Mladá Boleslav – Slavia 3:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:5 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
cz Štvrtok 26.11.2015, 18:00DHL Extraliga juniorů (CZ) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hned první útok vyšel, když se za položeného Sochůrka trefil ZDENĚK BOROVEC. Asistence: Denis Pätoprstý, Vojtěch Sedmík.
     
    38:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tady to, o co si Boleslav koledovala tím, že nechala Slavii útočit. Při šanci Kohúta se k puku dostal obránce Boleslavi Červinský, jenž ovšem nedokázal vyhodit a upadl. Toho využil VÁCLAV ZÍDEK, jenž poslal puk podél brankáře do sítě. Asistence: David Kohút.
     
    27:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To bylo nečekané. Nejprve se před Sochůrkem zčistajasna objevil Planý, s jehož pokusem si brankář Slavie ještě poradil. Z druhé vlny ovšem najel k levé tyči MILAN PRŮŠEK, kterého si nejspíš Sochůrek vůbec nevšiml, a ten jen zavěsil puk pod víko. Asistence: Jakub Planý.
     
    19:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přece padl gól. Uřidil s Průškem sice ještě při závaru u brány soupeře neuspěli. Ovšem puk se dostal na hůl u levé tyče IVANU ĎURAČOVI přímo na hůl k levé tyči, a ten v klidu umístil puk do sítě. Brankář neměl šanci se vrátit. Asistence: Milan Průšek, František Uřidil.

    Lukáš Chuchválek

    Góly a asistencie: 20. Ďurač (Průšek, Uřidil), 28. Průšek (Planý), 49. Borovec (Pätoprstý, Sedmík) – 39. Zídek (Kohút)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Kořínek) – Mašek, Hes, Tůma, Žalud, Uřidil, Červinský – Průšek, Prokop, Musliu, Brzák, Pätoprstý, Rypar, Borovec, Ďurač, Pořízek, Planý, Sedmík, Motloch
    HC Slavia Praha: Sochůrek (Frodl) – Valík, Drahorád, Zderadička, Adam, Saňa, Straka, Poruba, Nestrašil, Ječný, Zídek, Vyskočil, Tejral, Josefus, Suda, Horák, Mareček, Kohút, Furch

    Rozhodca: Hrubý – Kajínek, Zavřel