Motor ČB – Most 8:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Havířov – Kadaň 4:0 (kon.)
Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:1 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:5 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 30.12.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:52
    Martin Kohout si najel po levé straně do pásma a vybojoval si faul po tom, co jej Jakub Šaur (TRE) zastavil hákováním.

    Na vyloučení: 6-6.
    Vyšší tresty: 2-0.
     
    57:50
    V témže čase dostává Richard Diviš desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 6-5.
    Vyšší tresty: 2-0.
     
    48:20
    Nyní si první dvouminutovou přesilovku zahraje také Jihlava. Jakub Šaur (TRE) si přidržel soupeře, což neuniklo pozornosti sudího.

    Na vyloučení: 6-5.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    46:01
    A gólman Dukly bude mít práci i nadále, neboť Josef Skořepa dostává 2+10 minut za naražení zezadu. Jihlavský nejlepší střelec se tak vrátí na led nejdříve v čase 56:01, jeho dvě minuty odsedí Alex Grebenyuk.

    Na vyloučení: 6-4.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    41:20
    Ondřej Malec se dobrým forčekingem dostal k puku a už se dral směr Vejmelka, takže Matěji Psotovi nezbylo nic jiného než jihlavského hráče podrazit.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    40:34
    Ondřej Šafář dostává dvouminutový trest za podražení. Za okamžik se vrátí vyloučení hráč hostí na led a začne přesilovka hostí.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    39:17
    Přesilová hra hostujícího týmu rychle končí. Marek Melenovský byl mezi střídačkami faulován, podrazil jej Silvester Kusko (TRE).

    Na vyloučení: 4-3.
     
    38:29
    Zcela jasná přesilová hra pro Třebíč. Roman Erat předvedl před brankou kličku doleva a Tomáši Kalábovi nezbylo nic jiného, než useknout jeho akci.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    35:02
    Kdyby sudí celou situaci pískl mnohem dříve než po více jak čtyřiceti vteřinách, nemuselo by dojít ke zbytečné šarvátce. V první z nich byl Březina a Jurča, ale ta hlavní se udála mezi hráči, kteří bojovali o puk. Jiří Wasserbauer (TRE) ztratil v přetlačované s Markem Melenovským (JIH) puk a krosčekoval jej, zkušený jihlavský hráč mu oplatil stejnou mincí.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    32:38
    Wasserbauer vystřelil z prostorů mezi kruhy. Ač měl Honzík situaci pevně pod kontrolou a puk ve své moci, vznikla před brankou Honzíka šarvátka, ve které byl nejaktivnější Radim Zohorna a Jiří Dobrovolný. Oba dva tak jdou na trestnou lavici a oba dva za hrubost.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    29:46
    Dvouminutový trest za nesportovní chování dostává hráčská lavice Dukly Jihlava, Petr Vlk totiž něco zuřivě gestikuloval směrem k sudímu. Dvě minuty si jde odsedět Lukáš Anděl (JIH).

    Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 2. Skořepa (Gríger, Důras), 43. Gríger (Štebih, Kohout), 64. Štebih (Grebenyuk) – 18. Erat, 58. Dolníček (Pekr, Schejbal)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Dobrovolný, Štebih, Baránek, Kaláb, Grebenyuk, Parýzek, Zadražil – Šafář, Flek, Malec – Gríger, Skořepa, Důras – Diviš, Melenovský, Kohout – Anděl, Březina. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Šindelář) – Bilčík, Malena, Bartoň, Čejka, Schejbal, Šaur, Přibyl, Šik – Pekr, Dolníček, Erat – Psota, Švec, Kusko – Jurča, Zohorna, Wasserbauer – Pokorný, Baldwin, Miškovský. Trenér: Jiří Mička

    Rozhodca: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 4787