Fínsko – Česko 5:3 (kon.)
koniec
Fínsko
5:3 (0:1, 2:2, 3:0)
Česko
cz Nedeľa 27.12.2015, 15:00Reprezentácia do 17 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    O výsledku je zřejmě rozhodnuto. Finský kapitán AARNE TALVITIE z mezikruží zvyšuje náskok Finů na dvougólový a zároveň tak přidává svou druhou branku v utkání. Asistence: Santeri Virtanen.
     
    54:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové poprvé v zápase vedou. TEEMU ENGBERG mířil z hranice levého kruhu přesně ke vzdálenější tyči Vomáčkovy branky. Asistence: Santeri Aalto.
     
    50:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už to ale LAURI PAJUNIEMIMU vyšlo. Finský útočník to zkusil z podobné pozice jako před chvílí, a to z vrcholu levého kruhu, odkud mířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Oliver Kinnunen, Aatu Luusauniemi.
     
    34:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi znovu prokázali důraz na brankovišti, když se po Kondelíkově pokusu dostal puk až k FILIPU ZADINOVI, který kotouč z hranice brankoviště dostrkal za Autia. Český kapitán se tak prosadil podruhé v utkání. Asistence: Jan Kern, Jáchym Kondelík.
     
    29:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a je znovu srovnáno. LAURI PAJUNIEMI to zkusil z hranice pravého kruhu ke vzdálenější tyči a mířil přesně. Asistence: Eero Teräväinen.
     
    26:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si ale berou poměrně brzy své vedení zpět. Hladonik to zkusil z levého kruhu, puk se ale odrazil jen na druhou stranu a z hranice brankoviště procpal puk kolem bližší tyče JAROSLAV DVOŘÁK. Asistence: Jan Svoboda, Jan Hladonik.
     
    25:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. A také to byl kapitán, který za Finsko srovnal krok. Z hranice levého kruhu mířil AARNE TALVITIE přesně do pravého horního růžku. Asistence: Aatu Luusuaniemi.
     
    05:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    A druhou přesilovku český výběr využívá. Ke střele se dostal kapitán českého výběru FILIP ZADINA, který z vrcholu pravého kruhu mířil přesně k levé tyči. Asistence: Jakub Galvas, Matyáš Svoboda.

    Zuzana Spurná

    Góly a asistencie: 26. Talvitie (Luusuaniemi), 30. Pajuniemi (Teräväinen), 51. Pajuniemi (Kinnunen, Luusuaniemi), 55. Engberg (Aalto), 59. Talvitie (Virtanen) – 6. Zadina (Galvas, Svoboda), 27. Dvořák (J. Svoboda, Hladonik), 35. Kern (Kondelík, Zadina)


    Fínsko: Autio (Nikkinen) – Korhonen, Isiguzo, Kaskinen, Räsänen, Teräväinén, Anttalainen, Vesterinen – Nyman, Ikonen, Heponiemi – Luusuaniemi, Talvitie (C), Kinnunen – Klementti, Hartikainen, Pajuniemi – Virtanen, Aalto, Engberg – Niskanen.
    Česko: Vomáčka (Pavlát) – Bednář, Galvas, Gaspar, Bukač, Král, Šalda, Trejbal, Rutar – M. Svoboda, Kondelík, Zadina (C) – J. Svoboda, Hladonik, Dvořák – Kern, Štohanzl, Pour – Novák, Chytil, Toman.

    Rozhodca: Brännare – Pesonen, Riiho