Omsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (po pr.) | Togliatti – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Jaroslavľ – Novosibirsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 2:3 (kon.) | Soči – Novokuzneck 2:3 (po pr.)
koniec
Ak Bars Kazaň
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
cz Nedeľa 27.12.2015, 15:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:27 Michajl FIŠENKO - 2:3
     
    53:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    MICHAJL FIŠENKO se prosazuje a vrací Vladivostoku zpět ztracení vedení!! Alexander Gorškov na pravém křídle nabral rychlost a z úhlu poté našel před bránou nádhernou žabičkou ze druhé vlny najíždějícího Michajla Fišenka, který do jeho přihrávky vložil hůl a usměrnil ho do levého horního rohu. Emil Garipov se snažil bleskurychle přesunout, u své pravé tyče byl ale pozdě. Asistence: Alexander Gorškov, Dmitrij Lugin.
    51:22 Albert JARULLIN - 2:2
     
    51:22
    Kazaň vstřelila branku!
    ALBERT JARULLIN využívá přesilovou hru a vyrovnává na 2:2!! Albert Jarullin napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která nad levým betonem Igora Bobkova zamířila přesně k pravé tyči. Justin Azevedo si připsal asistenci a dosáhl tak na svůj jubilejní 150. bod v kariéře KHL. Asistence: Justin Azevedo.
    27:43 Alexander KUZNĚCOV - 1:2
     
    27:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    ALEXANDER KUZNĚCOV otáčí vývoj zápasu a téměř v polovině druhé třetiny strhává vedení na stranu Admiralu Vladivostok!! Gólové radosti Vladivostoku předcházela chyba brankáře Emila Garipova, který nedokázal udržet nahození Oskarse Bartulise z pravého křídla. K volnému puku se poté před bránou dostal Alexander Kuzněcov a střelou po ledě do prázdné brány otočil vývoj utkání na stranu Admiralu. Asistence: Oskars Bartulis, Konstantin Makarov.
    08:28 Jegor DUGIN - 1:1
     
    08:28
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    JEGOR DUGIN se prosazuje ve hře 4 na 4 a vyrovnává na 1:1!! David Booth vypálil od modré čáry a po zákroku Emila Garipova se dostal k dorážce Oskars Bartulis, ani on ale bekhendovou střelou překonat brankáře Kazaně nedokázal, vzápětí se ale dostal k další dorážce Jegor Dugin, který puk z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Oskars Bartulis, David Booth.
    04:14 Stepan ZACHARČUK - 1:0
     
    04:14
    Kazaň vstřelila branku!
    STEPAN ZACHARČUK střílí gól a posílá Ak Bars Kazaň do vedení!! Arťom Lukojanov předložil puk na modré čáře po pěkném oblouku Stepanovi Zacharčukovi, který na pravém křídle od modré čáry napřáhl ke krásné střele a puk nad betonem Igora Bobkova umístil přesně k pravé tyči. Asistence: Arťom Lukojanov, Vladimir Tkačev.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 5. Zacharčuk (Lukojanov, Tkačev), 52. Jarullin (Azevedo) – 9. Dugin (Bartulis, Booth), 28. Kuzněcov (Bartulis, Makarov), 54. Fišenko (Gorškov, Lugin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Galimov) – Kornejev, Zacharčuk, Wilson, Jarullin, Rajlov, Sidorov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Čibisov, Tkačev, Lukojanov – Mirnov, Sjogren, Moller – Svitov, Obuchov, Ivanov – Azevedo.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Blum, Bartulis, Kinrade, Zemčjonok, Mnašan, Lisov – Booth, Alexandrov, Dugin – Fišenko, Lugin, Gorškov – Makarov, Sajustov, Kuzněcov – Mamin, Alševskij, Voronin – Jakovlev.

    Rozhodca: Anatolij Zacharov, Jurij Oskirko – Alexander Zacharenkov, Ivan Nazarov

    Diváci: 6137