Novosibirsk – Omsk 2:1 (po pr.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
cz Pondelok 23.11.2015, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního dne. Nashledanou. (17:29:44)
     
    Československá stopa v utkání:

    Petr Koukal (JEK) 0+1, 3 střely, čas na ledě 17:29


    Jakub Kovář (JEK) 60 minut, 18 zákroků, 1 ink. gól, 94,7%; 1 asistence

    Ondřej Roman (JEK) - nenastoupil
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 37 – 19
    Vhazování: 34 – 27
    Vyloučení: 2 – 6
    Hity: 13 – 10
    Zblokované střely: 5 – 5
     
    Domácí hráči nakonec dokázali vydřít tři body z tohoto utkání, když o jejich výhře rozhodl v dvojnásobné početní výhodě Alexandr Pankov. Pojistku na výhru Avta poté ještě minutu před koncem střelou do prázdné branky přidal Nikita Trjamkin.
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Tak pokud jste ještě pochybovali o vítězství domácích, tak nyní už nemusíte. Konstantin Panov (JUG) se provinil sekáním, dostává menší trest a to znamená, že hráči v červených dresech dohrají dnešní duel v početní převaze.
    58:58 Nikita TRJAMKIN - 3:1
     
    58:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže power play hostům vůbec nevyšla. Jakub Kovář chytil střelu jednoho z hostujících hráčů, puk si od něj převzal domácí bek NIKITA TRJAMKIN, jenž ho vyvezl až k červené čáře a od levého hrazení přesně trefil opuštěnou hostující branku! Asistence: Jakub Kovář.
     
    58:56
    Hosté to zkouší při hře bez brankáře, Gerašvili míří střídačku!
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny a možná i celého zápasu zbývají přesně dvě minuty.
     
    57:40
    Do dobré příležitosti se dostal hostující Jacenko, jenž pálil bez přípravy, Jakub Kovář ale předvedl dobrý reflex a jeho střelu betonem vyrazil.
     
    57:25
    Domácí se s tím v posledních minutách příliš nepářou a když cítí možnost nebezpečí pro svou branku, tak puk jednoduše odpálí mimo své obranné pásmo.
     
    Dnešní utkání sleduje 3.540 diváků.
     
    55:25
    Panov zavezl kotouč za domácí branku a přihrávkou do prostoru kruhů se pokusil vyzvat ke skórování některého ze svých spoluhráčů...mělo to ale jednu vadu, nikdo v bílém se v těch místech zrovna nevyskytoval.
     
    54:20
    Snaha nelze v tuto chvíli hráčům Jugry upřít, ale ke Kovářově svatyni se v tuto chvíli dostávají jen velice zřídka a do konce utkání již mnoho času nezbývá.
     
    53:05
    Domácím hráčům se nyní daří držet puk a šetří, pro ně velice pomalu, ubíhající čas.
     
    51:45
    I domácí se ale snaží držet puk a čas od času zaútočit. Golyšev byl však v prostoru kruhu pro vhazování sám a tak nemohl nic kloudného vymyslet.
     
    51:15
    Čas pro Jugru nyní utíká jako zběsilý a tak se není zvýšené útočné aktivitě v podání hostů vůbec co divit. Další pokus v jejich podání ale proletěl jen kousek vedle břevna domácí branky.
     
    50:05
    Hosté pochopitelně musí začít útočit a zákrok si po delší době připsal i Kovář, který si poradil se zakončením Bulajnského.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 18. Michnov (Popov), 49. Pankov (Koukal, Elo), 59. Trjamkin (Kovář) – 4. Varfolomejev (Ivanov, Lapenkov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivistö, Trjamkin, Timašov, Vasilevskij, Žuravljov, Turbin, Ščemjerov – Golyšev, Torčeňuk, Simakov – Garejev, Popov, Michnov – Dubrovskij, Koukal, Elo – Pankov, Jemelin, Polozov – Alexejev.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gerašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Ugolnikov, Antonov, Pogorišnyj, Vasilčenko, Chvostov – Panov, Rasskazov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Sitnikov, Jacenko, Buljanskij – Ankudinov, Beljajev, Jašin – Medvěděv.

    Rozhodca: Ovčinnikov, Naumov – Viljugin, Litvinov

    Diváci: 3.540