Buffalo – NY Islanders 1:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.)
St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.) | Colorado – Chicago 3:4 (po pr.) | Dallas – Nashville 5:1 (kon.)
Calgary – LA Kings 1:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 0:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:2 (kon.)
Boston – Montreal 1:5 (kon.)
koniec
Calgary Flames
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Los Angeles Kings
cz Piatok 01.01.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Tanner PEARSON - 1:4
     
    59:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Domácí ztratili ve vlastním pásmu puk a pojistku na výhru hostů dal střelou do prázdné branky TANNER PEARSON. Asistence: Marián Gáborík.
     
    57:28
    Vhazuje se v pásmu Los Angeles, Ramo je opět na střídačce. Hraje se tak v pěti na obou stranách.
     
    57:21
    Jenže přichází otupení tlaku, dvouminutový trest za podražení dostává Sam Bennett.
     
    57:00
    Domácí už hrají v šesti bez brankáře!
     
    53:11
    Domácí si zahrají přesilovou hru, neboť Drew Doughty vyhodil v obranném pásmu puk přes plexisklo a vykoledoval si dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    48:46
    Hvězdný Quickův zákrok. Mezi kruhy se ke střele dostal Ferland, puk prošel mezi dvěma obránci, Quick si ale tuto střelu dokázal najít a efektním zákrokem zabránil snížení.
     
    44:07
    A mohlo být pro domácí ještě veseleji! Před Quickem vznikl závar, gólman hostů už ležel v brankovišti, přesto si dokázal poradit i s pokusy dotírajícího Hudlera!
    43:36 Mark GIORDANO - 1:3
     
    43:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali snižující branky! Ferland vybojoval za brankou puk, vybruslil, přihrál na modrou, odkud vystřelil MARK GIORDANO a s přispěním Doughtyho teče dostal puk za Quicka! Asistence: Micheal Ferland, Joe Colborne.
     
    37:23
    Obrovská šance na snížení. Po rychlém průniku přišla přihrávka na pravou stranu, kde stál volný Brodie, ten pálil do odkryté části branky, jenže na poslední chvíli mu do střely skočil Lucic a puk srazil do rohu!
     
    33:49
    Střelecká nemohoucnost domácího týmu se pomaličku blíží 96 minutám bez vstřeleného gólu!
     
    25:01
    Následně se Nick Shore dopustil podražení a už je také na trestné lavici. Calgary hraje přesilovou hru.
     
    23:08
    Viděli jsme šarvátku, do které se pustili domácí Brandon Bollig a hostující Milan Lucic. Po krátkém oťukávání se do převahy dostal Lucic a dá se říci, že tuto bitku překlopil na svou stranu. Oba hráči si vykoledovali pětiminutový trest za bitku.
    23:04 Andy ANDREOFF - 0:3
     
    23:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky, úvod druhé třetiny se domácím nedaří. Zpoza branky přišla přihrávka před brankoviště na volného ANDYHO ANDREOFFA a ten si vzniklou situaci vychutnal a prostřelil Rama. Asistence: Michael Mersch, Jordan Nolan.
    21:46 Milan LUCIC - 0:2
     
    21:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nápor hostů ale nese ovoce a už je to o dvě branky! Toffoli vyjel zpoza branky, jeho zakončení ještě Ramo zvládl vyrazit, ale na následnou dorážku v podání MILANA LUCICE už byl krátký. Společně s ním vložil do dorážky hůl ještě i Kopitar, proti tomuto už Ramo nemohl pořádně zasáhnout. Asistence: Anže Kopitar, Tyler Toffoli.
     
    15:37
    Přesilová hra pro domácí, u mantinelu se hry vysokou holí dopustil Jordan Nolan.
     
    12:47
    Hosté byli v dalším náporu, jenže v útočném pásmu se dopustili zcela zbytečného gólu. Dvě minuty za hákování dostal Milan Lucic.
    11:04 Marián GÁBORÍK - 0:1
     
    11:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je tu první gól utkání. Hosté se dostali rychlého přechodu do útoku. MARIÁN GÁBORÍK udělal s pukem pohyb na střed a střelou přes obránce prostřelil Rama. Asistence: Tanner Pearson.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 44. Giordano (Ferland, Colborne) – 12. Gáborík (Pearson), 22. Lucic (Kopitar, Toffoli), 24. Andreoff (Mersch, Nolan), 60. Pearson (Gáborík)


    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Brodie, Giordano (C), Hamilton, Russel, Wideman, Engelland – Hudler, Monahan, Gaudreau – Colborne, Backlund, Ferland – Jones, Granlund, Bennett – Bouma, Stajan, Bollig. Trenér: Bob Hartley.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, Ehrhoff, Forbort – Toffoli, Kopitar, Lucic – Gáborík, Shore, Pearson – Brown (C) King, Lewis – Andreoff, Nolan, Mersch. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodca: Dwyer, Furlatt – Knorr, Shewchyk

    Diváci: 19 289