Hurikán Bratislava – Lido Bratislava 3:5 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Nižná 6:4 (kon.) | ATU Košice – Florko Košice 7:6 (kon.)
Záhorská Bystrica – Skalica 6:7 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
6:4 (2:0, 3:2, 1:2)
TJ A-FbO Nižná
Utorok 17.11.2015, 17:00Salming extraliga
     
    59:49
    Nižná dala gól!

    Nižná už len upravuje stav na prijateľných 6:4. V samom závere zápasu pridáva gól SAMUEL ZEMANČÍK, ktorý prekonal Kružela pomedzi nohy. Prihrávkou cez polku hracej plochy sa prezentoval Matú Medžo.
     
    57:11
    Nižná dala gól!

    Prešlo len 16 sekúnd a Nižná odpovedá na Žilinský gól. Ihneď po rozohrávke sa k loptičke dostal TIMOTEJ DEDINSKÝ, ktorý strelou popod rameno Kružela pridáva tretí gól Nižnej. Asistenciu si pripisuje: Reguly.
     
    56:55
    Žilina dala gól!

    Žilina dokonáva svoje dnešné dielo. Prihrávku Jurčíka ešte pred Kišom sklepol jeden z hosťujúcich floorbalistov. Loptička sa dostala pred MICHALA MIŠKEHO, ktorý vo vzduchu loptičku zasiahol a pridáva šiesty gól Žiliny.
     
    36:14
    Nižná dala gól!

    Hostia znižujú na 5:2. Po prihrávke cez stred ihriska sa k loptičke dostal MARTIN LATKA, ktorý bez problémov prekonal nevidiaceho Kružela. Presnú prihrávku si v tejto situácii pripísal Tomáš Reguly.
     
    33:04
    Žilina dala gól!

    Dámi a páni! V druhej tretine sa nám roztrhlo vrece s gólmi. Od vlastného gólmana prihral na krídlo Michal Miške. Loptičku si na strelu pripravil MARTIN GRLICKÝ, ktorý ďalekonostným projektilom bez problémov prekonal Kiša.
     
    32:07
    Žilina dala gól!

    Žilinské kobylky však nečakajú a ihneď odpovedajú na kontaktný gól v podaní Nižnej. Rozdiel je znovu o tri góly zásluhou ROMANA MASAROVIČA, ktorý sa z rovnakej pozície ak pri prvom góle nemýlil ani teraz. Asistenia: Veneny.
     
    31:12
    Nižná dala gól!

    Hostia konečne dokázali prekonať dnes už aj tak dosť čarovného Kružela. Presnú prihrávku z krídla si pripísal Medžo, ktorý pred odkrytou bránkou našiel SAMUELA ZEMANČÍKA.
     
    22:35
    Žilina dala gól!

    Žilinčanom sa darí pridať tretí kúsok za chrbát Kiša. Asistenciu si v tomto prípade pripisuje Michal Miške, ktorý loptičku naservíroval priamo na hokejku ROMANA MASAROVIČA. Roman sa z tejto pozície nemýlil a pripisuje si prvý gól v stretnutí.
     
    15:35
    Žilina dala gól!

    Žilina zvyšuje náskok a na svetelnej tabuli nám svieti už 2:0. Z vlastnej polovičky poslal presnú prihrávku na krídlo Grlický. Loptičku si zobral pod kontrolu MICHAL MIŠKE, ktorý z ťažkej pozície predsa len dokázal rozvlniť sieť.
     
    07:34
    Žilina dala gól!

    Žilina napokon využíva svoj tlak smerom dopredu. K loptičke sa dostal Kozaňák, ktorý azda nemohol lepšie prihrávať. Loptička našla pred poloodkrytou bránkou MARTINA TRÚNEKA, ktorý bez problémov dostal loptičku do siete.

    Patrik Ondrovič

    Góly a asistencie: 8. Trúnek (Kozaňák), 16. Miške (Grlický), 23. Masarovič (Miške), 33. Masarovič (Veneny), 34. Grlický (Miške), 57. Miške (Jurčík) – 32. Zemančík (Medžo), 37. Latka (Reguly), 58. Dedinský (Reguly), 60. Zemančík (Medžo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Kružel (Król) – Baránek, Miške, Hruška, Masarovič, Veneny, Grlický, Kubička, Kuka, Kvasnic, Kozaňák, Kyselica, Málus, Hrín, Jurčík, Trúnek, Imrišík.
    TJ A-FbO Nižná: Staroň(Kiš) – Dedinský, Hujo, Cvoliga, Suľa, Bulla, Píši, Belko, Latka, Medžo, Zeman, Reguly, Zemančík, Mačnák