Washington – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 3:0 (kon.)
koniec
Washington Capitals
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Ottawa Senators
cz Štvrtok 17.12.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:20
    Tak Tom Wilson (WSH), který loktem či ramenem sundal Lazara si už dnes nezahraje. Na druhou stranu Chris Neila (OTT) dostává dvouminutový trest za hrubost. Senátoři budou mít tříminutovou přesilovou hru.
     
    50:44
    Alexander Ovečkin se parádně uvolnil na levé straně, nabruslil si před Hammonda, ale ten jeho zakončení zastavil nataženým levým betonem!
     
    39:11
    Hodně nudnou pasáž hry přerušuje až vyloučení domácího hráče. Za podražení si jde na lavici hanby posedět Tom Wilson (WSH).
     
    32:20
    Kyle Turris (OTT) je sice hodně nespokojen, ale i přesto jde na trestnou lavici. Nutno říci, že vyloučení za nedovolené bránění je přinejmenším hodně sporné.
     
    31:54
    Až nyní dochází k vyloučení Matta Niskanena (WSH) a Ottawa si zahraje svou první přesilovou hru v dnešním utkání. Přestupkem Niskanena bylo hákování.
     
    02:34
    Ovečkinovu dělovku zastavil Hammond a to je signál pro vyloučení Chrise Neila (OTT), jenž před chvílí zahákoval Williamse.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 15. Latta (Orlov, Chorney), 26. Carlson (Williams, Latta) – 56. Ryan (Turris, Karlsson)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Schmidt, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Johansson – Wilson, Beagle, Chimera – Burakovsky, Latta, Laich
    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Wideman, Borowiecki, Cowen – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Smith – Chiasson, Pageau, Dziurzynski – Neil, Lazar

    Rozhodca: Jon Mclsaac, Wes McCauley – Derek Amell, Bryan Pancich

    Diváci: 18.506