Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | NJ Devils – Columbus 1:2 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:5 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 4:3 (po pr.) | Washington – Winnipeg 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 4:1 (kon.)
Minnesota – Vancouver 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.) | Tampa Bay – LA Kings 2:1 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:5 (kon.)
San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Columbus Blue Jackets
cz Štvrtok 26.11.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Schneider míří na střídačku, Devils jsou v šesti!
     
    51:12
    Další výborný zákrok ruského brankáře! Po skvělé práci Stephena Gionty se do šance probojoval Stefan Matteau, ovšem Bobrovskij ho vychytal. Domácího forvarda hodně mrzí, se se netrefil ideálně.
     
    48:28
    Nick Foligno (CBJ) je vyloučen za držení protihráče.
     
    48:28
    Šlo o to, že byla ponechána výhoda. Campbell už se dotkl puku a sudí údajně přerušili hru, nikdo o tom ale neslyšel a hra pokračovala. Kouč John Hynes je hodně rozhořčený!
     
    New Jersey dokázalo dopravit puk do branky, konkrétně se o to postaral Adam Henrique. Sudí ovšem po následné poradě branku odvolali!
     
    46:45
    Obrovská šance Damona Seversona, který se po pasu od Moorea zjevil sám před Sergejem Bobrovským! Měl posléze hodně času na přípravu zakončení, ale trefil jen ruského brankáře! Obrovská škoda pro domácí.
     
    46:04
    Jordin Tootoo (NJD) a Andrew Bodnarchuk (CBJ) po této strkanici sedí na trestné lavici, hrát se tak bude čtyři na čtyři.
     
    45:57
    Čtvrtá formace New Jersey měla velké šance na vyrovnání! Po pokusu Stephena Gionty dorážel z předbrankového prostoru Bobby Farnham, ale puk zamířil nakonec nad bránu!
     
    39:59
    A další obrovská příležitost New Jersey Devils, Mike Cammalleri předvedl nádhernou kličkovanou a na jejím konci trefil tyčku za brankářem Bobrovským!
     
    39:26
    Kyle Palmieri mohl znovu vyrovnat, jeho poměrně šťastná střela z levého křídla poskakovala okolo Bobrovského, který vůbec nevěděl, kde je puk! Naštěstí pro sebe a své spoluhráče ale neinkasoval.
    38:36 Matt CALVERT - 1:2
     
    38:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je to gól, Blue Jackets se znovu dostávají v tomto utkání do vedení! Po střele Atkinsona z levé strany si volného puku na brankovišti všimnul MATT CALVERT, jenž ho bekhendem dopravil do klece! Columbus tak ze svého tlaku v posledních minutách vytěžil maximum. Asistence: Cam Atkinson a David Savard.
     
    38:18
    Po střele Kevina Connautona už brankář Cory Schneider ležel na zemi a k dorážce se tak propracoval Cam Atkinson, ale puk poslal jen do domácího gólmana! Neskutečný zákrok.
     
    29:59
    Nyní už ovšem ano, čtvrtá formace Devils odvedla výtečnou práci! Dalton Prout (CBJ) inkasuje další vyloučení, po čtyřminutovém trestu za hru vysokou holí nyní dostává za stejný prohřešek dvě minuty.
     
    26:30
    Mike Cammalleri (NJD) se v útočném pásmu provinil hákováním a míří na trestnou lavici.
     
    25:50
    To vše ale nyní vyvrátila krásná přihrávka Damona Seversona, díky čemuž se Lee Stempniak dostal do samostatného úniku! Sergej Bobrovskij ovšem jeho zakončení zneškodnil betonem.
    23:33 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    23:33
    Devils právě vstřelili branku!
    A je srovnáno, nejlepší možný budíček pro Ďábly! Mike Cammalleri z pravého křídla nahrál na ADAMA HENRIQUEA, který vlastně celou tuto akci založil. Nejlepší střelec New Jersey v této sezoně prostřelil Bobrovského a vsítil svou desátou branku v sezoně! Asistence: Mike Cammalleri.
     
    19:13
    Následuje tedy další přesilovka pro New Jersey. Na trestnou lavici míří Dalton Prout (CBJ) na čtyři minuty za hru vysokou holí!
     
    14:34
    Prvné přesilovku si zahrají i domácí, na trestnou míří Brandon Saad (CBJ) za hákování.
    08:51 William KARLSSON - 0:1
     
    08:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hostující tým zúročil svojí aktivitu a devátou střelu proměnil v úvodní gól utkání! Nick Foligno svou akci zakončoval stříleným pasem po zemi, ten se ovšem od betonu Schneidera odrazil k WILLIAMU KARLSSONOVI, jenž střelou z těžkého úhlu dopravil kotouč do branky! Asistence: Nick Foligno a Jack Johnson.
     
    07:21
    David Savard měl hned dvakrát na hokejce úvodní branku utkání! V přesilové hře si Blue Jackets vytvořili dobrý tlak a obránce hostů střílel už do odkryté branky, nicméně Schneider zasáhl svou hokejkou! Posléze zlikvidoval i dorážku a vysloužil si tak potlesk domácích fanoušků.
     
    06:25
    Stephen Gionta (NJD) putuje na trestnou lavici za hru vysokou holí, Columbus si tedy zahraje přesilovou hru.
     
    03:25
    Obrovská šance Columbusu! Po velmi vydařené kombinaci se ke střele po pasu od Dubinského dostal Cam Atkinson, přesouvající se Cory Schneider ovšem jeho pokus dobře vyrazil!
     
    01:30
    Na led poprvé v této sezoně naskočil Patrik Eliáš a fanoušci ho okamžitě přivítali potleskem!

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 24. Henrique (Cammalleri) – 9. Karlsson (Foligno, Johnson), 39. Calvert (Atkinson, Savard)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Merrill – Cammalleri, Henrique, Stempniak – Kalinin, Zajac "A", Palmieri – Eliáš "A", Josefson, Matteau – Farnham, Gionta, Tootoo
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Murray, Connauton, Bodnarchuk, Prout – Jenner "A", Johansen, Saad – Hartnell, Karlsson, Foligno "C" – Calvert, Dubinsky "A", Atkinson – Rychel, Campbell, Wennberg

    Rozhodca: Hebert, Skilliter – Miller, Murphy

    Diváci: 13 567