Bohemians – Sparta 2:7 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
2:7 (2:1, 0:3, 0:3)
ACEMA Sparta Praha
cz Piatok 18.12.2015, 10:00 • Aréna Sparta • Livesport Superliga (CZ) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherně vykombinovaná přesilová hra v podání pražské Sparty končí sedmým gólem. Časar poslal přes celou šířku hřiště nádherný kros, který uklidil do prázdné brány JAKUB VRÁNA. Asistence: Luka Časar.
     
    56:37
    Kuncman Lukáš obdržel od sudích pětiminutový trest za hrubost. Sparta tak bude hrát až do konce zápasu přesilovou hru.
     
    53:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    O vítězi dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto. LUKA ČASAR si všiml, že to domácí ještě zkoušejí bez brankáře a střelou do odkryté brány přidává další gól Sparty. Asistence: Jakub Vrána.
     
    43:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta odskakuje do tříbrankového vedení. LUKA ČASAR umístil svou střelu přesně nad nohu Ponomareva. Asistence: Martin Rebro.
     
    39:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tenhle výhoz by si mohl dát gólman Beneš za rámeček, neboť míček přeskočil oba bránící hráče Bohemians a našel úplně volného MICHAELA RODINU, který bez větších potíží překonává Ponomareva. Asistence: Martin Beneš.
     
    37:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta během necelé minuty obrací zápas na svoji stranu. Kombinace mezi Rebrem a JAKUBEM VRÁNOU vedla k třetí brance hostů. Asistence: Martin Rebro.
     
    36:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté opětovně vyrovnávají skóre zápasu! Svatoš našel svou přihrávkou nabíhajícího JANA KREJČU, který neměl problém střelou z první vyrovnat. Asistence: Ondřej Svatoš.
     
    32:14
    Radek Mandík měl na své florbalce třetí branku domácího týmu. Tůma přihrál míček do předbrankového prostoru, kde stál zcela osamocený Mandík. Jeho rána ze vzduchu ale míří pouze vedle hostující brány. V hledišti to pouze zahučelo.
     
    31:02
    Ondřej Svatoš se tlačil do velice zajímavé příležitosti. Hostující útočník si prohodil balónek mezi dvěma bránícími hráči, ale k bekhendovému zakončení se už nedostal.
     
    27:35
    Nyní už se hosté dostali k míčku, a rozhodčí tak mohou vyloučit Daniela Kalaše na dvě minuty za blokování hokejky.
     
    21:16
    David Šimek obdržel od rozhodčího dvouminutový trest za hrubost. Budeme tak sledovat první přesilovou hru v utkání.
     
    18:07
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav utkání moc dlouho nevydržel, neboť jeden z bratrů Šimkových našel před bránou volného LUKÁŠE KUNCMANA, který pohotově uklidil míček za záda Beneše. Asistence: Šimek Martin.
     
    15:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ponomarev neudržel Krejčovu střelu, čehož si výborně všiml hostující MICHAEL RODINA a pohotově tak míček doklepl do brány. Asistence: Jan Krejča.
     
    11:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Poláček našel před bránou volného ADAMA RŮŽKA, který pohotovou ranou pod horní tyčku otevřel skóre dnešního utkání. Asistence: Martin Poláček.
     
    02:03
    Ponomarev viděl rozběhnutého Mandíka a dlouhým výhozem ho nachází. Radek Mandík zkoušel překonat hostujícího brankáře bekhendovou kličkou, ale neúspěšně.

    Štěpán Hladký

    Góly a asistencie: 12. Růžek (Poláček), 19. Kuncman (Šimek M.) – 16. Rodina (Krejča), 37. Krejča (Svatoš), 38. Vrána (Rebro), 39. Rodina (Beneš), 44. Časar (Rebro), 54. Časar (Vrána), 60. Vrána (Časar)


    FbŠ Bohemians: Ponomarev (Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Šimek Martin, Bagin, Forman, Křivanec, Zapletal, Šimek David, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Mandík, Kindl, Růžek, Šárka, Krbec
    ACEMA Sparta Praha: Beneš (Kotouček) – Ježek, Kadoch, Ujhelyi, Švejkovský, Zouzal, Čermák, Hartman, Vrána, Smetana, Marvánek, Rebro, Rodina, Jaroš, Svatoš, Krejča, Časar, Kalaš, Pruner

    Rozhodca: Filip Drápal a Jakub Pospíšil

    Diváci: 1085