Chabarovsk – Barys 3:2 (kon.) | Vladivostok – Omsk 0:1 (kon.) | Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Jekaterinburg 4:2 (kon.) | Helsinki – Nižnekamsk 6:5 (po pr.) | Riga – Čeljabinsk 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
cz Utorok 08.12.2015, 13:00 • Metallurgs Sport Palace, Novokuzněck • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Denis GORBUNOV - 2:3
     
    59:44
    Jugra právě vstřelila branku!
    DENIS GORBUNOV skóruje pouhých 16 sekund před koncem zápasu a v přesilové hře s největší pravděpodobností rozhoduje o výhře Jugry!! Denis Gorbunov v těsné blízkosti brány vložil hůl do přihrávky svého spoluhráče a usměrnil puk přesně pod břevno. Ještě se kontrolovalo video, ale branka platila, protože puk se odrazil od televizní kamery zpět do hry. Asistence: Grigorij Želdakov, Igor Bortnikov.
    51:35 Alexander KOMARISTIJ - 2:2
     
    51:35
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    CADE FAIRCHILD využívá přesilovou hrou a vyrovnává na 2:2!! Cade Fairchild od modré čáry napřáhl k střele po ledě a mezi betony Vladislava Fokina puk poslal do sítě. Nutno ale dodat, že brankář Jugry absolutně nic neviděl a rozmáchnutím rukou to dal poté jasně najevo. S tímhle nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Roman Manuchov.
    31:41 Ignat ŽEMČENKO - 1:2
     
    31:41
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    IGNAT ŽEMČENKO střílí gól a vrací Novokuzněck zpět do zápasu!! Ignat Žemčenko před bránou po střele jeho spoluhráče od modré čáry zamíchal s pukem a poté ho bekhendem zasunul k pravé tyči. Nádherná branka. Asistence: Danijl Jerdakov.
    18:00 Kirill RASSKAZOV - 0:2
     
    18:00
    Jugra právě vstřelila branku!
    KIRILL RASSKAZOV zvyšuje nádhernou střelou na 2:0!! Kirill Rasskazov sice nechal puk v levém kruhu pro vhazování za sebou, rychle ale zareagoval a z otočky nádhernou bekhendovou střelou vymetl přesně vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: Jevgenij Chvostov, Gregorij Želdakov.
    12:59 Michajl MAMKIN - 0:1
     
    12:59
    Jugra právě vstřelila branku!
    MICHAJL MAMKIN využívá přesilovou hru a posílá Jugru do vedení!! Michajl Mamkin napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která zamířila přesně k levé tyči. Asistence: Konstantin Panov, Igor Bortnikov.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 32. Žemčenko (Jerdakov), 52. Fairchild (Manuchov) – 13. Mamkin (Panov, Bortnikov), 18. Rasskazov (Chvostov, Želdakov), 60. Gorbunov (Želdakov, Bortnikov)


    Metallurg Novokuzneck: Podjapolskij (21. Karejev) – Nekolenko, Ščukin – Glebov, Kamalov – Ljamkin, Amirov – Manuchov, Fairchild – Karavajev, Razumov, Butuzov – Lebedev, Zemčenko, Jerdakov – Orlov, Romanov, Komaristij – Kaprizov, Kazakov, Kousal.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Kalašnikov – Chvostov, Djakov – Selezňov, Pogorišnij – Mamkin, Želdakov – Ankudinov, Ivanov, Nikolajev, Běljajev – Rasskazov, Varfolomejev, Lapenkov – Buljanskij, Taraťuchin, Medvěděv – Panov, Gorbunov, Bortnikov.

    Rozhodca: Vladislav Kiseljov, Alexander Sojn – Tornike Kuchava, Nikita Novikov

    Diváci: 3517