Boston – NY Rangers 4:3 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:2 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.) | Washington – Tampa Bay 4:2 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Tampa Bay Lightning
cz Piatok 27.11.2015, 23:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Victor HEDMAN - 4:2
     
    52:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Že by drama? Capitals si nebezpečně zahrávají, Latta teď zcela zbytečně přišel o kotouč, který se dostal k Naměstnikovovi. Ruský mladík našel VICTORA HEDMANA, jenž přesnou ranou k tyči prostřelil Holtbyho! Asistence: Vladislav Naměstnikov.
    Brian BOYLE - 4:1
     
    50:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak hosté se přeci jen prosazují! Brown krkolomným způsobem našel Callahana, jenž chvíli vymýšlel, co s pukem. Nakonec jej parádní zadovkou poslal BRIANU BOYLOVI, který svou střelou našel skulinku mezi Holtbyho betony! Asistence: Ryan Callahan, J.T. Brown.
    T.J. OSHIE - 4:0
     
    45:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Washingtonu se dnes v přesilovkách daří, nyní domácí využívají už třetí v tomto mači! Poměrně nenápadnou akci začal Bäckström, jehož přihrávka nakonec doskákala až do míst, kde si sjížděl T.J. OSHIE, který nekompromisní bombou do hotního růžku branky nedal Vasilevskému šanci zasáhnout! Asistence: Nicklas Bäckström, John Carlson.
    Marcus JOHANSSON - 3:0
     
    39:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Závěr druhé třetiny domácím vychází na jedničku! Carlson si posunul kotouč k mantinelu a povedeným pasem do mezikruží našel MARCUSE JOHANSSSONA, jenž šikovně nastavil brusli, od níž se puk odrazil za záda bezmocného Vasilevského! Asistence: John Carlson, Nate Schmidt.
    Jason CHIMERA - 2:0
     
    38:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps vedou už o dvě branky, přesilovku využívají dvě vteřinky před jejím skončením! Jevgenij Kuzněcov parádní střílenou přihrávkou oslovil na hranici brankoviště stojícího JASONA CHIMERU, jenž už měl před odkrytou klecí naprosto jednoduchou práci! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Alexander Ovečkin.
    Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    07:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď už neměl Vasilevskij nárok, Washington využívá přesilovku a ujímá se vedení! Chimera povedeným pasem oslovil volného ALEXANDERA OVEČKINA, který ranou ze své typické pozice nekompromisně propálil brankáře Blesků! Asistence: Jason Chimera, Jevgenij Kuzněcov.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 8. Ovečkin (Chimera, Kuzněcov), 39. Chimera (Kuzněcov, Ovečkin), 40. Johansson (Carlson, Schmidt), 46. Oshie (Bäckström, Carlson) – 51. Boyle (Callahan, Brown), 53. Hedman (Naměstnikov)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin "C", Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Burakovsky – Laich, Latta, Wilson
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Hedman, Stralman, Carle, Garrison, Coburn, Šustr – Naměstnikov, Stamkos "C", Callahan – Killorn, Johnson, Kučerov – Brown, Filppula, Marchessault – Condra, Boyle, Vermin

    Rozhodca: Brian Pochmara, Trevor Hanson – Steve Miller, Mike Cvik

    Diváci: 18 506 (vyprodáno)