Novosibirsk – Omsk 2:1 (po pr.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.)
koniec po predl.
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Avangard Omsk
cz Pondelok 23.11.2015, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:49 Oleg GUBIN - 2:1
     
    63:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nakonec vítězný bod navíc berou domácí hokejisté Sibiru! Za ně střílí rozhodující branku OLEG GUBIN, pro něhož to je již druhá branka v zápase. Útočník Sibiru zůstal zcela osamocen před brankou a když dostal přihrávku, zužitkoval ji parádní ranou do protipohybu přesouvajícího se brankáře Furcha!
    Asistence: Alexej Kopeikin.
    56:50 Oleg GUBIN - 1:1
     
    56:50
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak máme přeci jen srovnáno! K odraženému kotouči před brankou se dostal OLEG GUBIN, který byl sice bráněn protihráčem, přesto dokázal svou hůl nastavit tak dobře, aby kotouč poslal nejen směrem do branky, ale také mezi betony Dominika Furcha.
    Asistence: Ivan Věreščagin, Damir Žafjarov.
    39:55 Sergej ŠIROKOV - 0:1
     
    39:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zkrácenou verzi přesilové hry využili hosté z Omsku dokonale! Po jednoduché kombinaci v útočném pásmu putovala finální přihrávka zpoza branky na sjíždějícího SERGEJE ŠIROKOVA, který střelou z první z bezprostřední blízkosti branky překonal i bezmocného Saláka.
    Asistence Martin Erat.

    David Motloch

    Góly a asistencie: 57. Gubin (Věreščagin, Žafjarov), 64. Gubin (Kopeikin) – 40. Širokov (Erat)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Mišarin, Alexejev, Meszároš, Ignatovič, Naumov, Gimajev, Věreščagin, Menšikov – Šumakov, Bobrov, Sannikov – Ridderwall, Vincour, Vorošilo – Gubin, Kopejkin, Šalunov – Okulov, Žafjarov, Jakovlev
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Alexandrov, Kempný, Ahnělov, Kuljaš, Kulik, Gluchov N., Lekomcev – Širokov, Paršin, Zubov – Popov, Pěrežogin, Michejev – Lemtjugov, Petrov, Černikov – Gluchov A., Lauta, Pjanov, Erat

    Rozhodca: Dejev, Žacharov – Otmachov, Misjur

    Diváci: 7 400