Omsk – D. Moskva 3:2 (2:1 po s.n.) | Barys – Viťaz 4:1 (kon.) | Jekaterinburg – Záhreb 0:1 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 1:3 (kon.) | Helsinki – Kazaň 2:1 (kon.)
Riga – Togliatti 2:0 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 29.11.2015, 12:30 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Michel MIKLÍK - 1:3
     
    58:57
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kašpar vyhodil puk von z pásma, na útočnej modrej do jeho dráhy vložil hokejku MICHEL MIKLÍK a puk nasmeroval do opustenej klietky domácich. Asistencia: Lukáš Kašpar.
     
    58:13
    Gelašvili zostal na striedačke, domáci to skúsia s hrou bez brankára.
     
    58:13
    Oddychový čas domácich, ktorí mobilizujú sily na záver tretej tretiny.
     
    49:25
    Garnett podržal belasých, keď za svoj chrbát nepustil ani jeden puk domácich, ktorí veru vyrobili peknú skrumáž pred bránkou Slovana.
    49:04 Dávid SKOKAN - 1:2
     
    49:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia hostí a prečíslenie dva na jeden, Skokan dostal puk do pásma na ľavú stranu, sklepol ho na ľad, posunul vpravo Lušňákovi, Patrik mu puk vrátil späť na ľavú stranu a DÁVID SKOKAN poslal puk pod brvno do stredu bránky. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    41:46
    Paré mal puk na hokejke pred bránkoviskom, Francis zakončil, bol však blízko pred vybiehajúcim gólmanom, ktorý mu puk zaľahol, škoda tejto šance.
     
    40:46
    Sitnikov bleskurýchle odkorčuľoval na striedačku, keď mu Ladislav Nagy v súboji o puk čepeľou korčule trafil pod bradou do krku, Sitnikov na nosidlách v sprievode ruských lekárov putuje do nemocnie.
    39:08 Konstantin PANOV - 1:1
     
    39:08
    Jugra dal gól!
    Slovan poslal do brejku Bartoviča, ktorý bol faulovaný, arbitri hru pustili, domáci vyrobili brejk dva na dva, Panov z pravej strany poslal puk vľavo Lapenkovovi, ten vystrelil, Garnett puk vyrazil pred seba a KONSTANTIN PANOV puk zasunul do prázdnej bránky. Asistencia: Jevgenij Lapenkov.
     
    37:28
    Ivanov dostal osobný trest v trvaní desiatich minút a keďže ešte pri putovaní na trestnú adresoval štipľavé slová smerom k hlavnému, ten sa s ním nepáral a poslal kapitána domácich rovno pod sprchy.
     
    35:45
    Hákovanie Bulianskija a na trestnú odchádza Sersen, Jugra bude hrať presilovku.
     
    31:47
    Kalašnikov dostal dve minúty za hákovanie, sily na ľade sa vyrovnajú.
     
    31:47
    Kašpar sa dostal v oslabení do brejku a chcel zakončiť v nájazde na pravú stranu, bol však hákovaný Kalašnikovom, ktorý pôjde von.
     
    30:49
    Barker dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, Slovan pôjde do štvorky.
     
    29:52
    Nagy švihom vystrelil z ľavého kruhu, Gelašvili mal zakrytý výhľad, puk predsa len cez vyrážačku vyrazil pred seba, k dorážke sa hostia nedostali.
    27:06 Ladislav NAGY - 0:1
     
    27:06
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan držal domácich v pásme, Višňovský spoza kruhov nevystrelil, posunul puk vpravo na kruh a LADISLAV NAGY vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Gelašviliho bránky. Asistencie: Ľubomír Višňovský a Žiga Jeglič.
     
    26:35
    Sersen vystrelil z ľavej strany, Gelašvili puk vyrazil pred seba, Tičar spred bránkoviska nedokázal puk usmerniť do odkrytej časti bránky domácich.
     
    25:56
    Za hákovanie Nagya dostal dve minúty Beliajev, Slovan bude hrať presilovku, nuž?
     
    21:22
    Slovan zakombinoval s pukom v pásme Jugry, z pravej strany vystrelil najproduktívnejší hráč hostí Barker, od kruhu napriahol k vzdialenejšej žrdi a Cam puk poslal do spojnice bránky Gelašviliho.
     
    20:15
    Kalašnikov vymyslel akciu domácich, potiahol puk do pásma, prihral ho vpravo Bortnikovovi, Igor mu puk vrátil a spoza kruhov Kalašnikov vystrelil, Garnett puk pri ideálnom výhľade vyrazil späť do hry.
     
    17:17
    Skokan dostal dve minúty za hákovanie a Slovan bude hrať opäť v oslabení.
     
    13:53
    Sersen dostal dve minúty za držanie, presilovku si zahrá teraz Jugra.
     
    12:12
    Paré zahodil tutovku, dostal z ľavej strany puk medzi kruhy od Surového, Francis vystrelil, Gelašvili puk oblúčikom vyrazil ponad bránku za bránkovú čiaru!
     
    09:36
    Viedenský mohol otvoriť účet dnešného večera, večera v Chanty-Mansijsku, jeho puk v bránkovisku zachytil na špičke betónu Gelašvili a Marekovi sa puk za bránkovú čiaru dostať nepodarilo.
     
    07:19
    Za hákovanie Jegliča pri streľbe dostal dve minúty Sitnikov a presilovku si zahrá Slovan.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 40. Panov (Lapenkov) – 28. Nagy (Višňovský, Jeglič), 50. Skokan (Lušňák), 59. Miklík (Kašpar)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Mamkin, Antonov, Pogorišný, Vasilčenko, Ugolnikov, Chvostov – Sitnikov, Panov (A), Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov (C), Lapenkov – Bulianskij, Taratuchin, Medvedev – Ševčenko, Ankudinov, Beliajev
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Sersen (A), Višňovský, Barker, Švarný, Valach, Mihalik, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Bartovič (A), Surový (C), Paré – Kašpar, Viedenský, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca: Dejev, Safiullov – Golovľov, Šišlo