Omsk – Záhreb 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 5:4 (po pr.) | Jaroslavľ – Čerepovec 3:1 (kon.)
Kazaň – Helsinki 4:1 (kon.) | Soči – Riga 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Barys Nur-Sultan
5:4 (2:2, 2:2, 0:0 - 1:0)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 03.12.2015, 14:30 • Sport Complex • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:55 Maxim CHUDJAKOV (AST)
     
    63:55
    Barys Astana dala gól!
    Je dobojované. Výbornú prácu Konstantina Puškarjova v rohu klziska zužitkoval Maxim Chudjakov, ktorý si spoza brány z ľavej strany nakorčuľoval na dostrel Garnetta a podobne ako v štrnástej minúte stretnutia to trafil nechytateľne pod hornú žŕdku.
    38:52 Tomáš STAROSTA (AST)
     
    38:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nedáš dostaneš. Barys Astana síce mala po strelenom góle ďalšie sľubné šance na skórovanie, no gól padol paradoxne na druhej strane. Strelecky sa presadil Tomáš Starosta, ktorého strelu tečoval Ellerby, puk zmenil svoj smer a Ján Laco štvrtýkrát v dnešnom dueli kapituluje. Tento gól ale bude musieť odobriť videorozhodca.
    37:50 Roman STARČENKO (AST)
     
    37:50
    Barys Astana dala gól!
    A Barysu Astana prinavracia vedenie Roman Starčenko. Hráč domáceho celku sa bez prípravy oprel do puku po výbornej prihrávke Maxima Chudjakova spoza brány a kazašský celok tak opäť vedie.
    35:43 Pavol SKALICKÝ (SBA)
     
    35:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    A arénou v Kazachstane sa teraz ozýva piskot. Zaslúžil sa o to Pavol Skalický, ktorý sa prezentoval utešenou strelou z prvej z vrcholu medzikružia po tom, čo zužitkoval výbornú prihrávku Dávida Skokana od pravého mantinelu.
    20:43 Kevin DALLMAN (AST)
     
    20:43
    Barys Astana dala gól!
    A Barys dokonale trestá vylúčeného beka slovenského tímu. Strelecky sa presadzuje po razantnej strele od modrej Kevin Dallman.
    18:32 Václav NEDOROST (SBA)
     
    18:32
    Slovan Bratislava dal gól!
    A začína sa odznova! Nedorost z vlastnej tretiny našiel pri mantineli Lukáša Kašpara, ten sa šikovne zbavil Semjonova, nádhernou prihrávkou našiel nabiehajúceho Nedorosta a ten nemal problém usmerniť puk za chrbát presúvajúceho sa Laca. Nádherná akcia Bratislavčanov!
    14:21 Ilja LOBANOV - 2:1
     
    14:21
    Barys Astana dala gól!
    A Barys Astana strieľa ďalší gól! Strelecky sa presadzuje delovkou od modrej bezprostredne po buly Ilja Lobanov, ktorý zužitkoval pohotovosť Solarjova, ktorý mu z vhadzovania posunul puk a zadák kazašského celku ho nechytateľne vyslal na bránu súpera.
    13:25 Maxim CHUDJAKOV - 1:1
     
    13:25
    Barys Astana dala gól!
    Bratislavčania prepadli v strednom pásme, Maxiim Chudjakov si nakorčuľoval do ľavého kruhu a nádhernou strelou zápästím nedal Garnettovi v bráne žiadnu šancu. Je vyrovnané.
    03:41 Žiga JEGLIČ - 0:1
     
    03:41
    Slovan Bratislava dal gól!
    A HC Slovan Bratislava využíva presilovú hru po tom, čo Žiga Jeglič dorazil puk za chrbát Jána Laca po neúspešnej strele Ľubomíra Višňovského.

    Dávid Lech

    Góly a asistencie: 14. Chudjakov (Bochenski), 15. Lobanov (Solarjov), 21. Dallman (Dawes, Bochenski), 38. Starčenko (Chudjakov, Puškarjov), 64. Chudjakov (Puškarjov) – 4. Jeglič (Višňovský, Tičar), 19. Nedorost (Kašpar), 36. Skalický (Skokan), 39. Starosta (Višňovský)


    Barys Nur-Sultan: Laco – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Rispajev, Lobanov – Dawes, Bochenski, Boyd – Chudjakov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Starčenko, Romanov, Rymarev – Solarjov, Panšin, St. Pierre.
    HC Slovan Bratislava: Garnett – Višňovský, Starosta, Valach, Mihálik, Sersen, Barker, Švarný – Jeglič, Tičar, Nagy – Paré, Surový, Bartovič – Nedorost, Viedenský, Kašpar – Skalický, Lušňák, Skokan.

    Rozhodca: Boman, Zacharov – Ivanov, Misjur