Hurikán Bratislava – Lido Bratislava 3:5 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Nižná 6:4 (kon.) | ATU Košice – Florko Košice 7:6 (kon.)
Záhorská Bystrica – Skalica 6:7 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
6:4 (2:0, 3:2, 1:2)
TJ A-FbO Nižná
Utorok 17.11.2015, 17:00Salming extraliga
     
    Je za nami zápas medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA – TJ A-FbO Nižná. Domáci floorbalisti prerušili svoju dvojzápasovú šnúru bez bez výhry. Naopak Nižná predlžuje šnúru prehier na tri zápasy.


    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (19:03:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Nižná dala gól!

    Nižná už len upravuje stav na prijateľných 6:4. V samom závere zápasu pridáva gól SAMUEL ZEMANČÍK, ktorý prekonal Kružela pomedzi nohy. Prihrávkou cez polku hracej plochy sa prezentoval Matú Medžo.
     
    59:15
    Kiša sa musel vrátiť do bránky. Domáci už len v kľude držia loptičku v strede ihriska. Michal Miške sa nemá kam ponáhľať.
     
    58:10
    Hostia hrajú bez gólmana. Domáci sa musia ubrániť, no tri góly v takejto fáze hry je veľa.
     
    57:11
    Nižná dala gól!

    Prešlo len 16 sekúnd a Nižná odpovedá na Žilinský gól. Ihneď po rozohrávke sa k loptičke dostal TIMOTEJ DEDINSKÝ, ktorý strelou popod rameno Kružela pridáva tretí gól Nižnej. Asistenciu si pripisuje: Reguly.
     
    56:55
    Žilina dala gól!

    Žilina dokonáva svoje dnešné dielo. Prihrávku Jurčíka ešte pred Kišom sklepol jeden z hosťujúcich floorbalistov. Loptička sa dostala pred MICHALA MIŠKEHO, ktorý vo vzduchu loptičku zasiahol a pridáva šiesty gól Žiliny.
     
    56:13
    Grlický priniesol azda prvú presilovkovú strelu. Pokus z uhlu letel však priamo do rúk pripraveného Kiša.
     
    55:23
    Domáci držia loptičku za vlastnou bránkou niet sa kam ponáhľať. Ešte stále vyhrávajú totiž domáce kobylky o tri góly.
     
    54:59
    V hre sa konečne pokračuje, no vyzerá to tak, že domáci kapitán Veneny dnes na hru už môže zabudnúť.
     
    54:51
    Hra j prerušená. Na hracej ploche ostáva ležať domáci kapitán Veneny. Nevyzerá to s ním dobre a tak na ihrisko mieri aj zdravotník domáceho tímu.
     
    54:48
    Trestné strieľanie si zobral na starosti Michal Miške, no ten z bezprostrednej blízkosti opečiatkoval len brvno.
     
    54:48
    Žilina má výhodu trestného strieľania. Na trestnú lavicu si pôjde posedieť Erik Hujo za sekanie.
     
    54:37
    Domáci zatiaľ úspešne držia loptičku na polovičke Nižnej. Zatiaľ bezgólová tretina tak môže teraz priniesť svoj prvý gól.
     
    54:13
    Michal Miške si loptičku pred Kišom nedokázal pripraviť na strelu a tak sa ďalšej strely domácich kobyliek nedočkáme.
     
    52:57
    Daniel Baránek to teraz skúsil prakticky strelou zo zúfalstva. Strela z poliacej čiary bola v ceste zblokovaná a tak ďalšie ohrozenie domácich nepríde.
     
    52:07
    Nižná si vypýtala TimeOut. Taktické porady momentálne prebiehajú na oboch stranách.
     
    52:00
    K strele z ťažkej pozície sa teraz dostal hosťujúci Matúš Medžo, ktorý nemal šancu ohroziť Kružela. Domáci sa stále neoslobodili.
     
    51:08
    Výborná oslabovka v podaní domácich kobyliek. Síce sa už hrá 5 na 5, no hostia sú v poslednej tretine oveľa nebezpečnejší.
     
    49:54
    Domácim sa darí v oslabovke nie len vzadu ale aj vpredu. Presvedčil nás o tom aj Lukáš Kozaňák, ktorý strieľal len kúsok od pravej tyčky Kiša.
     
    49:05
    Až teraz sa dostal domáci gólman k loptičke a to po strele Erika Huja. Tento pokus Kružela neprekvapil a tak si domáci gólman pripisuje úspešný zákrok.
     
    48:11
    Všetci domáci hráči teraz stoja pred vlastným gólmanom. Ani jedna z troch strieľ si zatiaľ nenašla cestu na ohrozenie Kružela.
     
    47:26
    Domáci budú hrať oslabovku po sekaní Martina Grlického
     
    46:55
    Ale výborne sa prezentovali aj domáci hráči. Konkrétne to bol Tomáš Kvasnica, ktorý pálil z ideálnej pozície. Kiš však pohotovo zakročil a loptičku doslova vyboxoval pred seba.
     
    45:38
    A domáci si môžu opäť raz vydýchnuť. Tento raz po krížnej strele Matúša Medža, ktorý popod rameno Kružela nemieril presne.
     
    45:07
    Kapitán domácich mal teraz obrovské šťastie. Takmer sa mu podarilo loptičku po kolmici Regulyho zraziť do vlastnej bránky.
     
    44:16
    Výborne to na opačnej strane teraz skúšal Martin Trúnek, ktorého strela po zákroku Kiša chvíľu poskakovala na brvne Nižnej. Gól však nie a nie prísť.
     
    43:30
    Kružela aj tento raz výborne zasiahol proti sérii strieľ od Martina Latku. Tá posledná bola azda najlepšia, no miesto za gólmanom Žiliny si jednoducho nenašla.
     
    42:32
    Vidno, že Nižná si v šatni povedala čo má hrať. V tejto tretine sú to práve floorbalisti tohto celku, ktorí hrajú o čosi lepšie.
     
    41:48
    Krásne o teraz vymyslel Grlický, ktorý razantnou strelou z poliacej čiary minul bránku len o pár desiatok centimetrov.
     
    40:58
    Výbore teraz zakročil domáci gólma Kružel, ktorý musel zakročiť po strele z prvej v podaní Samuela Zemančíka. Napriek tomuto zákroku sú stále hostia na polke Žiliny.
     
    40:10
    Vhadzovanie v tretej a teda poslednej tretine vyhrali hostia, ktorý vyrazili pred Kružela, no netrvá dlho a loptičku pod svoju moc berú Grasshoppers.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Je za nami aj druhá tretina stretnutia medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA – TJ A-FbO Nižná. Po druhej 20 minútovke nám svieti na svetelnej tabuli stav 5:2 v prospech domácich. Hostia majú pred sebou posledných 20 minút na to aby dnes ešte niečo zmenili.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:08
    Nižná hrá v plnom počte a tak je to na presilovky 0:0.
     
    38:50
    Zo stredu ihriska po sérii prihrávok napokon vystrelil Damián Jurčík. Pokus to bol síce razantný, no z tejto pozície gól nepadol.
     
    37:36
    Domáci zatiaľ svoju presilovku nehrajú tak akoby mali. Loptička sa momentálne drží pred Kruželom a domáce kobylky môžu byť radi, že neinkasoval gól.
     
    37:08
    Na trestnú lavicu si ide posedieť hosťujúci Stanislav Belko za sekanie. Nižná bude hrať 2 minúty v oslabení.
     
    36:14
    Nižná dala gól!

    Hostia znižujú na 5:2. Po prihrávke cez stred ihriska sa k loptičke dostal MARTIN LATKA, ktorý bez problémov prekonal nevidiaceho Kružela. Presnú prihrávku si v tejto situácii pripísal Tomáš Reguly.
     
    36:00
    Grlický to teraz skúšal tečovanou loptičkou po strele Masaroviča, no tento pokus si miesto za chrbtom Kiša nenašiel.
     
    35:45
    Po tvrdom zákroku padol na zem Hruška. rozhodca už pozýval na hraciu plochu zdravotníkov, no Hruška sa bez pomoci dvíha zo zeme.
     
    34:48
    Prihrávka aj prišla no Romana Masaroviča, no ten si hattrick dnes nepripíše. Aspoň zatiaľ nie.
     
    34:04
    Domáci sú stále pri chuti. Momentálne drží loptičku za bránkou KIša domáci Damián Jurčík, ktorý bude každú chvíľu prihrávať pred bránku.
     
    33:04
    Žilina dala gól!

    Dámi a páni! V druhej tretine sa nám roztrhlo vrece s gólmi. Od vlastného gólmana prihral na krídlo Michal Miške. Loptičku si na strelu pripravil MARTIN GRLICKÝ, ktorý ďalekonostným projektilom bez problémov prekonal Kiša.
     
    32:07
    Žilina dala gól!

    Žilinské kobylky však nečakajú a ihneď odpovedajú na kontaktný gól v podaní Nižnej. Rozdiel je znovu o tri góly zásluhou ROMANA MASAROVIČA, ktorý sa z rovnakej pozície ak pri prvom góle nemýlil ani teraz. Asistenia: Veneny.
     
    31:12
    Nižná dala gól!

    Hostia konečne dokázali prekonať dnes už aj tak dosť čarovného Kružela. Presnú prihrávku z krídla si pripísal Medžo, ktorý pred odkrytou bránkou našiel SAMUELA ZEMANČÍKA.
     
    30:00
    Grlický teraz včasným zákrokom zažehnal nebezpečenstvo pred vlastným gólmanom. Žilina hrá dnes naozaj excelentne.
     
    29:17
    Erik Hujo neváhal a loptičku poslal smerom na Kružela z prvej. Pokus to bol dobrý, no loptička rozvlnila len bočnú sieťku. Šťastena dnes stojí na strane domácich
     
    28:13
    Domáci sa dokázali obrániť v prvej oslabovke stretnutia. Navyše ihneď ako nabehol Veneny na hraciu plochu tak sme sa dočkali strely domácich. O projektil sa postaral Trúnek, ktorý nemieril presne. a loptička tak opúšťa hraciu plochu.
     
    27:24
    Kružel je dnes naozaj fantastický. V oslabovke dokázal chytiť už dve strely. Obe prišli z čepele Matúša Medža.
     
    26:13
    O samostatný nájazd sa postaral Tomáš Reguly, ktorý šiel na Kružela pomaličky, no domáceho gólmana blafáčikom neoklamal a tak sa stav nemení a na svetelnej tabuli svieti stále 3:0 pre domácich.
     
    26:13
    Na trestnú lavicu ide domáci kapitán Veneny. Navyše uvidíme trestné strieľanie hostí.
     
    24:52
    Domáci floorbalisti majú už v druhej tretine dobre nakročené k tomu aby prerušili dvojzápasovú šnúru bez vyhratého zápasu.
     
    23:57
    Najaktívnejší floorbalista Nižnej je jednoznačne Reguly. Tomáš to skúšal aj tento raz individuálne , no cez Venenyho sa jednoducho nedostal.
     
    23:20
    Nechýalo veľa a Roman Masarovič si mohol ihneď pripísať aj druhý gól. Teraz však povedal Kiš nie a loptičku vyrazil do bezpečia.
     
    22:35
    Žilina dala gól!

    Žilinčanom sa darí pridať tretí kúsok za chrbát Kiša. Asistenciu si v tomto prípade pripisuje Michal Miške, ktorý loptičku naservíroval priamo na hokejku ROMANA MASAROVIČA. Roman sa z tejto pozície nemýlil a pripisuje si prvý gól v stretnutí.
     
    22:17
    Hra je prerušená. Domáci gólman dostal s najväčšou pravdepodobnosťou hokejkou po prstoch.
     
    21:30
    Druhá tretina začala podobne ako tá prvá. Sledujeme dynamický zápas zo strany na stranu, no Nižná je v nevýhode o dva góly.
     
    20:47
    Netrvá však dlho a svoje chcú povedať aj hostia. Bohužiaľ Pavol Zeman nedokázal spred bránky zakončiť smerom na Kružela.
     
    20:10
    Vhadzovanie do druhej tretiny vyhrali tento raz domáci floorbalisti. Tí neváhali ani sekundu a už ich vidíme pred gólmanom Nižnej.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Je za nami prvá 20 minútovka stretnutia medzi FBC Grasshoppers Žilina a TJ A-FbO Nižná. V prvej tretine sme sa dočkali až dvoch presných zásahov a oboch na domácej strane. Postupne sa presadili : Trúnek a Miške.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:29
    Michal Miške sa chcel pripísať do streleckej listiny aj druhý raz. Strelou to skúšal z rovnakej pozície z akej už raz skóroval, no tento raz to bolo len do bočnej siete.
     
    18:07
    Nižná sa musela v plnom počte stiahnúť pred vlastného gólmana. Domáci floorbalisti naopak v plnom počte okupujú, no strela na tretí gól stále neprichádza.
     
    17:18
    Pred Kruželom skúšal zakončiť tečom Medžo, no loptičku poslal priamo do rúk pripraveného gólmana kobyliek.
     
    16:36
    Loptička je v rohu za bránkou Kiša. Samozrejme sú domáci po dvoch strelených góloch stále pri chuti.
     
    15:35
    Žilina dala gól!

    Žilina zvyšuje náskok a na svetelnej tabuli nám svieti už 2:0. Z vlastnej polovičky poslal presnú prihrávku na krídlo Grlický. Loptičku si zobral pod kontrolu MICHAL MIŠKE, ktorý z ťažkej pozície predsa len dokázal rozvlniť sieť.
     
    14:45
    Momentálne sa hra trošku ukľudnila. Pri loptičke sú hostia, ktorí zatiaľ kombinujú len kúsok od poliacej čiary.
     
    13:50
    Nižná chce odpovedať ešte v prvej 20 minútovke. Nepodarilo sa to však ani Dedinskému, ktorý si pripisuje aspoň prvú strelu dnešného stretnutia.
     
    13:09
    Krásne to teraz skúšal od poliacej čiary Daniel Baránek. Daniel bohužiaľ netrafil loptičku ideálne a tá míňa bránku Nižnej o necelý meter.
     
    12:26
    Kto iný ako Tomáš Reguly mohol vyskúšať pozornosť domáceho gólmana. Kružel sa však nenechal prekvapiť a loptičku veľmi jednoducho chytá.
     
    11:33
    Domáci držia loptičku za svojou bránkou je na čase prestriedať hráčov. Túto situáciu využívajú aj hostia.
     
    10:48
    Tomáš Kvasnica to vymyslel naozaj geniálne. S loptičkou sa predral až pred brankára, no strela z otočky mu nevyšla a tak si môžu hostia z Nižnej vydýchnuť.
     
    10:00
    Polka tretiny je za nami. Sledujeme celkom vyrovnané stretnutie, no na góly je to 1:0 pre domáce kobylky. Času je však stále dosť.
     
    08:59
    Výborne teraz zakročil aj domáci gólman, ktorý tesnej blízkosti vychytal Matúša Medža. Rýchla odpoveď tak neprichádza ani teraz.
     
    07:34
    Žilina dala gól!

    Žilina napokon využíva svoj tlak smerom dopredu. K loptičke sa dostal Kozaňák, ktorý azda nemohol lepšie prihrávať. Loptička našla pred poloodkrytou bránkou MARTINA TRÚNEKA, ktorý bez problémov dostal loptičku do siete.
     
    06:50
    Ale hostia sa nenechajú len tak biť. Presvedčil nás o tom aj Erik Hujo, ktorý to skúsil strelou zo strednej vzdialenosti. Tá len olízala tyčku, no sieť nerozvlnila.
     
    06:02
    Z uhlu to skúšal ďalší domáci floorbalista, no ani Marián Hruška nedokázal prekonať pohotového Kiša.
     
    05:22
    Krásna prihrávka Miškeho spoza bránky našla Romana Masarovička, ktorý skúšal na dvakrát dostať loptičku za Kiša, no ten povedal NIE a loptičku chytil.
     
    04:50
    Treba povedať, že hostia vstúpili do tohto zápasu veľmi aktívne. Domáce kobylky sa zatiaľ len prizerajú kombinácii Nižnej.
     
    04:00
    Tak a Nižná sa mohla znovu dostať do vedenia a znovu to bol Tomáš Reguly, ktorý odmietol zakončiť z prvej do prázdnej bránky.
     
    03:47
    Pomaly ale isto sa prebúdzajú aj domáci hráči. Momentálne loptičku mieša Miške, ktorý hľadá nejakého spoluhráča pred bránkou.
     
    02:19
    Po prihrávke Regulyho mohol do prázdnej bránky zakončiť Tomáš Cvoliga, no Tomáš v ideálnej pozícii loptičku jednoducho netrafil.
     
    1:45
    Svoje chceli povedať aj domáci, no tím sa nepodarilo z hokejky Michala Miškeho priniesť strelu a tak sa Nižná poľahky oslobodzuje.
     
    00:40
    A Nižná začala veľmi aktívne. Dočkali sme sa hneď v úvode strely, ktorá priniesla zákrok Kružela. Domáci gólman bez problému vyrazil nad.
     
    00:02
    Úvodné Bully vyhrali hosťujúci floorbalisti. Tí sa bez váhania vrhli pred Kružela, no prvá strela si miesto v sieti nenašla.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení priaznivci floorbalu! Vítam Vás pri sledovaní 11. kola najvyššej slovenskej súťaže. V dnešnom dueli si zmerajú sily FBC Grasshoppers AC UNIZATJ A-FbO Nižná.



    FBC Grasshoppers AC UNIZA domáci floorbalisti sa momentálne nachádzajú 5. priečke s 15 bodmi a so skóre 49:51. Žilinčanom sa v posledných dvoch kolách moc nezadarilo. Najprv podľahli pred domácim publikom ŠK 1.FBC Trenčínu a o deň neskôr si kobylky pripísali aj druhú prehru v rade proti M-Šport Salming Team 6:2. Domáci tento rok v sezóne 2015/2016 prehrali 5 zápasov. Rovnaký počet skončil výhrou. Predlžovalo sa len v dvoch súťažných stretnutiach.



    TJ A-FbO Nižná na opačnej strane máme tím, ktorý je na tom o čosi horšie ako Žilina. Nižnej patrí momentálne 8. priečka a na náprotivok strácajú len 2 body(13 b) Skóre hostí je po 10 zápasoch 68:69. Z doterajších zápasov vyhral hosťujúci celok len 4. Až 6 zápasov sa skončilo prehrou a z toho 1 v predĺžení. Nižná je na tom podobne ako Žilina a to dva prehraté zápasy za sebou. Posledná výhra hostí bola zaznamenaná v ôsmom kole proti Záhorskej Bystrici a to vysoko 4:10.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Patrik Ondrovič

    Góly a asistencie: 8. Trúnek (Kozaňák), 16. Miške (Grlický), 23. Masarovič (Miške), 33. Masarovič (Veneny), 34. Grlický (Miške), 57. Miške (Jurčík) – 32. Zemančík (Medžo), 37. Latka (Reguly), 58. Dedinský (Reguly), 60. Zemančík (Medžo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Kružel (Król) – Baránek, Miške, Hruška, Masarovič, Veneny, Grlický, Kubička, Kuka, Kvasnic, Kozaňák, Kyselica, Málus, Hrín, Jurčík, Trúnek, Imrišík.
    TJ A-FbO Nižná: Staroň(Kiš) – Dedinský, Hujo, Cvoliga, Suľa, Bulla, Píši, Belko, Latka, Medžo, Zeman, Reguly, Zemančík, Mačnák