak bude poslední minutu dohrávat v oslabení!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! US Sassuolo Calcio nedokázalo v domácím prostředé otočit duel s Frosinone Calcio, a pouze remízovalo 2:2!

    První poločas nabídl zajímavou podívanou, a hned tři branky! V šestnácté minutě se do vedení dostalo překvapivě Frosinone, když obrovskou hrubku předvedl gólman Cosigli, a gól byl připsán Federicu Dionisimu. Domácí celek se však velmi rychle oklepal, a jíž po šesti minutách bylo vyrovnáno zásluhou Gregorie Defrela! Poločas se již pomalu chýlil ke svému konci, avšak v poslední minutě se prosadil hostující celek, který se zásluhou Arlinda Ajetiho dostal zpět do vedení!

    Ve druhém poločase se Sassuolo hnalo za vyrovnáním, nicméně obrana Frosinone dlouho odolávala! Až v 75. minutě se dokázal přesnou střelou z vápna prosadit Diego Falcinelli! V závěru měl ještě domácí celek obrovskou šanci, avšak Vrsaljko mířil mimo.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:54:33)

    Jan Havlovic

    Góly: 22. Defrel, 75. Falcinelli (Duncan) – 16. Dionisi, 45. Ar. Ajeti (Pavlovic)

    Karty:   32. Pellegrini (SAS), 44. Peluso (SAS) – 73. Leali (FRS), 79. Pavlovic (FRS)   90+3. Pellegrini (SAS)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 15:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:21.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Laribi (60. Duncan), Magnanelli, Pellegrini – D. Berardi, Defrel (71. Falcinelli), Floro Flores (79. N. Sansone).
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Antei, Biondini, Falcinelli, Politano, N. Sansone, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan.

    Frosinone Calcio: Leali – Ciofani, Diakité, Ar. Ajeti, Pavlovic – Chibsah (76. Frara), Gucher, Sammarco – Tonev – Ciofani (81. S. Longo), Dionisi (69. Paganini).
    Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Gori, Blanchard, Frara, S. Longo, Paganini, Bertoncini.

    Rozhodca: Luca Pairetto – Stallone, De Pinto (vš. Itálie)