Omsk – Čerepovec 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Togliatti – Vladivostok 1:5 (kon.)
Jaroslavľ – Novokuzneck 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
cz Utorok 29.12.2015, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Petri KONTIOLA - 3:2
     
    45:53
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se poprvé v utkání ujímají vedení. Skóroval ten nejpovolanější, tedy PETRI KONTIOLA. Galimov mu puk lehce přistrčil do jízdy, finský forvard si najel do blízkosti Podjapolského a našel mezírku mezi ním a tyčkou. Asistence: Emil Galimov.
    Andrej LOKTIONOV - 2:2
     
    39:54
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tohle je velká škoda pro Metallurg. Pár vteřin před koncem druhé třetiny se totiž dokázal prosadit ANDREJ LOKTIONOV. Malcev vypálil tvrdě z pravého kruhu, jeho střela se odrazila od zadního mantinelu jako kulečníková koule na druhou stranu k volnému spoluhráčovi, jenž v pohodě zavěsil za úplně rozhozeného Podjapolského. Asistence: Dmitrij Malcev.
    Vadim MITRJAKOV - 1:2
     
    34:13
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tohle je velký šok pro favorizované domácí. VADIM MITRJAKOV byl v mezikruží úplně sám a po přihrávce Lebeděva rychlou střelou překonal nepříliš zaměstnaného Kolesnika. Asistence: Kirill Lebeděv, Alexej Dostojnov.
    Danijil APALKOV - 1:1
     
    12:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí už se dočkali zasloužené branky. Teď už Podjapolskij konečně kapituloval. Ten dokázal vyrazit Kronwallovu střelu od modré čáry i první dorážku Kontioly, na druhou dorážku DANIJILA APALKOVA už ale neměl nárok. Domácí forvard byl ve vyložené pozici mýlit se prostě nemohl. Asistence: Petri Kontiola, Staffan Kronwall.
    Michail PLOTNIKOV - 0:1
     
    03:25
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MICHAIL PLOTNIKOV, který byl spolu s Poliščukem trestuhodně sám před brankářem Kolesnikem, a když dostal od svého spoluhráče přihrávku, u tyčky v klidu skóroval do poloodkryté svatyně. Asistence: Fjodor Poliščuk, Cade Fairchild.

    Patrik Sandev

    Góly a asistencie: 13. Apalkov (Kontiola, Kronwall), 40. Loktionov (Malcev), 46. Kontiola (Galimov) – 4. Plotnikov (Poliščuk, Fairchild), 35. Mitrjakov (Lebeděv, Dostojnov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Murygin) – Kronwall, Hersley, Grigorjev, Gorochov, Gavrikov, Ljubuškin, Pašnin – Averin, Kontiola, Apalkov – Novotný, Sigarjov, Kapustin – Mosaljov, Galimov, Kartajev – Konkov, Čistov, Loktionov – Malcev
    Metallurg Novokuzneck: Podjapolskij (Karejev) – Manuchov, Fairchild, Kuklev, Ljamkin, Ščukin, Glebov, Skutar, Amirov – Plotnikov, Poliščuk, Kousal – Dostojnov, Lebeděv, Jerdakov – Romanov, Musin, Mitrjakov – Zemčenko, Makarenko, Semjonov

    Rozhodca: Ovčinnikov, Cyplakov – Šalagin, Šišlo