Olomouc – Zlín 0:1 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Chomutov – Sparta Praha 2:4 (kon.) | Slavia – Hradec Králové 2:4 (kon.)
koniec
HC Litvínov
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Motor České Budějovice
cz Štvrtok 19.11.2015, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:28:03)
     
    57:24
    Hosté v plném počtu.
     
    56:09
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na té domácí to bude Josef Jícha, dvě minuty za napadení. Na té druhé Tomáš Guman, dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    55:24
    Stříbrný si vyměnil kotouč s Kučerou, nabral rychlost a zamířil mezi obránce. Ti byli nuceni ho hákovat a Sloboda si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    49:24
    Spolupráce Kučery se Stříbrným zafungovala na jedničku, když nakonec první jmenovaný pálil z velice dobré pozice. Kučerovo tvrdá rána neměla gólové parametry, když se zastavila na zadním mantinelu.
     
    46:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Myslím, že z tohohle se už domácí nezvednou... Prokeš servíroval kotouč před bránu, který vyrazil Spěšný pouze na hůl TOMÁŠE GUMANA, který již neměl těžkou pozici pro skórování. Asistence: Radek Prokeš, Jan Farka.
     
    45:35
    Josef Jícha měl velkou šanci, která zůstala nevyužita! Domácí útočník se dostal k odraženému kotouči před Kváčou a vypálil. Jeho rána se bohužel pro domácí ale neujala a domácí se musí snažit dál.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Hosté v plném počtu.
     
    39:10
    Reichel vybojoval zdánlivě ztracený kotouč za bránou, který se po mantinelu dostal k Stříbrnému. Ten si rychle vyjel na středové kruhy a tvrdě vypálil. Jeho pokus však dokázal skvěle zachytit Kváča, který tak drží své spoluhráče nad vodou.
     
    37:39
    Kučera namazal Gumanovi, který se prosmýkl mezi obránci a zhruba od poloviny hřiště jel nájezd na Spěšného. Dojet ho ale stihl Bárdoš, který se před něj natlačil, a nakonec byl ještě faulován. Guman si odsedí dvě minuty na trestné lavici za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    35:16
    Domácí v plném počtu.
     
    33:16
    Šesták neudržel nervy na uzdě a u mantinelu trochu přistrčil svého protihráče na hrazení. Ten pádu trošičku pomohl, jenže rozhodčí i tak vylučují a Budějovičtí mají možnost přesilové hry.
     
    31:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí dokázali neproměněnou šanci Litvínova potrestat a vedou o dvě branky. RADEK PROKEŠ dokázal najít kotouč ve skrumáži před Spěšným jako první a ihned ho poslal za záda bezmocného Spěšného. Asistence: Tomáš Guman.
     
    30:08
    Tak to je škoda pro domácí. Tomáš Kučera dostal další krásnou přihrávku o mantinel a jel s Jíchou přečíslení dva na jednoho. To vyřešil střelou, tentokrát tahákem, jenže i podruhé byl úspěšnější Kváča!
     
    27:28
    Neskutečný zákrok Patrika Spěšného! Dominik Točík dostal skrz brankoviště přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů a střílel do odkryté klece. Puk směřoval do brány, jenže v cestě mu stál konec betonu domácího gólmana, který kotouč zastavil.
     
    24:30
    Tomáš Guman si počínal velmi drze v brankovišti domácí brány, za což dostal výchovný pohlavek od Vostárka. Hostující hráč se mu ho snažil vrátit, jenže v tom se do šarvátky vložili sudí a celou rozmíšku předčasně ukončili.
     
    22:33
    Hosté v plném počtu.
     
    20:33
    Pátá přesilovka pro domácí výběr, uvidíme, jestli s touto naloží již lépe. Jan Farka podrazil svého soupeře za svou bránou, a oslabuje tak svůj tým.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Guman vyhrál buly na Prokeše, ten kotouč posunul na modrou čáru na MICHALA MICHALA, který se nebál vypálit, a jeho umístěná rána se zastavila až za zády Patrika Spěšného. Asistence: Tomáš Guman, Josef Žáček.
     
    18:14
    Spěšný nepodržel kotouč a rozehrál ho do strany. Tam ovšem nikdo nebyl, a tak se ho ujal hostující hráč. Nejblíže k němu byl Kristian Reichel, který ho zezadu srazil k zemi, za což si odsedí dvě minuty na trestné.
     
    17:24
    Tomáš Kučera dostal od obránce nádhernou křižnou přihrávku a jel sám ze strany na Kváčů. Netroufl si na nájezd do brány, a tak vypálil. Jeho rána byla sice tvrdá, jenže ne příliš umístěná, a hostující gólman vyráží kotouč za svou svatyni.
     
    10:27
    Tak končeně hrají oba týmy v plném počtu, uvidíme, jak dlouho jim to vydrží. Pro nezaujatého diváka to byla vcelku zajímavá pasáž hry, jenže se ani jeden tým stále ne a ne prosadit, a tak pokračujeme za bezbrankového stavu.
     
    08:37
    Jakub Březák míří z trestné lavice na ledovou plochu, Litvínovští mají k dispozici přesilovou hru, která bude trvat déle než minutu a půl.
     
    08:27
    No, tak jsem to zakřikl. Tomáš Guman zasáhl hráče Litvínova do obličeje, za což míří na trestnou lavici.
     
    07:40
    Trest skončil také Petru Kváčovi, a tak Budějovičtí hrají po dlouhé době v pěti. Litvínovští nevyužili dlouhou přesilovku pět na tři a teď si v početní výhodě zahrají také hosté.
     
    06:50
    Jakub Farka se po dvou minutách vrací na ledovou plochu. Týmy si tak zahrají hru čtyři proti čtyřem.
     
    06:37
    Hra se opět přerušuje. Jakub Šuhaj se vrací na ledovou plochu. Ve stejném čase jde poprvé na trestnou lavici hráč Litvínova, konkrétně Jakub Březák, na dvě minuty za nedovolené bránění, který atakoval hostujícího gólmana v brankovišti.
     
    05:40
    Budějovičtí teď mají štěstí, že není možné hrát přesilovou hru pět na dva. Petr Kváča posunul úmyslně bránu ve vyložené šanci Litvínova, a tak putuje další hráč hostí na trestnou lavici.
     
    04:50
    Tak teď to budou perné chvilky pro Budějovice, domácí si totiž zahrají přesilovou hru 5 na 3! Jan Farka zasáhl nešikovně Březáka svou holí do obličeje, za což také putuje na trestnou lavici.
     
    03:57
    Stříbrný se dral za kotoučem po mantinelu, jenže byl přidržen Jakubem Šuhajem, který si za svůj prohřešek odsedí dvě minuty na trestné lavici za držení protihráče. Uvidíme, jak si Chemici poradí se svou první přesilovkou v utkání.
     
    02:04
    Ondřej Šulek ukázal něco ze své techniky, když si pěkně prohodil obránce a zakončil bekhendem. Jeho rána ovšem nebyla nijak extra razantní ani umístěná, a tak Spěšný v klidu vyráží kotouč betonem do rohu kluziště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet informace pouze o důležitých událostech, které se odehrají.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.

    HC Motor České Budějovice: Kváča (Spáčil) – Svoboda, Farka, Matoušek, Žáček, Klinecký, Michal – Doktor, Šuhaj, Sloboda, Marcilis, Točík, Šulek, Guman, Pixa, Panáček, Bárta, Prokeš.

    Rozhodčí: Turčan – Šulo, Coubal.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Martin Stříbrný

    Góly a asistencie: 19. Michal (Prokeš, Guman), 32. Prokeš (Guman), 47. Guman (Prokeš, Farka)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    HC Motor České Budějovice: Kváča (Spáčil) – Svoboda, Farka, Matoušek, Žáček, Klinecký, Michal – Doktor, Šuhaj, Sloboda, Marcilis, Točík, Šulek, Guman, Pixa, Panáček, Bárta, Prokeš.

    Rozhodca: Turčan – Šulo, Coubal.