Washington – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 3:0 (kon.)
koniec
Washington Capitals
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Ottawa Senators
cz Štvrtok 17.12.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledoval 18 506 diváků se s vámi loučím a u dalších online přenosů nashledanou! (03:46:26)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Braden Holtby (WSH) 26 zák., 1 gól, 96.3%
    2. Michael Latta (WSH) 1+1
    3. John Carlson (WSH) 1+0
     
    Utkání mezi týmy z dvou zámořských hlavních měst je tedy u konce a dva body zůstanou ve Washingtonu. Ten sice vstupoval do třetí třetiny s dvougólovým náskokem, ale v 56. minutě se Bobbymu Ryanovi při vyloučení Wilsona podařilo snížit a Ottawa poté byla blízko vyrovnání. Stejně jako po celý zápas, ale Washington podržel skvěle chytající Braden Holtby a hosté už tak vyrovnat nedokázali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Po vyhraném vhazování se sice kotouč dostal k Hoffmanovi, avšak ten dnes nemá štěstí a jeho střela až k Holtbymu neprošla. Je hotovo!
     
    59:53
    Mike Hoffman střelou z první bránu netrefil a Washington vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění. Ještě jednou se hra přestěhuje před Bradena Holtbyho.
     
    59:32
    Ottawa vyhrála buly a drží se v útočném pásmu. Na střelu to ale zatím není.
     
    59:15
    Oshie vyhození přes celé hřiště prázdnou bránu netrefil a hostující trenér si následně vybírá oddechový čas.
     
    59:00
    Ovečkin mohl před chvíli zamířit do prázdné brány, ale nakonec se "Ovie" až k zakončení nedostal. Hosté se rychle vrací před Holtbyho.
     
    58:31
    Stone nezastavil puk u mantinelu a kotouč letí do středního pásma. Ottawa hraje stále v šesti.
     
    58:20
    Domácí v plném počtu.
     
    58:10
    Dvě nepřesné střely sice Holtbyho k zákroku nedonutily, ale Stone už měl dostatek času na to aby trefil bránu. Domácí brankář se stihl přesunout a přesilová hra bude za chvíli u konce.
     
    57:47
    Caps dokázali vyhodit puk do středního pásma, ale Ottawa nyní dokonce odvolává gólmana a zkouší to v šesti!
     
    57:23
    Senátoři už se opět dostali do útočného pásma a po křížné přihrávce pálil Hoffman. Dva střelecké pokusy ale skončila jen na pozorném Holtbym.
     
    56:44
    Washington dokázal dostat puk do středního pásma a vystřídat. Holtbyho a spol. ale ještě čekají horké chvilky.
     
    56:15
    A další velká příležitost Ottawy. Po nahození se kotouč dostal ke Stoneovi, ale ten z úhlu odkrytou část branky netrefil!
    55:46 Bobby RYAN - 2:1
     
    55:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A vyloučení Wilsona může být pro domácí fatální! Turrisova rána od modré čáry sice v bráně ještě neskončila, ale na dorážku BOBBYHO RYANA už Holtby nestačil. Rozdíl je už tak jen pouhý jeden gól a přesilovka nekončí! Asistence: Kyle Turris, Erik Karlsson
     
    55:20
    Tak Tom Wilson (WSH), který loktem či ramenem sundal Lazara si už dnes nezahraje. Na druhou stranu Chris Neila (OTT) dostává dvouminutový trest za hrubost. Senátoři budou mít tříminutovou přesilovou hru.
     
    55:20
    Curtis Lazar byl hodně tvrdě atakován a zůstává na ledě. Pomstít svého spoluhráče se okamžitě vydal hostující bijec Chris Neil, který u mantinelu povalil Wilsona. Bude se vylučovat.
     
    54:52
    Domácí skvěle brání střední pásmo. Senátoři ve třetí třetině vystřelili jen třikrát!
     
    54:18
    Aktivní Kuzněcov se pokusil v brankovišti najít spoluhráče, avšak puk nakonec míří jen k mantinelu. Ottawě se čas ke snížení a případnému vyrovnání povážlivě krátí.
     
    52:50
    Několik tvrdších soubojů Turrise se soupeřem vyhodnotili rozhodčí jako čisté, ale Sens i tak ztrácí puk.
     
    52:09
    Mezi kruhy měl chvilku času Kyle Turris, který obdržel přesnou přihrávku a rychlou střelou donutil Holtbyho k fantastickému zákroku.
     
    52:01
    Domácí bez potíží vyhodili kotouč do středního pásma a Senátoři tak musí vyklidit prostor před Holtbym. Přes takhle soustředěnou obranu domácích to určitě nepůjde.
     
    50:44
    Alexander Ovečkin se parádně uvolnil na levé straně, nabruslil si před Hammonda, ale ten jeho zakončení zastavil nataženým levým betonem!
     
    50:25
    Holtby byl donucen k přikrytí kotouče a poté byla zahlášena komerční přestávka.
     
    49:39
    Zack Smith udělal fatální chybu ve vlastním pásmu a hned z toho byla šance Washingtonu. Po střele Chimery dorážel Wilson, ale jeho šanci na hranici brankoviště zlikvidoval skvělý Hammond!
     
    49:11
    Chorney nyní dvakrát nezahrál zrovna nejlépe a Sens se toho okamžitě chytili. Ze všeho ale vyplynulo jen nahození Cowena, které bylos raženo do ochranné sítě.
     
    47:58
    Ottawa se opravdu snaží a dostává se do útočného pásma, ale skulina v defenzívě Washingtonu prakticky nejde najít. Caps mají neskutečnou formu a Ottawa to bude mít ohromně složité.
     
    47:27
    Sens jsou znovu nastěhováni před Holtbym. Nahození Erika Karlssona však bránu Washingtonu minulo o více než metr.
     
    46:35
    Poměrně dlouho teď po ledě bez helmy krouží Lazar. I díky neohroženosti hostujícího mladíka se Senátoři drží v útočném pásmu.
     
    46:06
    Tentokrát už se Jevgenij Kuzněcov zjevil sám ve výborné střelecké pozici a ránou na lapačku protáhl soupeřova brankáře! Následuje komerční přestávka.
     
    45:36
    Skvěle to udělal na druhé straně Kuzněcov. Po obkroužení brány přihrával ruský útočník před Hammonda, ale tam na jeho myšlenku nikdo z domácích nezareagoval.
     
    44:52
    Hostující kapitán Karlsson se vydal na útočný výlet, avšak přihrávka od Zibanejada byla nepřesná a kotouč po chvíli zamířil k mantinelu.
     
    44:33
    Cody Ceci neměl náladu vymýšlet nějaké složité kombinace a po nahození a následném zákroku Holtbyho hostující obránce vybojoval vhazování v útočném pásmu.
     
    43:47
    Kombinace hostujícího celku se opravdu vůbec nedaří a domácí nyní dvakrát dokázali prověřit Hammondovy schopnosti. V obou případech byl hostující brankář připraven.
     
    42:37
    Senátoři by určitě velmi rádi rychle snížili, ale zatím je obrana domácího celku dokonalá. Kotouč je ve středním pásmu.
     
    41:57
    Rychlý přechod do útoku v podání Oshieho byl sice hodně kostrbatý, ale puk se nakonec dostal před bránu, kde stál Ovečkin. Jeho pohotové zakončení bránu minulo!
     
    41:11
    Domácí v plném počtu.
     
    40:55
    Přihrávka Bobbyho Ryana se několikrát nepříjemně odrazila a Holtby nakonec krotil kotouč na své bráně. Vhazovat se bude po pravici domácího brankáře, ale domácí budou záhy v plném počtu.
     
    40:21
    Hosté začínají třetí třetinu přesilovou hrou a usazují se v útočném pásmu. Ke střele se ale nikdo z ottawských zatím nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:01.
     
    Druhá třetině dnešního střetnutí je minulostí a i tentokrát musí být spokojenější domácí hráči. Ottawa sice vstoupila do druhé třetiny ve velkém stylu a vypracovala si několik obrovských šancí, ale Washington podržel skvělý Braden Holtby a poté to byli právě domácí, kdo se radoval z gólu. Ve 26. minutě se prosadil obránce John Carlson a Sens tak ve třetí třetině musí stahovat dvoubrankové manko. To se však proti výborně hrajícímu Washingtonu zdá nemožné. Uvidíme, co hosté v kabině vymyslí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Ani kombinace mezi Ryanem a Turrisem nebyla povedená a v této třetině už se ničeho většího nedočkáme.
     
    39:38
    Přesilová hra se Ottawě zatím vůbec nedaří a kotouč už podruhé letí až k Hammondovi.
     
    39:11
    Hodně nudnou pasáž hry přerušuje až vyloučení domácího hráče. Za podražení si jde na lavici hanby posedět Tom Wilson (WSH).
     
    37:42
    Velkou parádu ale předvedl Kuzněcov, jenž si nádherně obhodil Widemana. Před bránou už se už ale ruský útočník ke kotouči těsně nedostal.
     
    37:23
    Hodně riskantní obranný zákrok teď předvedl Bobby Ryan, ale hostující útočník může být spokojen, neboť dokázal zastavit Ovečkina již ve středním pásmu.
     
    36:45
    Burakovsky se už už chystal vystřelit, ale nakonec ho zastavil ofsajd Washingtonu. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    36:01
    Po delší době si zákrok připisuje Andrew Hammond. Ten sice v druhé třetině není tak zaměstnán, ale i přesto v této části kapituloval právě on a ne Braden Holtby.
     
    35:37
    Cowen sice ještě udržel útočné pásmo, ale domácí Laich si v rohu kluziště poradil s přesilou a dostal puk do středního pásma. Výborná práce domácího hráče.
     
    34:46
    Ottawa se po vystřídání pokusila obsadit útočné pásmo, avšak její snaha byla zastavena čárovým rozhodčím, který viděl jasný ofsajd Senátorů. Čas na komerční přestávku.
     
    34:20
    Hosté v plném počtu.
     
    33:54
    Domácí v plném počtu.
     
    33:34
    Alexander Ovečkin se sice nechal vytlačit ze středního pásma, ale poté se vrátil až před Hammonda a dokázal vystřelit. Ránu ruského útočníka zastavil jeden z beků Sens.
     
    32:36
    Domácí mířili do přečíslení tří na jednoho a zakončení Johna Carlsona se zastavilo o brankovou konstrukci Hammondovy svatyně!
     
    32:20
    Kyle Turris (OTT) je sice hodně nespokojen, ale i přesto jde na trestnou lavici. Nutno říci, že vyloučení za nedovolené bránění je přinejmenším hodně sporné.
     
    31:54
    Až nyní dochází k vyloučení Matta Niskanena (WSH) a Ottawa si zahraje svou první přesilovou hru v dnešním utkání. Přestupkem Niskanena bylo hákování.
     
    31:42
    Ottawa hraje v ponechané výhodě a semkla Washington před Holtbym. Wierciochova rána z mezikruží mezi tři tyče nemířila, ale Caps se ne a ne dotknout kotouče.
     
    30:58
    Na Holtbyho letěla už desátá střela v druhé třetině. Ani Ryan ani před chvílí Hoffman však hvězdného domácího brankáře nepřekonali.
     
    30:37
    V dobré pozici se tentokrát zjevil Erik Karlsson, ale John Carlson jeho ránu srazil nataženou hokejkou do ochranné sítě.
     
    30:00
    A znovu bylo před Holtbym hodně rušno! Lazar bekhendem našel Dziurzynskiho, před kterým zívala odkryté brána a jen špatné rychlá reakce Bradena Holtbyho zabránila ve snížení na 2:1.
     
    28:32
    Holtby je dnes nepřekonatelný! Další rychlý útok Ottawy dospěl až ke zpětné přihrávce, kterou si našel Wideman, ale i ránu hostujícího obránce si domácí gólman pohlídal a pravou rukou puk vyrazil.
     
    27:59
    TJ Oshie to vymyslel hodně pěkně, posílal přihrávku na volného Bäckströma, ale ten ještě kotouč přenechával spoluhráči na modrou čáru a akce byla rázem zhacena, neboť za Bäckströmem už nikdo nestál.
     
    27:09
    Ottawa se snaží záhy odpovědět, ale po inkasované brance se zatím nedokázala usadit v útočném pásmu. Defenzíva Caps je hodně soustředěná!
    25:43 John CARLSON - 2:0
     
    25:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Jenže to už teď neplatí! Při signalizovaném vyloučení Ottawy dokázal Williams naservírovat kotouč rozjetému JOHNU CARLSONOVI, který na nic nečekal a bleskovou ranou poslal puk do odkryté části Hammondovy brány. Asistence: Justin Williams, Michael Latta
     
    25:25
    Máme za sebou už více než pět minut druhé třetiny a k vidění bylo už několik gólových šancí. Zatím je však stav utkání stále jen 1:0.
     
    24:40
    Ceciho otřesná rozehrávka vedla k šanci Washingtonu! Rychlá přihrávka našla volného Williamse, ale jeho bekhend Hammondovu bránu o kousíček minul.
     
    23:58
    Domácí jsou značně rozhozeni a nyní nedokázali ani rozehrát z vlastního pásma. Dobrý forčeking Ottawy je však přerušen signalizovaným ofsajdem.
     
    23:11
    Další megašance Ottawy! Bleskový protiútok Sens byl zakončen Zackem Smithem, který se zjevil sám před Holtbym, avšak ten si i na jeho zakončení počíhal. Domácí brankář teď znovu podržel svůj celek.
     
    22:30
    Senátoři vstoupili do této části o dost lépe než do první třetiny a opět dokázali výrazněji ohrozit Holtbyho. Přečíslení tří na dva domácí brankář s menšími potíži zlikvidoval a poté ustál i několik pokusů o dorážku.
     
    21:58
    Nahození Calrsona sice letělo vysoko nad bránu, ale Washington i tak zůstává v útočném pásmu.
     
    21:23
    Výborné přihrávka zpoza Hammondovy brány našla Matta Niskanena, avšak domácí obránce osamocen z mezikruží brankáře Ottawy překonat nedokázal!
     
    20:52
    Po dvou důraznějších zákrocích hostujících beků skončili dva domácí hráči na ledě. V ani jednom případě se však nevylučovalo.
     
    20:19
    Ottawa se hned na začátku druhé třetiny dostala do velké šance. Karlsson měl před sebou hodně prostoru a tvrdou ranou prověřil Holtbyho. Následně se k dorážce do odkryté brány tlačil Stone, avšak ten už puk přes hradbu těl před sebou nedostal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:08.
     
    První část dnešního střetnutí je tedy u konce a do kabin jdou rozhodně spokojenější domácí hráči. Ti vstoupili do zápasu s velkou vervou a v 15. minutě se také dočkali úvodní branky, když se prosadil Michael Latta. Caps v první třetině přestříleli Senátory v poměru 14 ku 8 a hostující celek tak bude muset hodně přidat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Senátoři drží puk ve vlastním pásmu a v této třetině už žádnou šanci zřejmě neuvidíme.
     
    19:20
    Před Hammondem byl hodně velký provoz, avšak rána Alexandera Ovečkina neprošla přes Karlssona a domácí si tak zatím nemohou dělat zálusk na druhou branku.
     
    18:51
    Ceci svedl hodně vyrovnaný bruslařský souboj s Ovečkinem a nakonec díky němu byl odpískán icing Washingtonu. V hledišti to sice trochu zahučelo, ale sám Ovečkin je s rozhodnutím sudích smířen.
     
    18:14
    S blížícím se koncem prví třetiny se Ottawa osměluje. Holtby musel znovu zasahovat, ale i s Neilovým pokusem si bez větších potíží poradil.
     
    17:47
    Vhazování ve středním pásmu sice vyhráli hosté, ale domácí hráči se znovu záhy dostávají ke kotouči a mohou zaútočit.
     
    17:34
    Do dosud největší šance Ottawy se dostal Dziurzynski. Ten získal kotouč po zaváhání domácího beka, avšak následnou střelu z mezikruží zlikvidoval Holtby levým ramenem!
     
    16:58
    Senátoři mají stále velké problémy s aktivním napadáním Washingtonu. Znovu je tak kotouč před Hammondem, který je od začátku zápasu v permanenci.
     
    16:38
    Erik Karlsson měl před Hammondovou bránou velké problémy s Ovečkinem a právě domácí střelec se dostal ke kotouči. Naštěstí pro ottawského brankáře šel puk mimo bránu.
     
    15:56
    Braden Holtby si osahal kotouč po nahození, které k němu doskákalo ze středního pásma. Na víc se však Ottawa momentálně zřejmě nezmůže.
     
    14:43
    Díky skvělému forčekingu Caps se Ottawě nepodařilo rozehrát a Cowen musí dokonce bojovat o puk za vlastní bránou. Washington dokazuje, že je ve velké pohodě.
    14:06 Michael LATTA - 1:0
     
    14:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zcela po zásluze do vedení. Kotouč se od mantinelu hodně nevyzpytatelně odrazil mimo dosah Methota a v samostatném úniku se rázem zjevil MICHAEL LATTA. Domácí útočník si s Hammondem poradil ve velkém stylu a zakončením pod břevno nedal brankáři soupeře šanci. Asistence: Dmitrij Orlov, Taylor Chorney
     
    13:48
    Už poněkolikáté to dnes zkoušel Ovečkin. Rána ruského střelce byla sražena do rohu kluziště a Hammond tak byl bez práce.
     
    13:29
    Nepřesná rozehrávka domácích byla tečována a Hammond raději před dojíždějícím Ovekinem přerušuje hru. Washington tak zcela zadarmo získal útočné pásmo.
     
    13:04
    Slabé nahození od modré čáry se došouralo k Hammondovi a ten kotouč v pohodě schoval pod lapačkou. Vhazovat se tak bude po levici hostujícího gólmana.
     
    12:41
    Karlsson poslal puk jen tak nazdařbůh do středního pásma. Další ofenzivní akci tak mohou vymýšlet domácí borci.
     
    12:15
    Senátoři se ještě dokázali udržet v útočném pásmu a Turris už tentokrát našel spoluhráče. Bleskové zakončení Smithe ale mezi tři tyče vůbec nemířilo.
     
    11:46
    Kyle Turris dokázal využít zaváhání jednoho z domácích beků, avšak následná přihrávka už nikoho z ottawských hráčů nenašla.
     
    11:23
    Naopak teprve čtvrtý zákrok si nyní připsal Braden Holtby. Zákrok proti Dziurzynskiho ráně přináší komerční přestávku.
     
    11:17
    Již dvanáctý úspěšný zákrok si připisuje Andrew Hammond. Hostující gólman se sice do sestavy vrátil po otřesu mozku, ale zatím zůstává stoprocentní. Nutno říci, že domácí hráči ho nijak nešetří.
     
    10:47
    Capitals jsou v obrovském tlaku! Hosté se znovu nedokázali vymanit z vlastního pásma, Hammond si připsal několik zákroků, ale teď při něm stáli snad všichni svatí, když Williamsova teč minula bránu jen o centimetry!
     
    09:29
    Hned po vhazování se kotouč dostal na hůl Alexandera Ovečkina. Domácí kanonýr na nic nečekal, ale i on napálil puk jen do soupeřova brankáře.
     
    09:18
    A další zákrok Hammonda! Z pravé strany se na hostujícího brankáře řítil Laich, nicméně ani on poměrně povedenou střelou skóre neotevřel!
     
    08:52
    Washingtonu se znovu podařilo obsadit útočné pásmo a znovu z toho byla velmi slibná střelecká pozice. Pětice hostujících hráčů byla semknuta hodně blízko brankáře a Sens mohou být rádi, že Schmidt trefil jen Hammonda.
     
    07:55
    Nyní se navíc Senátoři museli bránit a nakonec puk jen vyhodili až do pásma Washingtonu. Favorizovaní Caps mají zatím převahu.
     
    07:12
    Erik Karlsson se dvakrát pokusil dostat kotouč před bránu, avšak ani jeden z pokusů hostujícího kapitána k Holtbymu neprošel.
     
    06:22
    Domácí se výborně dostali přes útočnou modrou čáru a hodně prostoru měl před sebou Carlson. Ten sebral zcela volný kotouč, ale poté minul Hammondovu svatyni.
     
    06:05
    Andrew Hammond podržel kotouč u své levé tyčky a hra je přerušena. Následuje první komerční přestávka zápasu.
     
    05:52
    Holtby si po delší době připsal zákrok a díky následnému vyhranému buly se Caps rychle přesunuli do útočného pásma. Nahození z pravé strany ale nebylo přesné.
     
    05:08
    Ottawa se snaží dostat do šance především nahozeními ze strany. Dva takové rychlé pokusy však nyní skončily pouze u vzdálenějšího mantinelu.
     
    04:34
    Hosté v plném počtu.
     
    04:03
    Po rychlé úpravě Hammondovy výstroje se Washington dostal do velké šance. Parádní přihrávka přes šíři útočného pásma skončila na holi Niskanena, avšak ten si puk příliš dlouho zpracovával a Hammond se stihl přesunout!
     
    03:37
    Ovečkinův ani Carlsonův pokus k překonání Hammonda nevedl. Ottawský brankář měl problémy především s druhou ránou a hra je po chvíli přerušena, neboť si gólman Sens musí upravit helmu.
     
    03:10
    Senátoři se zatím brání bez větších potíží a nyní dokonce vyhazují kotouč až k Holtbymu.
     
    02:34
    Ovečkinovu dělovku zastavil Hammond a to je signál pro vyloučení Chrise Neila (OTT), jenž před chvílí zahákoval Williamse.
     
    02:24
    Justin Williams se po kombinaci s Kuzněcovem zjevil ve velké šanci. V rozhodujícím momentu byl ale zahákován a jeho následná střela tak nemířila mezi tři tyče.
     
    01:56
    Puk se po souboji u mantinelu odrazil až do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Andrewa Hammonda, který zatím nemusel zasahovat.
     
    01:41
    Orlovovi se sice nepodařilo prostřelit blokujícího hráče před sebou, ale Washington i přesto zůstává u kotouče a kombinuje v útočném pásmu.
     
    00:49
    Nyní už se ale hra přesunula k Hammondovi, kterého se snažil překvapit Chimera. Nahození domácího veterána však až před bránu nedoputovalo.
     
    00:16
    Ottawa vstoupila do utkání velmi aktivně a na Holtbyho už letěly dvě nepřesné střely. Sens se drží v útočném pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Konečně je vše připraveno k úvodnímu buly a zápas tak každou chvílí začne.
     
    Vítám vás u textového on-line přenosu z atraktivního duelu zámořské NHL mezi Washingtonem a Ottawou. Začátek utkání se oproti plánu o pár minut opozdí.
     
    Úvodní sestavy:

    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Schmidt, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Johansson – Wilson, Beagle, Chimera – Burakovsky, Latta, Laich

    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Wideman, Borowiecki, Cowen – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Smith – Chiasson, Pageau, Dziurzynski – Neil, Lazar

    Rozhodčí: Jon Mclsaac, Wes McCauley – Derek Amell, Bryan Pancich.
     
    Lídrem hostujícího kanadského bodování je Erik Karlsson, druhý pak Mike Hoffman. Na domácí straně se o body stará Jevgenij Kuzněcov. O bod méně má Nicklas Bäckström.
     
    Domácí tým se díky poslední výhře nad Pittsburghem dostal před Montreal na první místo Východní konference. Capitals skórovali dvakrát v první třetině a mají tak bilanci 9-0-0- v zápasech v nichž po 20 minutách vedou.
     
    V brance hostujícího týmu nastoupí Andrew Hammond. Příležitost dostane po poměrně dlouhé době, protože jeho kolega Craig Anderson odchytal předchozích 15 zápasů.
     
    Dovolte mi, abych co nejpříjemnější den popřál všem fanynkám a fanouškům nejlepší hokejové soutěže na světě. V tomto zápase NHL proti sobě nastoupí Washington Capitals a Ottawa Senators.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 15. Latta (Orlov, Chorney), 26. Carlson (Williams, Latta) – 56. Ryan (Turris, Karlsson)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Schmidt, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Johansson – Wilson, Beagle, Chimera – Burakovsky, Latta, Laich
    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Wideman, Borowiecki, Cowen – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Smith – Chiasson, Pageau, Dziurzynski – Neil, Lazar

    Rozhodca: Jon Mclsaac, Wes McCauley – Derek Amell, Bryan Pancich

    Diváci: 18.506