Jekaterinburg – Riga 2:3 (0:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Helsinki 2:4 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 2:3 (1:2 po s.n.)
Dinamo Minsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Záhreb – CSKA Moskva 1:0 (po pr.) | HC Slovan – Čerepovec 5:4 (kon.)
koniec
HC SLOVAN Bratislava
5:4 (2:2, 2:1, 1:1)
Severstaľ Čerepovec
Pondelok 16.11.2015, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:57 Lubomír VIŠŇOVSKÝ - 5:4
     
    54:57
    Slovan Bratislava dal gól!
    Aréna sa otriasa v základoch, Višnovský poslal puk po modrej vľavo Starostovi, Tomáš mu ho vrátil a ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ spoza kruhov zavesil puk do klietky hostí. Asistencia: Tomáš Starosta.
    53:55 Sergej MONACHOV - 4:4
     
    53:55
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Do brejku sa po pravej strane dostal SERGEJ MONACHOV, ktorý ponad padajúceho hráča domácich vystrelil a Brustovi puk poslal do vinkla! Asistencia: Jevgenij Kovyršin.
    36:25 Rok TIČAR - 4:3
     
    36:25
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puk z ľavej strany poslal pred bránkovisko Višňovský, tam sa najlepšie zorientoval ROK TIČAR a forhendom vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu bránky Magarilova. Asistencia: Ľubomír Višňovský.
    33:18 Patrik LUŠŇÁK - 3:3
     
    33:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Cam Barker je v kondičke a navyšuje svoje body v kanadskom bodovaní, keď z ľavej strany od modrej poslal puk na bránku hostí a PATRIK LUŠŇÁK puk tečoval za chrbát Magarilova. Asistencie: Cam Barker a Pavol Skalický.
    27:44 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:3
     
    27:44
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Bučnevič našiel z pravej strany na ľavej pred bránkoviskom DMITRIJA KAGARLICKIJA, ktorý skôr, ako sa stihol Brust v bránkovisku presunúť na druhú stranu, zakončil. Asistencie: Pavel Bučnevič.
    19:54 Marek VIEDENSKÝ - 2:2
     
    19:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan na gól hostí našiel rýchlu odpoveď, puk pred bránkovisko dostal na palicu od Višňovského MAREK VIEDENSKÝ, ktorý bol síce tiesnený, puk však dokázal pomedzi betóny Magarilova prepasírovať za jeho chrbát. Asistencia: Ľubomír Višňovský.
    19:28 Vadim BERDNIKOV - 1:2
     
    19:28
    Severstal Čerepovec dal gól!
    VADIM BERDNIKOV ukázal defenzíve belasých svoj chrbát a zoči-voči Brustovi puk poslal za jeho chrbát. Asistencia: Ondřej Němec.
    15:42 Michel MIKLÍK - 1:1
     
    15:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Cam Barker priviezol puk pred bránkovisko z ľavej strany ako čašník v Interhoteli, Magarilov ho vyrazil betónom pred seba a nikým nestrážený MICHEL MIKLÍK mu puk umne poslal do siete. Asistencia: Cam Barker.
    06:39 Ondřej NĚMEC - 0:1
     
    06:39
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Spoza kruhov vystrelil ONFŘEJ NĚMEC a keďže Brustovi clonilo pred bránkoviskom až päť hráčov a dokonale mu zakryli výhľad, puk skončil v sieti. Asistencie: Nikolaj Stasenko a Dmitrij Kagarlickij.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 16. Miklík (Barker), 20. Viedenský (Višňovský), 34. Lušňák (Barker, Skalický), 37. Tičar (Višňovský), 55. Višňovský (Starosta) – 7. Němec (Stasenko, Kagarlickij), 20. Berdnikov (Němec), 28. Kagarlickij (Bučnevič), 54. Monachov (Kovyršin)


    HC SLOVAN Bratislava: Brust (Garnett) – Starosta, Višňovský, Barker, Sersen (A), Valach, Švarný, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy (A) –Bartovič, Surový (C), Kašpar – Skokan, Viedenský, Miklík – Skalický, Šťastný, Lušňák
    Severstaľ Čerepovec: Magarilov (Štepánek) – Němec (A), Kudako, Stasenko, Dorofejev, Karlsson, Chochlov, Vorobiov, Mons – Kagarlickij (C), Trubačov (A), Bučnevič – Nikoncev, Berdnikov, Truňov – Monachov, Kovyršin, Skorochodov – Gimatov, Vicharev, Kazakovcev

    Rozhodca: Anisimov, Sergejev – Sivov, Šelianin

    Diváci: 9.284