Třinec – Sparta Praha 4:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Zlín – Hradec Králové 2:1 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 4:2 (kon.)
koniec
Berani Zlín
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Mountfield HK
cz Piatok 27.11.2015, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:57 Bohumil JANK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Utkání začiná mít menší zápletku. Hradci se podařilo snížit na rozdíl jediné branky a zápas může být v jeho zbytku ještě velmi zajímavý. Autorem první branky Hradce je obránce BOHUMIL JANK, který se napřáhl na modré čáře a kotouč skončil za pomocí teče Kašíkovy lapačky v horním růžku. Hosté se navíc prosazují ve vlastním oslabení. Asistence: Brian Ihnacak.
    33:21 Ondřej VESELÝ - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    33:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají již druhou trefu v utkání a odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Naskakující Kubiš z trestné lavice nejprve sestřelil obránce Frühaufa, který je otřesen a moc dobře to s ním nevypadá. Poté se puk dostal na hokejku ONDŘEJE VESELÉHO, který si v zakončení pohrál s kotoučem a dokázal jej dopravit za Adama Svobodu. Asistence: Pavel Kubiš.
    22:49 Michal POPELKA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští jdou do vedení! MICHAL POPELKA předvedl doslova hokejovou parádu, kterou si možná řekl o častější prostor v sestavě extraligového celku. Útočník, který působi v Přerově na střídavé starty si objel branku Hradce a bekhendem puk zavěsil do protějšího růžku. Asistence: Adam Havlík, Oldrich Kotvan.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 23. Popelka (Havlík, Kotvan), 34. Veselý (Kubiš) – 51. Jank (Ihnacak)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Urbanec, Kotvan, Žižka, Matějíček, Horák, Řezníček – Říčka, Holík, Čachotský – Sýkora, Cibák, Bukarts – Kubiš, Maruna, Ondráček – Veselý, Popelka, Havlík.
    Mountfield HK: A. Svoboda (Kacetl) – Vydarený, Pláněk, Frühauf, Pilař, Jank, Dietz, Čáp – Šimánek, Ihnacak, Honejsek – Dej, Kukumberg, Bednář – Courchaine, Knotek, Červený – Kopta, Köhler, Pavlík.

    Rozhodca: Kubuš, Baluška – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3953