Bulldogs – Litvínov 10:4 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 6:2 (kon.) | Ostrava – Sparta 10:3 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
10:4 (3:1, 3:1, 4:2)
SK Bivoj Litvínov
cz Nedeľa 22.11.2015, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:36
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen přichází desátý gól Brna. Coufal nabídl šanci k dovršení hattricku JAKUBU MENDREKOVI, který touto možností nepohrdl a dovršuje tak výhru domácích. Asistence: David Coufal.
     
    53:58
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí dostali výhodu volného úderu z hranice velkého brankoviště. Tam vzal veškerou zodpovědnost na sebe ALEŠ JAKŮBEK, který zamířil přesně do šibenice. Bez asistence.
     
    49:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Trochu šťastně se nyní odrazil balónek na druhou k TOMÁŠI SKALITZOVI, který podél Kejíkovi ruky rozvlnil síť počtvrté. Asistence: Leoš Nergl.
     
    45:42
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    S góly se nyní roztrhl pytel. První příležitost sice domácí ještě využít nedokázali, ovšem poté Jakůbek posunul přihrávku na RADKA KRAJCIGRA a ten bekhendem o tyčku zavěsil. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    44:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hráči Bivoje si ovšem přichystali velmi rychlou odpověď. Hocelík si udělal prostor, poté se rozhlédl a našel na druhé straně nepokrytého MICHALA PLOMERA, který míček napálil za bezmocného Kejíka. Asistence: Viktor Hocelík.
     
    43:27
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí zkusili vícekrát po sobě stejnou kombinace a napotřetí už jim vyšla i gólově. Juhaňák z poloviny posunul míček k mantinelu na JAKUBA MENDREKA, který procedil mezi tyčí a tělem gólmana balónek do brány. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    36:49
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Přesilová hra využita. Domácí dlouho tlačili na obranu Bivoje. JIŘÍ JUHAŇÁK se poté rozhodl, že už nebude vymýšlet žádné další nahrávky a téměř z poloviny hřiště vymetl pravou šibenici. Asistence: Josef Žižka.
     
    31:07
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Už se letos stává takovou brněnskou klasikou – Koutný najde volného RADKA KRAJCIGRA a ten nad ničím nepřemýšlí a pošle míček do brány. Přesně tak tomu bylo i nyní a domácí mají opět náskok tří gólů. Asistence: Jiří Koutný.
     
    25:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bivoj měl nyní ponechanou výhodu a tu dokázal využít nejlépe, jak mohl. Byl to opět ONDŘEJ HERTL, který se zmocnil u mantinelu balónku, zamířil s ním na střed a dnes podruhé rozvlnil síť za Kejíkem. Asistence: David Procházka.
     
    22:27
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Vynikající zrychlení předvedl RADEK KRAJCIGR, který na polovině vypíchl protihráči míček, poté jej přesprintoval a pelášil sám na brankáře. Ten sice jeho první pokus chytil, ale na dorážku už nestačil. Asistence: Jiří Koutný.
     
    17:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí si ale připravili velmi rychlou odpověď. V přečíslení dvou na jednoho se hnala vpřed dvojice Coufal – JAKUB MENDREK a právě druhý jmenovaný nakonec celou akci zakončil střelou do prázdné brány. Asistence: David Coufal.
     
    16:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O pár vteřin později ovšem už střela přišla a dokonce natolik přesná, že skončila v brance. Na rozdíl jednoho gólu snižuje ONDŘEJ HERTL. Asistence: Michal Skuhrovec.
     
    15:31
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Teď se délka kombinace ale naopak vyplatila. Buldoci dlouho obléhali branku hostů, až z rohu vymyslel krásnou přihrávku Žižka a JIŘÍ JUHAŇÁK neměl problém dopravit míček do odkryté klece. Asistence: Josef Žižka.
     
    05:02
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brňané otevírají skóre zápasu. Zpočátku poměrně nenápadnou akci zrychlil pasem vpřed Jakůbek, když našel na středu nikým nehlídaného JIŘÍHO KOUTNÉHO, který se podíval, kde klečí brankář a poté zamířil přesně k tyči. Asistence: Aleš Jakůbek.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 6. Koutný (Jakůbek), 16. Juhaňák (Žižka), 18. Mendrek (Coufal), 23. Krajcigr (Koutný), 32. Krajcigr (Koutný), 37. Juhaňák (Žižka), 44. Mendrek (Juhaňák), 46. Krajcigr (Jakůbek), 54. Jakůbek, 60. Mendrek (Coufal) – 17. Hertl (Skuhrovec), 26. Hertl (Procházka), 45. Plomer (Hocelík), 50. Skalitz (Nergl)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Hauser, Brom, Kadlec, Jalový, Částek, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Mendrek, Bauer, Hronek, Krajcigr, Žižka, Jakůbek (C)

    Trenéři: Rostislav Kohút, Jan Kadlec

    SK Bivoj Litvínov: Hruška (Hejkal) – Horák, Werner, Kašpárek, Novotný, Běhavý, Chládek, Hocelík, Hulič, Hertl, Plomer, Černý, Mergl, Procházka, Khek (C), Skuhrovec, Skalitz

    Trenér: Daniel Hulič

    Rozhodca: Lukáš Svrček, Radim Waliczko