Boston – Buffalo 3:6 (kon.) | Tampa Bay – Columbus 5:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
Carolina – NJ Devils 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:2 (5:4 po s.n.) | Minnesota – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Arizona – LA Kings 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (po pr.)
Ottawa – Boston 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Vancouver Canucks
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Edmonton Oilers
cz Nedeľa 27.12.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:30
    Ve třetí třetině se začalo více vylučovat a je tu další možnost přesilové hry, opět pro Edmonton. Dvě minuty za hákování totiž inkasuje domácí muž Jared McCann (VAN).
     
    48:05
    Šance pro Edmonton Oilers, jak se dostat do vedení. Hosté si totiž zahrají přesilovou hru, Henrik Sedin (VAN) dostává trest za hákování a bude muset pykat dvě minuty v boxu trestoměřičů.
     
    39:32
    Ale před koncem druhé části ještě jedno vyloučení. Vyloučen bude znovu hráč hostů, konkrétně Darnell Nurse (EDM), který dle soudu rozhodčího držel Lindena Veye. Početní výhoda pro domácí.
     
    36:57
    Je tu ale ještě ve druhé třetině také první přesilová hra pro Vancouver. Leon Draisaitl (EDM) je vyloučen hlavním rozhodčím zápasu za podražení a jeho celek se bude muset bránit.
     
    31:44
    Ale z následné protiakce naopak dobrá šance pro Oilers a Nugent-Hopkins se dostával do samostatného úniku na branku. Byl ale faulován, což znamená, že uvidíme první vyloučení zápasu. Dvě minuty za sekání inkasuje hokejista Canucks Yannick Weber (VAN). Přesilovka pro hosty.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 24. Hansen (H. Sedin, D. Sedin), 65. Hansen (Bartkowski, Markström) – 13. Letestu (Korpikoski, Hendricks)


    Vancouver Canucks: Markström (Cannata) – Edler, Pedan, Bartkowski, Biega, Hutton, Weber – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Vey, McCann, Kenins – Baertschi, Horvat, Vrbata – Prust, Cracknell, Dorsett
    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Nurse, Schultz, Sekera, Fayne, Nikitin, Gryba – Hall, Draisaitl, Purcell – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Gazdic, Lander, Pakarinen

    Rozhodca: Skilliter, O'Rourke – Cameron, Murchison

    Diváci: 18 570