Čeljabinsk – HC Slovan 1:2 (0:2 po s.n.) | Nižnekamsk – Záhreb 2:4 (kon.) | Viťaz – S.Moskva 3:6 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
Spartak Moskva
cz Streda 30.12.2015, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:35
    To je velká komplikace pro Viťaz, který pravděpodobně přichází o šanci na vyrovnání! Domácí Kostromitin nezvládl souboj s Leščenkem, a hostující útočníka zasáhl vysokou holí do obličeje!
     
    52:20
    Hlavní rozhodčího budou vylučovat! Na trestnou lavici míří Casey Wellman, který hákoval Koroljova. "Za katr" však míří také Voroljov, který pádu hodně přidal!
     
    46:45
    Střelu Romana Horáka z mezikruží brankář Ivannikov v pohodě lapil. Na brankovišti následně neudržel nervy Igor Golovkov, který chytil Valentěnko. Oba nakonec putují na trestnou lavici ...
     
    44:58
    Domácí Viťaz si však zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vsevolod Sorokin, který podrazil u mantinel domácího Soloduchina!
     
    34:35
    Spartak si zahraje přesilovou hru! Igor Golovkov nedovoleně bránil hostujícího Glazačeva, a míří na trestnou lavici!
     
    16:01
    Vzápětí však bude mít Viťaz možnost přesilové hry! Do zajímavé šance se řítil Dmitrij Šitikov, kterého podrazil Jevgenij Bodrov.
     
    14:44
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje také hostující Spartak! Na trestnou lavici míří domácí Kokšarov.
     
    10:26
    Hlavní rozhodčí bude poprvé v tomto zápase vylučovat! Na trestnou lavici míří Dmitrij Korobov, který nedovoleně bránil Kempeho!

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 13. Horák (Šitikov, Abdullin), 20. Kempe (Afinogenov, Eronen), 33. Kokšarov (Soloduchin, Koroljov) – 16. Šmeljov (Valentěnko), 17. Leščenko (Šmeljov, Genoway), 31. Genoway (Bodrov, Levickij), 40. Šmeljov (Leščenko, Wellman), 52. Vasiljev (Klimenko, Šafigulin), 60. Glazačev (Mereskin, Radil)


    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri (Saprykin) – Davydov, Lukin, Eronen, Berďjukov, Kostromitin, Golovkov, Vasčenko – Soloduhin (C), Kokšarov (A), Koroljov – Afinogenov, Kempe (A), Makejev – Horák, Abdullin, Šitikov – Musatov, Vyglazov, Drugov
    Spartak Moskva: Ivannikov (Sinjagin) – Genoway, Valentěnko, Bělov, Korobov (C), Djablenko (A), Sorokin, Provolnev – Radil, Mereskin, Wellman – Levickij, Bodrov, Radulov – Lesčenko, Vasiljev, Šmeljov – Vorobjov, Li, Voronin (A)

    Rozhodca: Dějev, Olejnin – Medveděv, Nazarov

    Diváci: 4501