Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | NJ Devils – Columbus 1:2 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:5 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 4:3 (po pr.) | Washington – Winnipeg 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 4:1 (kon.)
Minnesota – Vancouver 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.) | Tampa Bay – LA Kings 2:1 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:5 (kon.)
San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
koniec po predl.
Pittsburgh Penguins
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
St. Louis Blues
cz Štvrtok 26.11.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:03 Jevgenij MALKIN - 4:3p
     
    61:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN rychle rozhoduje prodloužení a tentokrát už Pittsburgh Penguins potřetí o vedení nic připravit nemůže, je konec!! Jevgenij se po skvělé přihrávce Phila Kessela řítil sám na bránu a po fantastickém bekhendovém blafáku puk zasunul za záda bezmocného Jakea Allena. Asistence: Phil Kessel, Ben Lovejoy.
    54:19 Alex PIETRANGELO - 3:3
     
    54:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ALEX PIETRANGELO propálil Marca-Andreho Fleuryho, který vzteky praštil holí o horní tyč své brány!! Marc-Andre Fleury nedokázal mezi tělem a rukou udržet střelu Alexe Pietrangela z pravého křídla a puk mu propadl do sítě. Asistence: Paul Stastny, Alexander Steen.
    46:49 Ben LOVEJOY - 3:2
     
    46:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BEN LOVEJOY střílí svůj druhý gól v letošní sezóně NHL a Pittsburgh podruhé v zápase vede, tentokrát 3:2!! Ben Lovejoy po zpětné přihrávce Davida Perrona napřáhl z prostoru mezi kruhy pro vhazování ke krásné střele, která letěla těsně nad ledem a zamířila přesně k pravé tyči. Asistence: David Perron, Kris Letang.
    41:27 Robby FABBRI - 2:2
     
    41:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ROBBY FABBRI střílí krásný gól a vyrovnává na 2:2!! Robby Fabbri na pravém křídle napřáhl k parádní střele nad rameno Marca-Andreho Fleuryho a jeho střela zamířila přesně do pravého horní rohu. Asistence: Alex Pietrangelo.
    29:57 Sidney CROSBY - 2:1
     
    29:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY střílí gól v přesilové hře a Pittsburgh Penguins otáčí misky vah na svou stranu!! Jevgenij Malkin našel před bránou přihrávkou z pravého křídla Sidneyho Crosbyho, který si sjel mezi kruhy pro vhazování a do přihrávky vložil svou hůl, od které se puk odrazil přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Jevgenij Malkin, Kris Letang.
    16:19 SIDNEY Crosby - 1:1
     
    16:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY srovnává nekompromisní střelou na 1:1!! Pascal Dupuis předvedl na levém křídle fantastický forčeking a poté zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího Sidneyho Crosbyho, který střelou bez přípravy vymetl pravý horní roh Allenovy brány.
    09:15 Paul STASTNY - 0:1
     
    09:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PAUL STASTNY bleskově využívá přesilovou hru a St. Louis Blues se ujímá vedení 1:0!! Kevin Shattenkirk po vyhraném vhazování přihrál na modrou čáru Alexanderovi Steenovi, který u levé tyče našel volného Paula Stastnyho, který střelou bez přípravy z úhlu zamířil do odkryté brány. Asistence: Alexander Steen, Kevin Shattenkirk.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 17. Crosby (Dupuis), 30. Crosby (Malkin, Letang), 47. Lovejoy (Perron, Letang), 62. Malkin (Kessel, Lovejoy) – 10. Stastny (Steen, Shattenkirk), 42. Fabbri (Pietrangelo), 55. Pietrangelo (Stastny, Steen)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Cole, Clendening – Dumoulin, Lovejoy – Scuderi, Letang – Plotnikov, Cullen, Fehr – Kunitz (A), Bonino, Bennett – Perron, Malkin (A), Kessel – Dupuis, Crosby (C), Hornqvist.
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Parayko, Bortuzzo – Gunnarsson, Shattenkirk – Bouwmeester, Pietrangelo (A) – Ott, Brodziak, Reaves – Fabbri, Backes (C), Brouwer – Paajarvi, Lehtera, Jaškin – Steen (A), Stastny, Tarasenko.

    Rozhodca: Francis Charron, Wes McCauley – Derek Amell, Mark Wheler

    Diváci: 18.569