Novosibirsk – Omsk 2:1 (po pr.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
cz Pondelok 23.11.2015, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Tak pokud jste ještě pochybovali o vítězství domácích, tak nyní už nemusíte. Konstantin Panov (JUG) se provinil sekáním, dostává menší trest a to znamená, že hráči v červených dresech dohrají dnešní duel v početní převaze.
     
    46:55
    Rýsuje se nám možná klíčový okamžik pro vývoj celého zápasu! Igor Bortnikov (JUG) poslal puk mimo mantinely a dostane menší trest za zdržování hry. Domácí tak budou mít k dispozici více než minutu a půl dlouhou přesilovou hru pěti proti třem!
     
    46:33
    Tak snad nyní by se mohlo něco dít a to před brankou hostů. Hosté totiž půjdou do čtyř, neboť na trestnou lavici putuje za podražení Oleg Pogorišnyj (JUG).
     
    27:20
    Andrej Ivanov (JUG) inkasuje menší trest za podražení. Domácí se mohou dostat do vedení v početní převaze.
     
    19:55
    Vitalij Popov (JEK) vyloučen na dvě minuty za sekání. Stalo se tak při snaze domácího hráče vydolovat puk mezi betony Gerašviliho.
     
    18:24
    S hosty to v posledních minutách nevypadá příliš a nyní navíc půjdou do oslabení. Arťom Buljanskij (JUG) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    13:20
    Jegor Žuravljov (JEK) také dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Síly na ledě se tak vyrovnají a za malý okamžik začne přesilovka Jugry.
     
    11:33
    Andrej Ankudinov (JUG) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí mohou srovnat stav zápasu v přesilové hře.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 18. Michnov (Popov), 49. Pankov (Koukal, Elo), 59. Trjamkin (Kovář) – 4. Varfolomejev (Ivanov, Lapenkov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivistö, Trjamkin, Timašov, Vasilevskij, Žuravljov, Turbin, Ščemjerov – Golyšev, Torčeňuk, Simakov – Garejev, Popov, Michnov – Dubrovskij, Koukal, Elo – Pankov, Jemelin, Polozov – Alexejev.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gerašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Ugolnikov, Antonov, Pogorišnyj, Vasilčenko, Chvostov – Panov, Rasskazov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Sitnikov, Jacenko, Buljanskij – Ankudinov, Beljajev, Jašin – Medvěděv.

    Rozhodca: Ovčinnikov, Naumov – Viljugin, Litvinov

    Diváci: 3.540