Novokuzneck – Ufa 2:4 (kon.) | Jekaterinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Nižnekamsk – D. Moskva 5:3 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
cz Streda 25.11.2015, 15:35 • Traktor Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Danil GUBAREV - 1:4
     
    52:01
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak se domácí přecijen dočkali! Po zmatcích v brankovišti Košečkin nechal puk za svými zády. Před prázdnou brankou skočil rybičku DANIL GUBAREV a poprvé rozjásal své fanoušky. Bez asistence.
    Denis OSIPOV - 0:4
     
    48:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je tady čtvrtá branka Magnitogorsku! Sergej Mozjakin objel branku, připravil přesnou přihrávku DENISOVI OSIPOVI a ten tvrdou střelou po letě propálil Francouze. Asistence: Sergej Mozjakin.
    Bogdan POTĚCHIN - 0:3
     
    21:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    BOGDAN POTĚCHIN unikl po pravé straně a jeho nenápadná střela končí v síti! Tohle si asi měl Pavel Francouz pohlídat. Metallurg jde tak už do tříbrankového vedení! Bez asistence.
    00:22 Sergej MOZJAKIN - 0:2
     
    19:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Z nenápadné situace se dostal do dobrého prostoru SERGEJ MOZJAKIN, který mezi kruhy vyslal nad lapačku jedovatou střelu, za kterou se Francouz jen bezmocně ohlédl. Asistence: Wojtek Wolski.
    Wojtek WOLSKI - 0:1
     
    00:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To je začátek! Sotva se se vhodilo úvodní buly a na led se dostaly úvodní pětky, je tu první branka hostů! WOJTEK WOLSKI si nabruslil kolem levého mantinelu a z úhlu se štěstím Francouze překonal! Bez asistence

    Jan Šíma

    Góly a asistencie: 53. Gubarev – 1. Wolski, 20. Mozjakin (Wolski), 22. Potěchin, 49. Osipov (Mozjakin, Wolski)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Nazarov) – Quint, Borodkin, Novák, Šinin, Petrov, Pervyšin, Žuldikov, Klimontov – Gubarev, Popov, Rybakov, Pestunov, Glinkin, Osnovin, Čistov, Růžička, Jakutsenja, Kokujov, Penkovsky, Kručinin, Klimontov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee, Osipov, Antipin, Batyršin, Bereglazov, Těreščenko, Chabarov – Wolski, Mozjakin, Kaletnik, Železkov, Timkin, Zaripov, Charytinsky, Platonov, Filippi, Kovář, Osala, Kosov, Potechin.

    Rozhodca: Bukin (RUS), Sidorenko (BLR), (Lazarev, Otmachov)

    Diváci: 7500